-
I had a hole in the middle where the lightning went through, but I told my friends not to worry
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiontyp narracji3 osobaczas narracjiprzeszłypostaćautor
-
And I bet you think about me...
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracji3os.czas narracjiprzeszłypostaćautor
Opis: Jestem zaskakująco wyrobiona z postami i chętnie przygarnę jeszcze jakąś grę! Na którejkolwiek z moich dziewczyn, więc do wyboru do koloru. Może to być coś mniej lub bardziej skomplikowanego pod względem fabularnym, może coś z przeszłości (chętnie nawet retro zagram!) albo do rozwinięcia w przyszłości, żeby nie była to jednorazóxwka. Tempo gry umiarkowane - może nie obiecuję posta codziennie (chociaż pewnie i tak się zdarzy!), ale nie ciągnijmy tej gry miesiącami. Dogadamy się
Status: nieaktualne na 30/06
-
when you look at the stars, do you see anything?
is it anything like what you thought it would be?
(...) i’ll think of you if you think of me
the way the sky thinks of the sea
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkion/jegotyp narracji3 osobaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Opis: Szukam dla Sala fabuł na rozgrzewkę, żeby go trochę rozkręcić, i jestem otwarty tak na jednorazowe sytuacje, jak i dłuższe fabuły, jeśli między postaciami zaiskrzy.
Sal niegdyś pracował przy programie badawczym Canadian Space Agency i miał lecieć w kosmos, a dziś jest tym nauczycielem, który potrafi godzinami opowiadać o pierwotniakach i fotosyntezie, ignorując ziewnięcia wymęczonych uczniów
Bardzo chętnie przygarnę obecnych i byłych uczniów Sala. Sal ma dość silny odruch ratowania ludzi, więc jeśli Twoja postać potrzebuje dorosłego, który pojawi się we właściwym momencie — z ogromną przyjemnością.
Poza tym jestem otwarty praktycznie na wszelkie możliwe znajomości z przeszłości, ale i na te teraźniejsze, mniej i bardziej przypadkowe, które z czasem mogą przerodzić się w coś większego. Sal próbuje też nieporadnie wrócić do randkowania, więc absolutnie nie wykluczam niezręcznych prób flirtu z jego strony.
Lubię fabuły skupione na psychologii i emocjach postaci, i piszę raczej długawe posty, ale mogę się dostosować! Generalnie polecam się do tańca i do różańca, zapraszam
Status: aktualne na 05/07
-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćtakwątki 18+takzaimkiona, jejtyp narracjitrzecia osobaczas narracjiczas przeszłypostaćautor
Opis: Przygarnę jakiś przyjemny wątek, a chociaż postać jest świeżakiem w mieście, możemy pokusić się o jakąś relację (w końcu chętnie zawiera znajomości i pracuje, więc można i stąd się znać). No chyba, że wolisz sytuacje z poznaniem się. Mnie wszystko jedno. Jeśli chcesz sytuację, która pozwoli Ci na zdobycie odznaki, daj znać - pomyślimy
Status: nieaktualne na 17/07
-
half love, half regret, dressing up for Polaroids and cigarettesnieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona / jejtyp narracjitrzecioosobowyczas narracjiprzeszłypostaćautor
Opis: jeśli jesteś seryjnym odznakowiczem, szukam CIEBIE
Szukam towarzysza (lub paru!) do odebrania letnich limitek
1 x - gra z wyjazdem na wakacje, z elementami opalania (lub spalania, lub jedno i drugie) i uprawianiem sportów letnich
1 x - wymiana smsowa o upale lub burzach
Najchętniej wątek do szybkiego pisania
Status: sprzedane!
-
Pisarka w nocy, w dzień bibliotekarka. Słodka duszyczka i roześmiana chociaż w głębi cierpi.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkityp narracjityp narracjiczas narracji-postaćautor
Opis: Jeśli masz jakiś pomysł na rozgrywkę to wal śmiało. Coś śmiesznego, coś przytłaczającego lub mocne sceny. Na każdej z postaci przygarnę po gierce, mogą się znać, mogą się nie lubić, mogą rzucać w siebie talerzyki, poznać się, wpaść na siebie, przejechać ewentualnie. Każda z postaci też szuka coś z romantycznymi sznytem, randka w ciemno lub zaaranżowana przez znajomych. Coś aby się rozruszać do pisania..
Status: aktualne na 09/07
-
"Kocham książki i uwielbiam swoją pracę, nie mam zamiaru z tego rezygnować. A czytanie pozwala mi się odciąć od świata i zatopić w zupełnie innym, poznać bohaterów, zaprzyjaźnić się z nimi, płakać razem z nimi, śmiać się i wkurzać. Żyć wieloma życiami."
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/hertyp narracjitrzecioosobowaczas narracji-postaćautor
Opis: Chętnie przygarnę zarówno wątki teraźniejsze jak i retrospekcję. Eden wychowywała się w Toronto, więc można pójść w jakiś przyjaciół z młodości, albo może z branży?? Jestem otwarta na propozycję! Część życia spędziła w Nowym Yorku, więc tu też można coś pokminić.
Status: aktualne na 13/07
-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Opis: Wygląda na to, że powykruszało mi się kilka wątków, więc chętnie przyjmę w ich miejsce coś świeżego. Cokolwiek tak w zasadzie, do wspólnego ustalenia – razem z ewentualnymi relacjami pomiędzy postaciami. Wpakujmy się razem w coś durnego, poszukajmy wspólnie kłopotów albo niech ktoś klasycznie oberwie po mordzie... Coś na pewno da się wymyślić, zależnie od preferencji
Status: aktualne na 14/07
-
organista w kościele objęty programem ochrony świadków, więc tajemniczy mocnonieobecnośćniewątki 18+takzaimkion/jegotyp narracjitrzecioosobowyczas narracjiprzeszłapostaćautor
Opis: Harry jest nowy, ja również, więc chętnie napiszę coś na rozruch. Przyjmę niemalże wszystko od gier w kościele po dramatyczne rzeczy związane z faktem, że Dillion jest objęty programem ochrony świadków. Przyjmę nowe znajomości i świeże romanse, obiecuję, że będzie fajnie i ciekawie. Wszystko jest do dogadania.
Zapraszam na pw.
Status: aktualne na 16/07
-
Dość już miała byłego narzeczonego, co ciągle skomle by mu wybaczyła oraz plotek na swój własny temat i chociaż szczerze nienawidzi życia w wielkim mieście, to z braku-laku oraz w nagłej potrzebie przeprowadziła się do Toronto.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjityp narracjiczas narracji-postaćautor
Opis: Nie szukam niczego szczególnego i wiem, że coś razem sobie uzgodnimy. Wolę raczej głupio-śmieszne wątki, bo na dramaty nie mam ostatnio głowy. Jeśli Twoja postać jest jakimś fighterem, to możemy coś poszpącić w Boxing Club, bo tam pracuje Lea albo popisać coś pośród dzikiej przyrody, z jej pieskiem w roli głównej albo na terenie Greektown.
Status: aktualne na 17/07