Witamy w Toronto! Zachęcamy do rejestracji i wspólnej zabawy! Kliknij tutaj, jeśli chcesz stać się prawdziwym Kanadyjczykiem!
[01/09/25] Witamy wrzesień, a wraz z nim nowe kalendarium, czeka Was trochę swojskiego klimatu na Polish Harvest & Food Festival. Wpadło również nowe ogłoszenie, więc zachęcamy do zapoznania się z jego treścią!
Aby wykonać twardy reset, należy wcisnąć kombinację shift + ctrl + r lub ctrl + F5 (w wersji dla Mac: command + options + r lub command + shift + r)
Biorę to! Każda robota mile widziana, a Remik to mechanik wielu talentów to i lakier ogarnie jak trzebaAbe Davenport pisze: pt sie 15, 2025 9:55 pm @Remigiusz Kaminski, co prawda to nie wątek na teraz, bo na razie nie wiem jak zakończy mi się pierwsza moja gra, ale przybywam do Ciebie, bo po grze z Sadie motocykl Abe'a zdecydowanie będzie potrzebował naprawy (to sprawa bardziej dla lakiernika i do odgniecenia, ale... jako że nie ma takich na forum, może się podejmiesz?).
Co Ty na to, żeby wziąć zlecenie? Przy okazji widzę, że chłopaki mają ze sobą sporo wspólnego, m. in. zabawa w drewnie, majsterkowanie, brak zdolności kulinarnych i niecierpliwość. Nie wiem, czy bardziej czyni ich to materiałem na przyjaciół, czy na wrogów, ale jeśli masz chęć, to możemy przy okazji ustalić wspólne stanowisko w tej kwestii. Daj znać, co myślisz![]()
Może i racja, ale tak się składa, że Abe wszystkie utrudnienia na swojej drodze bierze na klatę lub zazwyczaj przechodzi ponad nimi. Ma naturalną zdolność do wychodzenia ze wszystkiego obronną ręką, więc może i przy spotkaniu z niereformowalnym Remigiuszem da radę je przetrwać nieuszkodzony na zdrowiu i psychiceRemigiusz Kaminski pisze: sob sie 16, 2025 9:53 pm
Biorę to! Każda robota mile widziana, a Remik to mechanik wielu talentów to i lakier ogarnie jak trzebaCo do natury relacji mam wrażenie, że to bardziej zależy od charakterów niż wspólnych zainteresowań, jako że Remi bywa trochę ciężki w obyciu
Za to Abe zdecydowanie może zostać jego dostawcą noży skoro się tym zajmuje, także nawet jak pójdą w stronę niechętnego akceptowania się to mogą wymieniać się przysługami. Na grę jestem chętna jak najbardziej jak ci się rozwinie ta aktualna fabuła i jak dla mnie można sprawdzić co wyjdzie z tego w praniu
![]()