ODPOWIEDZ
30 y/o
For good luck!
173 cm
demonolog od siedmiu boleści okadza meble w paradokumentach
Awatar użytkownika
Demons? The scariest ones — that I've met so far — are ghosts of pure capitalism and humanity's stupidity driving the success of Labubu.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjifantastyczny
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Yonaka Levin
Psycholog, co oficjalnie robi za demonologa. Kręci kasę na kanciarstwie sceptycyzmie w filmach dokumentalnych o zjawiskach paranormalnych i jest całkiem znaną osobowością w światku łowców duchów. Raz uskuteczniła konsultację dla Policji w ramach śledztwa dotyczącego osobliwego (fałszywego) kultu pod Havelock. Jeździ starą taksówką i sprzedaje w sklepie ezoterycznym najlepsze jadeitowe przyciski do papieru z uchwytami na kadzidła. Ghostbusters? Nah, ja ci przeciekającą rurę naprawię i "będzie po duchu"!
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
tell me your name, demon!
29 y/o
For good luck!
165 cm
upadająca gwiazdka na przymusowym urlopie
Awatar użytkownika
I'm the serpent here to test you with forbidden fruit, I love the look on your face when I'm tempting you
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkitry/me
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Yonaka Levin błagam napraw moje rury
mommy
pierwsza osoba, nuda i tworzenie równoległych czasoprzestrzeni
30 y/o
For good luck!
173 cm
Awatar użytkownika
Demons? The scariest ones — that I've met so far — are ghosts of pure capitalism and humanity's stupidity driving the success of Labubu.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjifantastyczny
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Effie Granger pisze: pt sie 28, 2026 12:27 am @Yonaka Levin błagam napraw moje rury
Spoiler
Obrazek
25 y/o
ZAANGAŻOWANA FOCZKA
176 cm
młodszy inżynier oprogramowania AG
Awatar użytkownika
We can keep it simple, no need to overthink it
Just give me one night to show you I'm different
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3-ecio osobowa
czas narracji-
postać
autor

Lubię Twoje paradokument :wee: w sensie Eryczek na pewno lubi!
Poza tym moge sprzedać pana detektywa David Harrison albo pana z deweloperki Mark Rosenhall

Yonaka Levin
30 y/o
For good luck!
173 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjifantastyczny
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Eric Stones, podaruj mi pana od deweloperki. To będzie bardzo zabawne, jeśli cena rynkowa za mieszkania wzrośnie w zależności od tego, czy ekipa z Yonaką wypędzała Sadako z łazienki... :lol:

Ogólnie to jestem za, aby Mark dawał jej czasami znać, że jakieś miejsce wymaga "oczyszczenia", bo jego klient jest wybredny i bardzo wierzący; Levin chętnie zbije jakiś procent. No i może to z nim ugadała się co do lokacji swojego salonu ezoterycznego LaVoodoo te X czasu temu, kiedy szukała wolnego i przystępnego cenowo lokalu na rynku. :brewka:
33 y/o
ZAANGAŻOWANA FOCZKA
165 cm
nobody smart plays fair
Awatar użytkownika
Running with bulls
Working my miracles
Holding my world together with a boot string
Living the dream
Benzos and gasoline
Coffee and blue light screens till the morning
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkijakiekolwiek
typ narracji3os.
czas narracjiteraźniejszy
postać
autor

no hej :slodziaczek: bierz kogo chcesz!

mam do podrzucenia Helę, która jest awanturnicą i hakerką pracującą dla policji, w skrócie:
Spoiler
Obrazek
z moich postaci najbardziej sceptycznie nastawiona. Mogły spotkać się przy jakiejś sprawie, która została owiana famą demonicznego opętania, gdy w rzeczywistości źle dobrane leki zaorały komuś chemię w mózgu, skłaniając do rękoczynów? Przydałaby się jej jakaś platoniczna kumpela (ale może też być ex, nie będę wybrzydzać)

rena herrera jest zawsze taka, żeby pasować tam, gdzie idzie, method acting gone too far, tutaj widziałabym spięcie, ale jestem otwarta na negocjacje

a Murphy J. Rockwell to zawieszony kierowca F1, któremu się aktualnie bardzo nudzi w życiu i akurat boi się zjawisk paranormalnych najbardziej na świecie, możliwe że mógłby wymagać psychotropów jakiejś interwencji i wkurzać się, że razem z pomocą przyszły kamery
echo
to tylko forum jbc
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”