ODPOWIEDZ
34 y/o
For good luck!
183 cm
IGGTF Toronto Police Service
Awatar użytkownika
When you look back, you realize how much of our lives we've wasted in solitude. Everyone needs friends.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Layonell Stones
Opis: Jestem otwarta na wszelkie wątki! Przyjaciele, wrogie i co tylko można sobie wymyślić. Mozna do mnie uderzać na pw lub dc <3
Status: nieaktualne
Ostatnio zmieniony wt wrz 15, 2026 1:42 pm przez Layonell Stones, łącznie zmieniany 1 raz.
Natalia, dc: taaskaa
Nieuzasadniona przemoc, niepoparta argumentami, rozgrywanie gwałtu i maltretowanie zwierząt i dzieci
24 y/o
I am made of memories
183 cm
celebryta ★ streamer ★ artysta audiowizualny ★ kretyn
Awatar użytkownika
Sugar, I don't know how you make it so sweet. The taste of you is all over my teeth and everything we need is in the sheets.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona, jej
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Bowie
Opis: hmm szukam kogoś kto zniesie Bowiego dłużej, niż pięć minut. Nic poważnego, bo on ma w głowie tylko same dziwne rzeczy. Ktoś do ponarzekania, dobre albo złe rady mile widziane, ogólnie chaos towarzyski, ale podszyty raczej sympatią.

Be my ride or die.

Status: nieaktualne :slodziaczek:
Myre
brak interpunkcji w postach i wkładu własnego w fabułę, ghosting, posty z ai
31 y/o
NARRATORSKI PIESEK
178 cm
dyrektor wykonawczy valencourt investment group
Awatar użytkownika
since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimki-
typ narracji3rd
czas narracjipast
postać
autor

Kto szuka? raphael valencourt
Opis: i fucked you once, and now you need me. desperacko czegoś potrzebujesz. czasu, informacji, kontaktów, przysługi, pieniędzy. czegokolwiek pragniesz, wiesz, że nie jesteś w stanie zdobyć tego sama. widziałaś, gdzie żyję. rozumiałaś skalę mojej rzeczywistości. wiesz, że mogę Ci dopomóc. oczywiście, że mogę. tylko czy c h c ę? czy mam w tym jakiś interes? co masz mi do zaoferowania w zamian? coś, czego nie posiadam? co jesteś gotowa zaprzedać, aby to osiągnąć? bo pamiętaj, k o c h a n i e - all power requires sacrifice...
poszukiwana kobieta, z którą kiedyś połączył raphaela one night stand. zakładam fabułę na kilka wątków, nie kilkanaście, chociaż nigdy nic nie wiadomo. poszukuję wytrwałego i otwartego współautora do urozmaicenia sobie rozgrywki. to fabuła poboczna, jednak ilość literackiej toksyczności oraz satysfakcji nie zostanie umniejszona. koncept relacji oraz wątku rozwinę z chętnym autorem.
Status: nieaktualne na 15 ix
Ostatnio zmieniony czw wrz 17, 2026 5:38 pm przez raphael valencourt, łącznie zmieniany 2 razy.
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
dirty little diesel.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Organizacyne”