36 y/o
ORIGAMI BOY
183 cm
ratuję życie nie tylko w Mount Sinai Hospital
Awatar użytkownika
He has been burned before.
Now he keeps his hands just far enough away to feel the warmth without the pain.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Rob Zombie
Zazdrość to takie brzydkie słowo. Nie sądziłem, że nasza znajomość ma wykluczać inne. Czyżbym o czymś nie wiedział?
Zgadzam się z Jasonem, kimkolwiek jest. Niezbyt odnajduję się w kuchni, ale może jest to jakieś rozwiązanie na emeryturę?
Skąd myśl, że jestem spięty? Jestem skacowany i zdecydowanie zabrakło mi paru godzin snu. Kawa i wezwanie do karambolu załatwiłoby sprawę.
Wiadomość...
Jamie Park
space cadet
30 y/o
LOVE IS IN THE AIR
157 cm
kręcę lody i piekę w Kitten and the Bear
Awatar użytkownika
„Miłość jest trochę jak dobre ciasto — trzeba cierpliwości, odwagi i kogoś, z kim można podzielić ostatni kawałek.”
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion/jego
typ narracjiTrzecia osoba
czas narracjiCzas przeszły
postać
autor

Cookie
Przepraszam, to był głupi żart. :)
Jason to przyjaciel, myślałam, że Ci o nim mówiłam. Chciałbyś spędzić ze mną emeryturę? :podniet: :obslinion:
Ok, to trzymam kciuki za kawę! Za karambol chyba nie...
kilka minut później
Mam wrażenie, że się między nami ochłodziło? Jesteś na mnie zły?
Wiadomość...
Michael Graham
36 y/o
ORIGAMI BOY
183 cm
Awatar użytkownika
Now he keeps his hands just far enough away to feel the warmth without the pain.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Rob Zombie
godzinę później
Emeryturę chciałbym spędzić gdzieś w ciepłych krajach, wylegując się na leżaku, gdzie miałbym zapewnioną stałą dostawę drinków. Jeśli przeniesiesz cukiernię na Karaiby, to możemy pomyśleć nad tym planem!
Absolutnie nie jestem na Ciebie zły. Czy to brak emotikonów? 🙂
Chociaż faktycznie trochę się wczoraj wydarzyło. Mam wiele do przemyślenia i zwyczajnie nie wiem, czy jestem gotów na podjęcie działania.
Wiadomość...
Jamie Park
space cadet
30 y/o
LOVE IS IN THE AIR
157 cm
Awatar użytkownika
„Miłość jest trochę jak dobre ciasto — trzeba cierpliwości, odwagi i kogoś, z kim można podzielić ostatni kawałek.”
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion/jego
postać
autor

Cookie
Karaiby brzmią fajnie. :obslinion:
No to dobrze <3 Emotikony ułatwiają czytanie emocji.
Ok... Mogę Ci jakoś pomóc? O jakie działania Ci chodzi?
Wiadomość...
Michael Graham
36 y/o
ORIGAMI BOY
183 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Rob Zombie
Doceniam, ale raczej nie możesz. To terapeutyczny bełkot o braniu odpowiedzialność za swoje czyny.
Powiedz mi, czy miałaś kiedyś punkt zwrotny, który zmienił wszystko, co wcześniej robiłaś, czy sposób, w jaki myślałaś o życiu?
Wiadomość...
Jamie Park
space cadet
30 y/o
LOVE IS IN THE AIR
157 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion/jego
postać
autor

Cookie
A masz z tym problem?
Tak... Nawet dwa. Pożar cukierni... Niedługo po śmierci Mamy, było coś wadliwego w instalacji elektrycznej. Ubezpieczenie pokryło szkody sąsiadów, ale musiałam sprzedać swoje mieszkanie, żeby wyremontować kawiarnię. Dlatego mieszkam nad nią ;) Wtedy zrozumiałam, że chcę to robić i odbudować ten lokal. Dla mnie, dla Mamy... Tylko odbiło się to na moim życiu uczuciowym :awkward:
Wiadomość...
Michael Graham
36 y/o
ORIGAMI BOY
183 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Rob Zombie
Lubię myśleć, że nie mam, ale wielokrotnie powtarzane kłamstwo nie zawsze zmienia się w prawdę.
Opowiadałaś mi o pożarze. Rozumiem, że porzucenie życia uczuciowego nie było zamiarem, a skutkiem ubocznym. W tym przypadku raczej nie odtrącałaś celowo ludzi, którzy chcieli pomóc, a zwyczajnie odwrócili się, gdy potrzebowałaś ich najbardziej?
Wiadomość...
Jamie Park
space cadet
30 y/o
LOVE IS IN THE AIR
157 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion/jego
postać
autor

Cookie
Mało który facet chce konkurować z cukiernią.
Większość dorosłego życia pracowałam od 6 do 21... A chłopcy lubią dziewczęta z ogolonymi nogami, takie które chodzą na randki, albo mogą gdzieś wyjechać. Już nie wspominając o tym, że mają siłę na seksy ;) Niedawno zdałam sobie sprawę, że chociaż odniosłam jakiś mały sukces, to jednak nie chciałam żyć tylko pracą. Drugie olśnienie ;)
Powinnam się o Ciebie martwić? Wiesz, że jak potrzebujesz mnie, to możesz zadzwonić?
Wiadomość...
Michael Graham
36 y/o
ORIGAMI BOY
183 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Rob Zombie
następnego dnia wieczorem
Chłopcy lubią ideały z okładek playboya, a te mają niewiele wspólnego z rzeczywistością. Rzucenie się w wir pracy jest dobre, ale ponoć na krótki czas. Sam się przyłapuję na tym, że mnie jej wciąż za mało.
Wiem i dziękuję.
Obrazek
Nie umiem robić tak dobrych zdjęć, jak Ty. Ontario zamarzło.
Wiadomość...
Jamie Park
space cadet
30 y/o
LOVE IS IN THE AIR
157 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion/jego
postać
autor

Cookie
Nie musi być dobre jeśli koi :pocieszacz:
Zabierz mnie tam kiedyś. I może czasem zadzwoń <3
Dobranoc Mike.
Wiadomość...