36 y/o
Welkom in Canada
178 cm
kucharz Michelin Star Restaurant
Awatar użytkownika
No, no te puedo olvidar. No, no te puedo borrar. Tú me enseñaste a querer. Me enseñaste a bailar.
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkishe/her
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Ricz
no kurwa mowie ci ze mam dziecko bo Roza zalozyla seksi bielizne i mowisz ze tez chcesz, noto zrozumiałem, że chcesz dzieciaka???
dobra czekaj musze marchewki obrać
Enrique jest romantyczny, Rosa lubi :* ja słyszałem że Billy to tylko Nickleback, wiec też miałaś pewnie grubo hehehe
jaką wyprowadzkę?? Nie no Gabriela uspokój się, już prędzej my z Rosą znajdziemy sobie nową chatke. No właśnie, nie słyszałaś o niczym w przystępnej cenie? Mnie to nie stać na takie salony jak ma Madox
Wiadomość...
Gabriela R. Blais
26 y/o
For good luck!
173 cm
i'm just kidding A to nie do mnie tak
Awatar użytkownika
You're a bad idea but I like bad ideas.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracji-
postać
autor

Gabi
Bycie samotną matką nie było w moim Bingo na ten rok, ale kto wie... Podobno to zaraźliwe. W sensie ciąża.
Czy ty kiedykolwiek słyszałeś Nickelback - Lullaby? Albo... Zresztą po jakiego grzyba wspominasz tu o Billym...
GABI
Przysięgam jeszcze raz napiszesz moje pełne imię, to ja poprzestawiam ci wszystko w kuchni. Jakbym słyszała, to nie okupowałabym kanapy... Możemy coś poszukać razem jeśli chcesz. Wiesz jak dwójka odpowiedzialnych dorosłych ludzi. Trochę poudajemy.
Wiadomość...
Ricardo Martinez
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
Verdsa
Mordeczko po prostu polej
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”