ODPOWIEDZ
27 y/o, 182 cm
mechanik w Scarborough Auto Care
Awatar użytkownika
It goes, all my troubles on a burning pile
All lit up and I start to smile
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Remigiusz Kamiński
Ten dres spod bloku, który zostawia ci pod balkonem butelki po piwie i przez jego bohomazy elewacja budynku stale musi być odmalowywana. Pomoże z naprawą auta, jak zapomnisz kluczyków to nawet ci je otworzy, a jak trzeba towarzystwa do nachlania się do nieprzytomności to wiesz kogo szukać!
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
32 y/o, 188 cm
stolarz i właściciel sklepu meblarskiego Black Rooster Decor
Awatar użytkownika
If you gonna set fire to the night, Baby, let me be the lighter. If you're already high and you wanna fly, I'll be the hit that takes you higher.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Remigiusz Kaminski, co prawda to nie wątek na teraz, bo na razie nie wiem jak zakończy mi się pierwsza moja gra, ale przybywam do Ciebie, bo po grze z Sadie motocykl Abe'a zdecydowanie będzie potrzebował naprawy (to sprawa bardziej dla lakiernika i do odgniecenia, ale... jako że nie ma takich na forum, może się podejmiesz?).

Co Ty na to, żeby wziąć zlecenie? Przy okazji widzę, że chłopaki mają ze sobą sporo wspólnego, m. in. zabawa w drewnie, majsterkowanie, brak zdolności kulinarnych i niecierpliwość. Nie wiem, czy bardziej czyni ich to materiałem na przyjaciół, czy na wrogów, ale jeśli masz chęć, to możemy przy okazji ustalić wspólne stanowisko w tej kwestii. Daj znać, co myślisz :hopsa:
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
For good luck!
Big Bad Wolf
gram wątki +18 (wszystko w granicach rozsądku) i mam żółwie tempo odpisów
27 y/o, 182 cm
mechanik w Scarborough Auto Care
Awatar użytkownika
It goes, all my troubles on a burning pile
All lit up and I start to smile
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Abe Davenport pisze: pt sie 15, 2025 9:55 pm @Remigiusz Kaminski, co prawda to nie wątek na teraz, bo na razie nie wiem jak zakończy mi się pierwsza moja gra, ale przybywam do Ciebie, bo po grze z Sadie motocykl Abe'a zdecydowanie będzie potrzebował naprawy (to sprawa bardziej dla lakiernika i do odgniecenia, ale... jako że nie ma takich na forum, może się podejmiesz?).

Co Ty na to, żeby wziąć zlecenie? Przy okazji widzę, że chłopaki mają ze sobą sporo wspólnego, m. in. zabawa w drewnie, majsterkowanie, brak zdolności kulinarnych i niecierpliwość. Nie wiem, czy bardziej czyni ich to materiałem na przyjaciół, czy na wrogów, ale jeśli masz chęć, to możemy przy okazji ustalić wspólne stanowisko w tej kwestii. Daj znać, co myślisz :hopsa:
Biorę to! Każda robota mile widziana, a Remik to mechanik wielu talentów to i lakier ogarnie jak trzeba :brewka: Co do natury relacji mam wrażenie, że to bardziej zależy od charakterów niż wspólnych zainteresowań, jako że Remi bywa trochę ciężki w obyciu :lol: Za to Abe zdecydowanie może zostać jego dostawcą noży skoro się tym zajmuje, także nawet jak pójdą w stronę niechętnego akceptowania się to mogą wymieniać się przysługami. Na grę jestem chętna jak najbardziej jak ci się rozwinie ta aktualna fabuła i jak dla mnie można sprawdzić co wyjdzie z tego w praniu <3
32 y/o, 188 cm
stolarz i właściciel sklepu meblarskiego Black Rooster Decor
Awatar użytkownika
If you gonna set fire to the night, Baby, let me be the lighter. If you're already high and you wanna fly, I'll be the hit that takes you higher.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Remigiusz Kaminski pisze: sob sie 16, 2025 9:53 pm
Biorę to! Każda robota mile widziana, a Remik to mechanik wielu talentów to i lakier ogarnie jak trzeba :brewka: Co do natury relacji mam wrażenie, że to bardziej zależy od charakterów niż wspólnych zainteresowań, jako że Remi bywa trochę ciężki w obyciu :lol: Za to Abe zdecydowanie może zostać jego dostawcą noży skoro się tym zajmuje, także nawet jak pójdą w stronę niechętnego akceptowania się to mogą wymieniać się przysługami. Na grę jestem chętna jak najbardziej jak ci się rozwinie ta aktualna fabuła i jak dla mnie można sprawdzić co wyjdzie z tego w praniu <3
Może i racja, ale tak się składa, że Abe wszystkie utrudnienia na swojej drodze bierze na klatę lub zazwyczaj przechodzi ponad nimi. Ma naturalną zdolność do wychodzenia ze wszystkiego obronną ręką, więc może i przy spotkaniu z niereformowalnym Remigiuszem da radę je przetrwać nieuszkodzony na zdrowiu i psychice :hopsa:

No to skończę wątek z Sadie i się wtedy zgłoszę - zobaczymy wtedy jak nasi chłopcy na siebie reagują w grze. A póki co, owocnych gier :podrywacz:

Remigiusz Kaminski
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
For good luck!
Big Bad Wolf
gram wątki +18 (wszystko w granicach rozsądku) i mam żółwie tempo odpisów
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”