32 y/o
For good luck!
185 cm
pielęgniarz w North York General Hospital
Awatar użytkownika
I had a hole in the middle where the lightning went through, but I told my friends not to worry
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

opchnięte, ale jak komuś sie podobają moi chłopcy, to zawsze przyjmę ok :slodziaczek:
Ostatnio zmieniony wt lip 07, 2026 9:56 pm przez raymond cassidy, łącznie zmieniany 8 razy.
panko
33 y/o
DARCY
171 cm
właścicielka The Fifth Social Club
Awatar użytkownika
And I bet you think about me...
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3os.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? któraś z moich pań
Opis: Jestem zaskakująco wyrobiona z postami i chętnie przygarnę jeszcze jakąś grę! Na którejkolwiek z moich dziewczyn, więc do wyboru do koloru. Może to być coś mniej lub bardziej skomplikowanego pod względem fabularnym, może coś z przeszłości (chętnie nawet retro zagram!) albo do rozwinięcia w przyszłości, żeby nie była to jednorazóxwka. Tempo gry umiarkowane - może nie obiecuję posta codziennie (chociaż pewnie i tak się zdarzy!), ale nie ciągnijmy tej gry miesiącami. Dogadamy się <3
Status: nieaktualne na 30/06
Ostatnio zmieniony wt cze 30, 2026 8:30 am przez Darcy Bowman, łącznie zmieniany 1 raz.
darsi
nie lubię postów o niczym i braku obustronnego pchania fabuły do przodu, a tak to się dogadamy
43 y/o
For good luck!
186 cm
nauczyciel riverdale collegiate institute
Awatar użytkownika
when you look at the stars, do you see anything?
is it anything like what you thought it would be?
(...) i’ll think of you if you think of me
the way the sky thinks of the sea
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion/jego
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Sal Dykman, upadły astronauta i nauczyciel biologii w lokalnym liceum

Opis: Szukam dla Sala fabuł na rozgrzewkę, żeby go trochę rozkręcić, i jestem otwarty tak na jednorazowe sytuacje, jak i dłuższe fabuły, jeśli między postaciami zaiskrzy.
Sal niegdyś pracował przy programie badawczym Canadian Space Agency i miał lecieć w kosmos, a dziś jest tym nauczycielem, który potrafi godzinami opowiadać o pierwotniakach i fotosyntezie, ignorując ziewnięcia wymęczonych uczniów
Bardzo chętnie przygarnę obecnych i byłych uczniów Sala. Sal ma dość silny odruch ratowania ludzi, więc jeśli Twoja postać potrzebuje dorosłego, który pojawi się we właściwym momencie — z ogromną przyjemnością.

Poza tym jestem otwarty praktycznie na wszelkie możliwe znajomości z przeszłości, ale i na te teraźniejsze, mniej i bardziej przypadkowe, które z czasem mogą przerodzić się w coś większego. Sal próbuje też nieporadnie wrócić do randkowania, więc absolutnie nie wykluczam niezręcznych prób flirtu z jego strony.
Lubię fabuły skupione na psychologii i emocjach postaci, i piszę raczej długawe posty, ale mogę się dostosować! Generalnie polecam się do tańca i do różańca, zapraszam <3

Status: aktualne na 05/07
Ostatnio zmieniony ndz lip 05, 2026 9:01 pm przez sal dykman, łącznie zmieniany 1 raz.
31 y/o
For good luck!
167 cm
krawcowa w domu i w salonie sukien ślubnych
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćtak
wątki 18+tak
zaimkiona, jej
typ narracjitrzecia osoba
czas narracjiczas przeszły
postać
autor

Kto szuka? Ever Berkeley
Opis: Przygarnę jakiś przyjemny wątek, a chociaż postać jest świeżakiem w mieście, możemy pokusić się o jakąś relację (w końcu chętnie zawiera znajomości i pracuje, więc można i stąd się znać). No chyba, że wolisz sytuacje z poznaniem się. Mnie wszystko jedno. Jeśli chcesz sytuację, która pozwoli Ci na zdobycie odznaki, daj znać - pomyślimy <3
Status: nieaktualne na 17/07
Ostatnio zmieniony pt lip 17, 2026 12:18 pm przez Ever Berkeley, łącznie zmieniany 4 razy.
dc: kwiatkowa
29 y/o
For good luck!
175 cm
mechanik Morton Motors Inc.
Awatar użytkownika
half love, half regret, dressing up for Polaroids and cigarettes
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona / jej
typ narracjitrzecioosobowy
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? ally
Opis: jeśli jesteś seryjnym odznakowiczem, szukam CIEBIE :prlp:

Szukam towarzysza (lub paru!) do odebrania letnich limitek :happy:

1 x - gra z wyjazdem na wakacje, z elementami opalania (lub spalania, lub jedno i drugie) i uprawianiem sportów letnich

1 x - wymiana smsowa o upale lub burzach

Najchętniej wątek do szybkiego pisania :klanianko: relki wymyślimy!

Status: sprzedane!
Ostatnio zmieniony pt lip 10, 2026 12:35 pm przez Ally Aldridge, łącznie zmieniany 1 raz.
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
dallas major
AI
27 y/o
For good luck!
168 cm
Bibliotekarka/pisarka what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
Pisarka w nocy, w dzień bibliotekarka. Słodka duszyczka i roześmiana chociaż w głębi cierpi.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Kto szuka? wszystkie moje misie po jednej gierce przynajmniej
Opis: Jeśli masz jakiś pomysł na rozgrywkę to wal śmiało. Coś śmiesznego, coś przytłaczającego lub mocne sceny. Na każdej z postaci przygarnę po gierce, mogą się znać, mogą się nie lubić, mogą rzucać w siebie talerzyki, poznać się, wpaść na siebie, przejechać ewentualnie. Każda z postaci też szuka coś z romantycznymi sznytem, randka w ciemno lub zaaranżowana przez znajomych. Coś aby się rozruszać do pisania..
Status: aktualne na 09/07
gall anonim
31 y/o
For good luck!
172 cm
Redaktorka w wydawnictwie
Awatar użytkownika
"Ko­cham książ­ki i uwiel­biam swoją pracę, nie mam za­mia­ru z tego re­zy­gno­wać. A czy­ta­nie po­zwa­la mi się od­ciąć od świa­ta i zatopić w zu­peł­nie innym, po­znać bo­ha­te­rów, za­przy­jaź­nić się z nimi, pła­kać razem z nimi, śmiać się i wku­rzać. Żyć wie­lo­ma ży­cia­mi."
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracji-
postać
autor

Kto szuka? Eden Ashworth
Opis: Chętnie przygarnę zarówno wątki teraźniejsze jak i retrospekcję. Eden wychowywała się w Toronto, więc można pójść w jakiś przyjaciół z młodości, albo może z branży?? Jestem otwarta na propozycję! Część życia spędziła w Nowym Yorku, więc tu też można coś pokminić.
Status: aktualne na 13/07
dc: _.sharo
25 y/o
Prepare for the cold
179 cm
zawodowo pcha się w kłopoty ale nikt mu za to nie płaci
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Dante Levasseur
Opis: Wygląda na to, że powykruszało mi się kilka wątków, więc chętnie przyjmę w ich miejsce coś świeżego. Cokolwiek tak w zasadzie, do wspólnego ustalenia – razem z ewentualnymi relacjami pomiędzy postaciami. Wpakujmy się razem w coś durnego, poszukajmy wspólnie kłopotów albo niech ktoś klasycznie oberwie po mordzie... Coś na pewno da się wymyślić, zależnie od preferencji :lol:
Status: aktualne na 14/07
marchew
wszystko przejdzie, w razie czego można się dogadać
26 y/o
For good luck!
176 cm
organista St. John's Anglican Church
Awatar użytkownika
organista w kościele objęty programem ochrony świadków, więc tajemniczy mocno
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion/jego
typ narracjitrzecioosobowy
czas narracjiprzeszła
postać
autor

Kto szuka? Harry Dillion
Opis: Harry jest nowy, ja również, więc chętnie napiszę coś na rozruch. Przyjmę niemalże wszystko od gier w kościele po dramatyczne rzeczy związane z faktem, że Dillion jest objęty programem ochrony świadków. Przyjmę nowe znajomości i świeże romanse, obiecuję, że będzie fajnie i ciekawie. Wszystko jest do dogadania. <3
Zapraszam na pw. <3
Status: aktualne na 16/07
Harry wikary
nuda i brak zaangażowania
25 y/o
For good luck!
173 cm
recepcjonistka w Kingsway Boxing Club
Awatar użytkownika
Dość już miała byłego narzeczonego, co ciągle skomle by mu wybaczyła oraz plotek na swój własny temat i chociaż szczerze nienawidzi życia w wielkim mieście, to z braku-laku oraz w nagłej potrzebie przeprowadziła się do Toronto.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Kto szuka? Léa Dubois
Opis: Nie szukam niczego szczególnego i wiem, że coś razem sobie uzgodnimy. Wolę raczej głupio-śmieszne wątki, bo na dramaty nie mam ostatnio głowy. Jeśli Twoja postać jest jakimś fighterem, to możemy coś poszpącić w Boxing Club, bo tam pracuje Lea albo popisać coś pośród dzikiej przyrody, z jej pieskiem w roli głównej albo na terenie Greektown.
Status: aktualne na 17/07
gall anonim
brzydzę się AI, a tak to nie mam problemu z niczym
ODPOWIEDZ

Wróć do „Organizacyne”