ODPOWIEDZ
21 y/o
For good luck!
185 cm
doing some air tricks in a big stadium
Awatar użytkownika
today, we'll leave the streets in chaos
And it'd be amazing if you play the güiro for me
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Jordan Rowntree
Energiczny, pewny siebie i impulsywny 21-latek, który nie potrafi usiedzieć w miejscu. Wychowany w zamożnej, mocno sportowej rodzinie. Potrzebuje adrenaliny oraz ciągłych bodźców, co potrafi być przeszkodą w spokojnych, stabilnych relacjach.
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
Kacha
27 y/o
NARRATORSKI PIESEK
182 cm
właściciel studia tańca oraz instruktor MK Dance Studio
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjinarracja trzecioosobowa
czas narracjiczas przeszły
postać
autor

BRO!

Cassandra Wildbird to ty koniecznie musisz znać!
Do tego sprzedam ci Dean Vanberg bo ja tu widzę albo kolesiarstwo, albo jakieś hety, zalezy czego potrzebujesz!
No i jeszcze Oscar Malone bo obaj są gówniakami <3
A Felix Carlson naprawi ci komputer, jeśli będziesz potrzebować!

Jordan Rowntree
Eve
narracja pierwszoosobowa, nierealne sytuacje, postaci do porzygu idealne
19 y/o
Welkom in Canada
175 cm
za dnia student, w nocy zaś dj w The Fifth Social Club
Awatar użytkownika
Put yo hands up in the air!
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Wanna be friends? ^^

Jordan Rowntree
21 y/o
For good luck!
185 cm
doing some air tricks in a big stadium
Awatar użytkownika
today, we'll leave the streets in chaos
And it'd be amazing if you play the güiro for me
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Prześledziłam wszystkie karty, niemal wszędzie mam jakieś pomysły. <3 Z Cassandra Wildbird pociągnęłabym to w stronę trochę absurdalnej relacji. Wyczytałam, że jest miłośniczką książek, Jordan raczej przeciwnie, nie jest typem, którego naturalnie można sobie wyobrazić siedzącego w bibliotece, ale jednak jest na studiach, więc od czasu do czasu musi usiąść przy materiale. Zamiast jednak skupić się na własnych notatkach, mógł zauważyć, jak Cassie pochłonięta czyta książkę o duchach i zjawiskach paranormalnych (bo jeśli dobrze wyczytałam, na to zajawkę też ma), no i mógł rzucić coś w stylu, że jakby szukała praktycznych doświadczeń, to zna miejsce, w którym podobno naprawdę starszy. To mogłoby pociągnąć ich rozmowę. I myślę, że jeśli pomysł się spodoba, to z tego pułapu zaczęłabym gry, od faktycznego odwiedzenia miejsca, jakiejś opuszczonej fabryki, a potem zobaczyła, w jakim kierunku to się dalej poniesie. Idąc dalej do Dean Vanberg, to tutaj raczej widzę negatywną relację, skoro taki z niego troublemaker. Jest fanem przygód na jedną noc, więc albo ich spięcia zaczęłyby się od zranienia jakiejś tam przyjaciółki Jordana, albo, o ile Dean ma zajawkę na motor, bo jedynie widzę wzmiankę o posiadaniu prawa jazdy, to wtedy mogli się spotkać na jakimś zjeździe motocyklistów i Jordan też ma cięty język, więc mógł powiedzieć, że jak tak jeździ, to lepiej jakby na nowo nauczył się prowadzić, a Dean pewnie nie pozostawiłby tego komentarza bez odzewu i wywołałby się jakąś wielka spina pomiędzy nimi. W zasadzie można złączyć obie historie, aby dać większe pole do bardziej negatywnej relacji, z tym że wtedy szłabym kolejnością odwrotną, czyli najpierw spina na zjeździe, a potem spina o tę wielce zranioną koleżankę. W przypadku Oscar Malone, co kończyć będzie moje pomysły na relacje, to bardzo chciałabym wykorzystać fakt dostania się autostopem do Toronto. Bardzo chciałbym także, aby Jordan był ta ostatnią prostą, która doprowadziła go do miasta. Zagadywałby go pewnie mocno i byłby zafascynowany jego podróżą. Ogólnie Rowntree też ma pieniędzy absurdalnie za dużo, więc jak najbardziej mógłby zatroszczyć się o Oscara i zapewnić mu jakieś pierwsze dni w hotelach.

Filippo Carissoni YAAS! *_* tutaj ja widzę absolutnie najlepszych przyjaciół, niemal wszystko mi krzyczy, że muszą nimi być. Są w dość zbliżonym wieku, więc dałabym, że poznali się jako dzieci, prawdopodobnie na jednym z lodowisk albo skateparków. Choć bardziej skłaniałbym się, aby to deskorolka była pierwszym elementem, który ich połączył. Filippo jest fanem rozgrywek hokejowych, a ojciec Jordana jest byłym profesjonalnym zawodnikiem, więc jest kolejny punkt odniesienia. No, a z czasem do ich wspólnego świata dołączyłaby muzyka. W sensie Carissoni jest DJ, a Jordan jest idealnym odbiorcą jego zainteresowania. Uwielbia imprezy, ludzi, głośną muzykę i spontaniczne wyjścia. Ogólnie widzę, jak razem przechodzili przez pierwsze głupie pomysły, szkolne problemy, imprezy i zauroczenie oraz wszystkie mniej lub bardziej żenujące etapy dorastania.
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
Kacha
20 y/o
For good luck!
170 cm
szuka szczęścia bezrobotny
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjinarracja trzecioosobowa
czas narracjiczas przeszły
postać
autor

Wspaniale!

jeśli chodzi o Cassandra Wildbird to ja jak najbardziej biorę! Cassie jest takim wulkanem, który zdecydowanie nie dałaby mu odejść, gdyby tylko okazało się, że ma jakieś sups miejsca. Tym bardziej, jeśli byłyby z rodzaju tych, w których jeszcze nie była! <3 Także I'm in jeśli chodzi o podobne przygody.

Dean Vanberg Mi jak najbardziej pasuje negatywna relacja, bo przyznam, że takich Vanberg ma stanowczo za mało, chociaż sam się o nie prosi. Dean ma swój motor i często urządza sobie nielegalne wyścigi. Jeśli chodzi o zranienie przyjaciółki, to niebywale to do niego pasuje, także, tutaj również nie ma żadnych zastrzeżeń i tylko czekać, aż panowie się zetrą na fabule, być może nawet w retro i spotkaniu motocyklowym!

Oscar Malone tu niestety scenariusz trzeba będzie zmienić, ale nie całkowicie! Mogli się poznać na pewnym etapie podróży Oscara do Toronto, jednak pod koniec chłopak miał już inną podwózkę, która została rozegrana fabularnie! Ewentualnie poznali się dopiero w mieście, kiedy Jordan przyczaił Oscara w mało komfortowej sytuacji - spanie na ławce, szwendanie się w deszczy, grzebanie po śmietnikach za jedzeniem, czy jakaś kradzież! Cokolwiek by to nie było chcę, żeby panowie się znali <3

Jordan Rowntree
Eve
narracja pierwszoosobowa, nierealne sytuacje, postaci do porzygu idealne
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”