27 y/o
Indulge in local cuisine
173 cm
i'm just kidding A to nie do mnie tak
Awatar użytkownika
You're a bad idea but I like bad ideas.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracji-
postać
autor

Ruda
Byliśmy naćpani i zjarani, więc było fajnie. I nie marudziłeś, że czegoś nie możesz. Ale za to wyrywałeś mi dupy, a teraz robisz za dobrego skrzydłowego. Chociaż częściej to odstraszasz moje zdobycze, a ja teraz jestem trzeźwa. W sumie sama nie wiem. Jak urodzę, to się zjaramy i ocenię.
Dobra, ale chciałam kanapkę. A nie pomidora z kanapką.
Obrazek
Tak powinna wyglądać kanapka. A od ciebie wyglądała tak.
Obrazek
No od początku ciąży. A w sumie tak prywatnie rozmawialiśmy raz. I malowałam u niego. Robił mi za płótno.
Aha? Jakoś ja nie robiłam testów Rosi i Pilar. Niby jaki mój mąż ma być, żebyście go zaakceptowali? I jak przetestować?
Czyli grać niedostępną? Kurwa, ja tak nie umiem.
Wiadomość...
Madox A. Noriega
Verdsa
Mordeczko po prostu polej
34 y/o
LO SIENTO
184 cm
właściciel klubu i informator policji | Emptiness
Awatar użytkownika
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granicy między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

madi
okej, jak urodzisz to się zjaramy
no I smakowicie wygląda ta moja kanapka, co chcesz?
poczekaj co? Raz z nim rozmawiałaś i się zakochałaś? I jak robił ci za płótno?
no nie wiem czemu nie robiłaś. No musi być spoko kumplem, a nie jakimś sztywniakiem, wiadomo, na test weźmiemy go do Vegas, albo bangkoku
wiem, że nie umiesz : |
ale to facet powinien się postarać, nie?

Wiadomość...
zgrozo
stania w miejscu i postów z czata
27 y/o
Indulge in local cuisine
173 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracji-
postać
autor

Ruda
No tak. No wzięłam farby i malowałam po nim. Wiesz jak on wygląda? CIASTECZKO. W bokserkach też musi mieć...
Bo nie miałam nawet szansy? Wypominam, że nawet na ślub mnie nie zaprosiłeś. DWA RAZY!
Myślisz, że byłabym z sztywniakiem? Sztywny to on ma być tylko...
Co to za minka?
Sam mi mówiłeś nieraz, że cnotki są nudne.
No tak... Ale chyba korona z głowy mi na spadnie, jak jeden raz to ja się postaram?
Mówię ci to ten jedyny.
Kupię sobie gotycką suknię ślubną. Nawet już z nim żartowałam o naszym ślubie. Na pierwszy taniec będzie Lady Gaga.
Wiadomość...
Madox A. Noriega
Verdsa
34 y/o
LO SIENTO
184 cm
Awatar użytkownika
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granicy między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
czas narracjiprzeszły
postać
autor

madi
gaba ty to lepiej już nie sprawdzaj co on ma w bokserkach, jeszcze jednego dziecka nie dokończyłaś produkować
może na trzeci się w końcu uda, heh, albo jak to przycichnie wszystko, to zrobimy z Pilar powtórkę w medellin
wiesz co? jak o ciebie chodzi, to nic mnie już nie zdziwi
ale ta zasada, że cnotki są nudne nie działa, jeśli chcesz z kimś wejść w coś poważnego bebe, ja to lubię być wiesz... jedyny
nie wiem, jakby laska za mną latała to trochę dziwnie, ale może chłop akurat lubi?
i dlatego powinien się ze mną kolegować, to bym go mógł zapytać o takie rzeczy
żartowałaś z nim o ślubie i gość nie uciekł? jakiś dziwoląg, serio
Wiadomość...
zgrozo
27 y/o
Indulge in local cuisine
173 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracji-
postać
autor

Ruda
Więc nie zapłodni mnie. Zresztą podobno to zdrowe, żeby w ciąży uprawiać seks
Grube plany. To się pośpiesz, bo w zaawansowanej ciąży, to nie polecę ;/
Chuj. Jest operacja na błonę dziewiczą. Wiesz, że istnieje też wybielanie odbytu? WTF
To się z nim zakoleguj. Wystaw rum na blat i się dowiedz. DLA MNIE.
;/
A może normalny facet, który uważa, że jestem zabawna? Przecież nie poleciałam już do salonu sukien ślubnych...
Czuję, że w końcu mogę się zaangażować w coś Madi.
Tylko trochę mnie to przeraża, że dziennie widzi tyle kobiet. Chociaż te staruchy... Eeewww...
Wiadomość...
Madox A. Noriega
Verdsa
34 y/o
LO SIENTO
184 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
czas narracjiprzeszły
postać
autor

madi
nie wiem, czy zdrowe, żeby oka dziecku nie wybił. ej a on ma już oczy?
no pośpiesz się... a myślisz, że co ja robię cały czas? smski sobie piszę?
na błonę dziewiczą? wybielanie odbytu? i co idziesz na takie operacje do twojego giną?
może pójdę pożyczyć cukier do niego?
jak tak napisałaś, to na pewno poleciałaś.... znam cię
no to.... dobrze gaba, cieszę się twoim szczęściem co nie
no trochę dziwne, że się naogląda tyle, ciekawe czy robi sobie jakiś ranking i na które miejsce cię wrzucił, bo ja na przykład robię drinków... albo tancerek
Wiadomość...
zgrozo
27 y/o
Indulge in local cuisine
173 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracji-
postać
autor

Ruda
Przecież Junior jest w macicy. Sory, ale wasze dindosy tam nie sięgają. Podobno już ma.
A mówiłam, że ci pomogę, to nie.
Go już nie oszukam. W sumie, to nikogo nie oszukam, ale pomyśl jakie to zjebane. Drugi raz tracisz dziewictwo... Te... A kiedy miałeś pierwszy raz?
Cukier? A po chuj nam cukier? Ma dobrą herbatę. Powiedz, że mam zachciankę.
Tylko przejrzałam stronę... JEDNĄ... Bardziej pasuje do mnie syrenka, czy księżniczka? Chodzi mi o sukienkę, jak coś.
A co z klubem? Bo na razie żadnych zmian mi nie dajesz.
Myślisz, że ma ranking? Chcę sobie zrobić na biodrze tatuaż. Liska.
Weź go może podpytaj, co? Tak tajniacko.
Wiadomość...
Madox A. Noriega
Verdsa
34 y/o
LO SIENTO
184 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
czas narracjiprzeszły
postać
autor

madi
może jego nie sięga, dobra chuj, nie jestem ginekologiem
sam nie wiem co o tym myśleć, z jednej strony trochę lasek straciło ze mną dziewictwo, bo wiesz... szkoła aktorska miała koedukacyjny akademik, ale ja tam wolę jak laska się umie pieprzyć
dawno temu, w pampersie jeszcze chodziłaś, nie no, nie wiem, w medellin, zanim się zaręczyłem z rosą to mialem dużo dziewczyn, ale czemu pytasz? będziemy się sobie zwierzać z takich rzeczy?
mam do niego iść po herbatę?
to jakieś podchwytliwe pytanie? co to znaczy syrenka czy księżniczka? do ciebie pasuje wiewiórka
bo na razie jest zamknięty, jak dogadam się z luną, to będę wiedział
ja mam piórko na biodrze, Pilar się podoba
o jego ranking?
Wiadomość...
zgrozo
27 y/o
Indulge in local cuisine
173 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracji-
postać
autor

Ruda
Madi, proszę cię... Bo ty na bank masz buzdygana terminatora pogromcę dziewic, który jak wchodzi, to wychodzi drugą stroną. Tak to nie działa. I nawet ty i twoje latynoskie salami pomiędzy nogami nie będzie szturchać dziecka w główkę.
To się zdecyduj. Lepsza dziewica, gdzie masz świadomość, że jesteś jedyny. Czy pewna siebie kobieta, co wie co robi.
Tak, potrzebuje jakiś anegdotek z twojego życia w razie co na pogrzeb.
Tak, to taki napar. Da ci tytki z takimi ziołami, ale to nie są te fajne zioła. I zalewa się je wrzątkiem.
Ja pitole. To są rodzaje kroju sukienek. Syrenka, to taka obcisła, a księżniczka jest rozkloszowana. Jak będę wybierać suknię, to pójdę z Roską ;/
To mi dawaj znać wcześniej, bo układam sobie klientów. I wyprzedzając twój tok myślenia. JESTEM BEHAWIORYSTKĄ. Ta, wróciłam do tego.
No o jego ranking. Muszę wiedzieć, co mu się podoba.
Wiadomość...
Madox A. Noriega
Verdsa
34 y/o
LO SIENTO
184 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
czas narracjiprzeszły
postać
autor

madi
: |
może zmieńmy temat gaba bo robi się dziwnie....
dla mnie taka, co wie, co robi
ej to opowiedz tą, jak prawie zostałem guru w sekcie nudystów na pustynii w nevadzie, chyba niezła jest
ta? i to się pije? jakoś dziwnie :o ja to wiesz... palone zioła przyjmuję
rodzaje kroju sukienek, i myślisz kurwa, że ja się na tym znam? obcisła, o tyle ci mogę powiedzieć
jakich kli
aaaa, okej. czyli wróciłaś do piesków? i jak ci z tym?
kurwa wiesz jak mi się tęskni za sombrą... myślisz, że powinienem sobie jakiegoś nowego wziąć?
i co mam do niego iść po herbatę i powiedzieć, o cześć stary słyszałem, że jesteś ginekologiem, prowadzisz sobie ranking cipek?
Wiadomość...
zgrozo
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”