25 y/o
For good luck!
171 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
Summer lovin' had me a blast
Summer lovin', happened so fast
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiona/jej
typ narracji3 os.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Leanor
oks
23.07.2026, czwartek
okej, super, że przeżyliście
waitin, xoxo

Wiadomość...
Aiden
26 y/o
DEBIUTUJĄCY SKRYBA
187 cm
młodszy adwokat w Philips and Gardner LLP
Awatar użytkownika
You scratch and I bite
We kiss then we fight
I like it like that that that that
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3-osobowy
czas narracjiczas przeszły
postać
autor

Den
no i weekend dobiegł końca
wracam z moją dziewczyną do Kanady, za godzinę mamy lot
Wiadomość...
little sister
25 y/o
For good luck!
171 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiona/jej
typ narracji3 os.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Leanor
NIE MUSISZ MI DZIĘKOWAĆ
Obrazek
AAAAAAAAAAAAAAAA

Wiadomość...
Aiden
26 y/o
DEBIUTUJĄCY SKRYBA
187 cm
Awatar użytkownika
You scratch and I bite
We kiss then we fight
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3-osobowy
postać
autor

Den
► •||·||||-|-|||||||| 0:04
kurwa, El, popierdoliło się
► •||·||||-|-|||||||| 0:39
nie krzycz na mnie tylko wysłuchaj brata, okej? nie wiem od czego zacząć... jakiś czas temu Vita przyszła na moją rozprawę, mimo że prosiłem, aby tego nie robiła i akurat trafiła na rozprawę jebanego Knoxa. tego co ci opowiadałem, że wykorzystał moją klientkę i mocno ją poturbował w akcie złości, na koncie ma jeszcze inne napaści... no...
► •||·||||-|-|||||||| 1:38
dobra, w wielkim skrócie, zauważył Vitę na publice, ogarnął że coś jest między nami i go kurwa zwolnili z aresztu. pod nadzorem, oczywiście, ale taki nadzór, że wysyłał jej kwiaty, śledził ją, do mnie wysyłał pojebane smsy, jej też zostawił kartkę z jakąś jebaną rymowanką. dzisiaj Vita miała iść na nockę do jakiegoś innego baru, pokłóciliśmy się o to, padło trochę nieprzyjemnych słów, ale to nieważne. ważne jest to, że kompletnie olała moją prośbę, żeby odpuścić, pojechała na jebane North York i ją kurwa dopadł. akurat po nią jechałem, bo jej w końcu powiedziałem o wszystkim, a on... do niczego nie doszło, prawdopodobnie mocno ją poturbował, ale kurwa Ela... zjebałem, znowu zjebałem. znowu nie udało mi się ochronić kolejnej osoby, którą kocham. po co ja się za to wszystko zabierałem? po co zatruwałem jej życie?
► •||·||||-|-|||||||| 0:27
jebany knox zadzwonił do mnie z jej telefonu na kamerce, żeby urządzić mi przedstawienie i na moich oczach ją skrzywdzić. przysięgam ci na wszystko, że jej krzyk będzie mi się codziennie śnił w koszmarach
► •||·||||-|-|||||||| 0:29
karetka zabrała ją na obserwację, sprawdzić czy wszystko w porządku. jesteśmy teraz w szpitalu, ale czekam na korytarzu, bo Vita prawdopodobnie nie chce mnie już ani widzieć, ani tym bardziej znać
Wiadomość...
little sister
25 y/o
For good luck!
171 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiona/jej
typ narracji3 os.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Leanor
► •||·||||-|-|||||||| 0:47
Jeju, Aiden, jak się trzymasz? Mam przyjechać do was? Albo chociaż do ciebie? Nic Vicie się nie stało? Kurczę... Okej, Aiden, po pierwsze, to nie jest twoja wina, o ile szczerze porozmawiałeś z Vitą i poinformowałeś ją o tym, że jej życie jest zagrożone. No bo porozmawiałeś, prawda? Nie zataiłeś tego przed nią? Jez-
► •||·||||-|-|||||||| 0:29
Po drugie, mogę coś zrobić dla was? Nakarmić wam kota? Zrobić zakupy? Porozmawiać z Vitą? Jak dobrze, że nic wam się nie stało, mój Boże, jak mi serce wali, nie wytrzym-
► •||·||||-|-|||||||| 0:43
Po trzecie, nie możesz zamknąć Vity pod kloszem i Vita podejmuje swoje decyzje, jak każdy dorosły człowiek, więc jeśli wiedziała o zagrożeniu... Musisz mi powiedzieć, czy o tym wiedziała, Den? Daj proszę znać jak najszybciej, jak się czujecie i do którego szpitala przyjechać, przyjadę do cieb-

Wiadomość...
Aiden
26 y/o
DEBIUTUJĄCY SKRYBA
187 cm
Awatar użytkownika
You scratch and I bite
We kiss then we fight
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3-osobowy
postać
autor

Den
► •||·||||-|-|||||||| 0:44
nie przyjeżdżaj, musiałem ci to po prostu z siebie wyrzucić, bo to zaczyna mnie przerastać. Wymieniłem kilka wiadomości z Caspianem, bo oczywiście ma timing super jak zwykle i dobijał się do mnie akurat jak jechałem do niej na łeb na szyję do tego jebanego parku... Ale im dłużej tu siedzę, tym to ciągle wraca...
► •||·||||-|-|||||||| 0:26
co to kota dam ci znać, zobaczymy, czy będę mógł ją dzisiaj zabrać do domu, bo jeszcze badają ją i dziecko, i zobaczymy w ogóle, czy będzie chciała ze mną wrócić, bo istnieje szansa, że nie chce mnie widzieć na oczy
► •||·||||-|-|||||||| 0:19
nooo... nie wiedziała, nie powiedziałem jej, bo nie chciałem, żeby w obecnej sytuacji się stresowała... znaczy. kurwa, co ja powiedziałem wcześniej, czekaj-
► •||·||||-|-|||||||| 0:11
nie tak miałaś się dowiedzieć, aleeeeee no, zostaniesz ciocią. niespodzianka?
► •||·||||-|-|||||||| 0:07
zabije mnie jeszcze jak się dowie, że teraz wypaplałem
► •||·||||-|-|||||||| 0:23
ale nie powiedziałem jej, bo nie chciałem jej stresować i prawie wpierdoliłem go do aresztu, jutro miałbym nakaz, a jebany chuj... musiał kurwa o krok do przodu być. zjebałem, tak bardzo zjebałem
Obrazek
Wiadomość...
little sister
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”