ODPOWIEDZ
24 y/o
For good luck!
165 cm
instruktorka hip-hopu, choreograf w MK Dance Studio
Awatar użytkownika
You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
typ narracji1os (bio), 3os (reszta)
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Diana Carissoni
Opis: Szukam dla Diany jakichkolwiek gier, które mają szansę na rozwój jakiejś relacji lub poznanie kogoś, z kim może mieć szansę na kolejne rozgrywki. Przyjacielskie, obrzucanie się błotem za plecami (nawet dosłownie, czemu nie, brzmi jak ciekawy pomysł na fabułę :lol: ), retrospekcje, dosłownie cokolwiek. Bardzo chętnie przygarnę nawet potencjalnego podopiecznego, który być może w ramach postanowienia noworocznego zechciał przyjść nauczyć się jakiegoś tańca i akurat wybrał hip-hop! Albo cokolwiek w tym stylu. Diana też może do kogoś iść z podobnego powodu :lol:
Możemy być świadkami jakiejś dramy, sami brać w niej udział, przyczynić się do niej w jakimś stopniu, odwalić coś głupiego. I mogłabym tak wymieniać, bo jestem chętna zazwyczaj na wszystko. Możliwości mamy wiele, możemy też posiłkować się odznakami, niespełnionymi pomysłami i tak dalej. Po prostu zależy mi na czymś ciekawym, co nie umrze po jednej grze <3
Status: Nieaktualne na 29/01

Najlepiej do mnie pisać na pw do Daphne van Laar lub na dc, które mam w profilu w tej sprawie!
Ostatnio zmieniony czw sty 29, 2026 5:49 pm przez Diana Carissoni, łącznie zmieniany 2 razy.
Lin (shad0wlin_)
sterowanie moją postacią bez mojej wiedzy i zgody
26 y/o
For good luck!
168 cm
pomoc kuchenna George Restaurant
Awatar użytkownika
„Uciekła z klatki nie biegiem, lecz przypomnieniem sobie, kim była, zanim ją zamknięto.”
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiOna/jej
typ narracji3 osoba, liczba pojedyncza
czas narracjiPrzeszły
postać
autor

Kto szuka? Lana Harris
Opis: Szukam graczy chętnych na wątki pełne emocji, napięcia i relacji budowanych powoli, bez pośpiechu. Lana daje duże pole do gry: od zwykłych, codziennych interakcji, przez trudne rozmowy i dramaty, aż po romanse z chemią i niedopowiedzeniami. Interesują mnie postacie, które nie boją się zwrotów akcji, konfrontacji z przeszłością i relacji, które potrafią namieszać w życiu obu stron. Resztę ustalimy sobie na PW.
Status: aktualne na 13.01
17 y/o
For good luck!
157 cm
uczennica w riverdale collegiate institute
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

nieaktualne!
space cadet
35 y/o
For good luck!
192 cm
white dove | wydział zabójstw Toronto Police Service
Awatar użytkownika
so many invisible strings tie me to the way that you bleed
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Rhys Madden
Opis: Chętnie zagrałabym jakiś okołopolicyjny wątek z szansą na stworzenie długoterminowej relacji. <3 Rhys jest wypalonym detektywem o dość mało przyjemnym usposobieniu, ale gdzieś tam głęboko pod skorupą zgorzknienia chowa się miękkie serduszko. Może twoja postać wpadła w jakieś tarapaty, z których - głośno narzekając - pomoże ci się wydostać? Może wkręciła się w jakieś towarzystwo, które nie przyniesie jej niczego dobrego? A może również pracuje w policji, jest tym dobrym stróżem prawa, z którym zderzyłby swój zepsuty doświadczeniami światopogląd?

Jestem otwarta na propozycje i sama również chętnie powymyślam. :kwiatek:
Status: nieaktualne
27 y/o
Welkom in Canada
164 cm
primabalerina | The National Ballet of Canada
Awatar użytkownika
part me from my heart, my fate is sealed
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Elena Santorini
Opis: Elena to primabalerina w National Ballet of Canada - pochodząca z dobrego domu i Włoskiej rodziny, ma tendencje do zachowywania się jak bogata panienka pomimo tego, że mieszka w zapyziałym mieszkaniu w sercu Parkdale. Przeniosła się do Toronto rok temu po tym, gdy tragiczne wydarzenia wypędziły ją z Mediolanu, a jej najbliższa rodzina zginęła z rąk konkurencyjnej mafii.

Chętnie zagram jakiś wątek, który przekształciłby się w dłuższą relkę. :szpagat: Elena jest kobietą do tańca i do różańca, z jednej strony delikatną i elegancką, z drugiej wychowaną w brutalnym świecie zorganizowanej przestępczości. Może przypadkiem rozwalić twojej postaci auto i błagać, żeby nie dzwoniła na policję, może zabalować z nią na imprezie i o drugiej w nocy pod wpływem alkoholu zszywać jej rozwaloną rękę zamiast jechać do szpitala. Lubię wymyślać, odpisuję aktywnie i jestem od początku na forum, polecam się. :pupiladmina:

Status: nieaktualne
Ostatnio zmieniony czw sty 29, 2026 2:01 pm przez Elena Santorini, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Organizacyne”