ODPOWIEDZ
36 y/o
Indulge in local cuisine
196 cm
aktor filmowy i telewizyjny w Kanadzie i Turcji
Awatar użytkownika
Cemil (czyt. Dżemil) jest kanadyjsko-tureckim aktorem. Należy do osób ambitnych i lubiących wyzwania. Mieszkał przez 12 lat w Stambule, do którego myśli się przeprowadzić w przyszłości.
Jest empatyczny, towarzyski i udziela się charytatywnie. Chciałby się ustatkować, ale jego ukochana Eden ma już chłopaka, tylko... czy to na pewno jest problem? ♥
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona, jej
typ narracjitrzecia osoba
czas narracjiczas przeszły
postać
autor

Posty ode mnie pewnie zaczną wpadać od jutra. Aktualnie walczę z okropnym bólem głowy, a wcześniej byłam poza domem i dzień tak sobie minął :/
_amarylis
wyjdzie po ewentualnych ustaleniach
33 y/o
Mark your calendar for Canada Day
171 cm
właścicielka The Fifth Social Club
Awatar użytkownika
Dear Santa, I’ve been good all year. Most of the time. Once in a while. Nevermind, I’ll buy my own stuff
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3os.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Darcy Bowman pisze: pt wrz 19, 2025 7:49 pm Weekend jak to weekend... trochę jestem, trochę nie - postaram się coś wrzucić, ale nie obiecuję dużej aktywości.
Weekend mnie dodatkowo pokonał i skończyłam chora, więc będę posty (i to, co ewentualnie miałam zacząć) w ogóle powoli mielić. Także cierpliwości i proszę o wybaczenie <3

Bo W. Larue John L. Hargrove Blaine Harvett teddy darling Harold Carnegie
30 y/o
For good luck!
182 cm
detektyw w wydziale ds. poszukiwań i identyfikacji osób
Awatar użytkownika
their minds rest, but mine never does
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiżeńskie
typ narracji
czas narracji
postać
autor

znów rozkłada mnie jakieś paskudztwo, ale postaram się odpisać na wszystko na dniach, im sorry, że czekacie :zrozpaczon:
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
nie kieruj moją postacią, a poza tym się dogadamy
29 y/o
CHRISTMASSY
169 cm
śledcza at toronto police service
Awatar użytkownika
lepiej strzela niż gotuje.
a świąt to kurwa nienawidzi
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 os
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Wybywam żeglować ⛵️ posty ode mnie będą wpadać sporadycznie (do niedzieli, także proszę nie tęsknić za bardzo.
kasik
nudy. a tak poza tym, to używania AI, czytania mojej postaci w myślach i braku inicjatywy.
25 y/o
For good luck!
176 cm
Influencerka w internetach
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracji
czas narracji
postać
autor

Trochę zawirowań w pracy, które wysysają ze mnie wszystkie siły. Na dniach mam nadzieję, że się uspokoi i w niedziele/poniedziałek powinnam odpisać na zaległe posty.
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
Star
36 y/o
Indulge in local cuisine
196 cm
Awatar użytkownika
Cemil (czyt. Dżemil) jest kanadyjsko-tureckim aktorem. Należy do osób ambitnych i lubiących wyzwania. Mieszkał przez 12 lat w Stambule, do którego myśli się przeprowadzić w przyszłości.
Jest empatyczny, towarzyski i udziela się charytatywnie. Chciałby się ustatkować, ale jego ukochana Eden ma już chłopaka, tylko... czy to na pewno jest problem? ♥
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona, jej
postać
autor

Posty ode mnie wpadną bardziej jutro niż dzisiaj (ale może komuś odpiszę jeszcze dziś), opcjonalnie w poniedziałek dokończę, bo mam w domu gości dziś i jutro i jest co robić. No chyba, że uda mi się jakoś zwiać z samych imprez rodzinnych i usiąść do postów (na co mam cichą nadzieję) :lol:
_amarylis
33 y/o
Mark your calendar for Canada Day
171 cm
właścicielka The Fifth Social Club
Awatar użytkownika
Dear Santa, I’ve been good all year. Most of the time. Once in a while. Nevermind, I’ll buy my own stuff
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3os.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Myślałam, że wejdę w ten tydzień jakoś lepiej... a tu im dalej w poniedziałek tym gorzej :lol: Powoli nadrobię pewnie tak koło środy się uporam!

Harold Carnegie Blaine Harvett Cole Sullivan Karrion Mercer teddy darling
34 y/o
For good luck!
191 cm
adwokat w philips and gardner llp
Awatar użytkownika
trochę czaruś, trochę gbur, ale w przeważającej części adwokat skoncentrowany na tym, by w szyldzie kancelarii znalazło się w końcu jego nazwisko
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Dzisiaj mi jakoś nie po drodze do tych postów, ale kolejne dwa dni powinnam mieć luźniejsze, więc pewnie wszystko nadrobię :hi:
gall anonim
unikam wątków nierozwijających relacji oraz opisów przemocy na tle seksualnym i przemocy nad zwierzętami
36 y/o
Indulge in local cuisine
196 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona, jej
postać
autor

Postaram się nadrobić posty jak najszybciej, ale brak mi motywacji i chyba chwyciła mnie jesienna depresja. Jak sobie z tymi problemami chociaż trochę poradzę, to zacznę wstawiać posty. Przepraszam, że czekacie, ale też jestem człowiekiem i mam gorsze momenty.
_amarylis
32 y/o
CHRISTMASSY
165 cm
hakerka oraz informatyczka dla Toronto Police Service
Awatar użytkownika
I know who I am when I'm alone
I'm something else when I see you
You don't understand, you should never know

Jesus Christ, don't be kind to me
nieobecnośćtak
wątki 18+tak
zaimkijakiekolwiek
typ narracji3os.
czas narracjiteraźniejszy
postać
autor

W najbliższym czasie będzie mnie trochę miotać po Polsce, więc odpisy mogą być w kratkę, ale postaram się zrobić tak, żeby nikt nie czekał jakoś super długo
echo
AI, brak inicjatywy i inwencji, wątki nierozwijające postaci
ODPOWIEDZ

Wróć do „Organizacyne”