36 y/o, 196 cm
aktor filmowy i telewizyjny / plan zdjęciowy w Kanadzie i Turcji
Awatar użytkownika
Cemil (czyt. Dżemil) jest kanadyjsko-tureckim aktorem. Należy do osób ambitnych i lubiących wyzwania. Mieszkał przez 12 lat w Stambule, do którego myśli się przeprowadzić w przyszłości.
Jest empatyczny, towarzyski i udziela się charytatywnie. Chciałby się ustatkować, ale jego ukochana Eden ma już chłopaka, tylko... czy to na pewno jest problem? ♥
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona, jej
postać
autor

Posty ode mnie pewnie zaczną wpadać od jutra. Aktualnie walczę z okropnym bólem głowy, a wcześniej byłam poza domem i dzień tak sobie minął :/
_amarylis
wyjdzie po ewentualnych ustaleniach
33 y/o, 171 cm
właścicielka The Fifth Social Club
Awatar użytkownika
Say it once again with feeling
How the death rattle breathing
Silenced as the soul was leaving
The deflation of our dreaming
Leaving me bereft and reeling
My beloved ghost and me
Sitting in a tree
D-Y-I-N-G
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Darcy Bowman pisze: pt wrz 19, 2025 7:49 pm Weekend jak to weekend... trochę jestem, trochę nie - postaram się coś wrzucić, ale nie obiecuję dużej aktywości.
Weekend mnie dodatkowo pokonał i skończyłam chora, więc będę posty (i to, co ewentualnie miałam zacząć) w ogóle powoli mielić. Także cierpliwości i proszę o wybaczenie <3

Bo W. Larue John L. Hargrove Blaine Harvett teddy darling Harold Carnegie
30 y/o, 182 cm
detektyw w wydziale ds. poszukiwań i identyfikacji osób
Awatar użytkownika
their minds rest, but mine never does
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiżeńskie
postać
autor

znów rozkłada mnie jakieś paskudztwo, ale postaram się odpisać na wszystko na dniach, im sorry, że czekacie :zrozpaczon:
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
For good luck!
mother
nie kieruj moją postacią, a poza tym się dogadamy
29 y/o, 169 cm
śledcza at toronto police service
Awatar użytkownika
lepiej strzela niż gotuje.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Wybywam żeglować ⛵️ posty ode mnie będą wpadać sporadycznie (do niedzieli, także proszę nie tęsknić za bardzo.
25 y/o, 176 cm
Influencerka w internetach
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
postać
autor

Trochę zawirowań w pracy, które wysysają ze mnie wszystkie siły. Na dniach mam nadzieję, że się uspokoi i w niedziele/poniedziałek powinnam odpisać na zaległe posty.
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
For good luck!
Star
36 y/o, 196 cm
Awatar użytkownika
Cemil (czyt. Dżemil) jest kanadyjsko-tureckim aktorem. Należy do osób ambitnych i lubiących wyzwania. Mieszkał przez 12 lat w Stambule, do którego myśli się przeprowadzić w przyszłości.
Jest empatyczny, towarzyski i udziela się charytatywnie. Chciałby się ustatkować, ale jego ukochana Eden ma już chłopaka, tylko... czy to na pewno jest problem? ♥
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona, jej
postać
autor

Posty ode mnie wpadną bardziej jutro niż dzisiaj (ale może komuś odpiszę jeszcze dziś), opcjonalnie w poniedziałek dokończę, bo mam w domu gości dziś i jutro i jest co robić. No chyba, że uda mi się jakoś zwiać z samych imprez rodzinnych i usiąść do postów (na co mam cichą nadzieję) :lol:
_amarylis
33 y/o, 171 cm
właścicielka The Fifth Social Club
Awatar użytkownika
Say it once again with feeling
How the death rattle breathing
Silenced as the soul was leaving
The deflation of our dreaming
Leaving me bereft and reeling
My beloved ghost and me
Sitting in a tree
D-Y-I-N-G
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Myślałam, że wejdę w ten tydzień jakoś lepiej... a tu im dalej w poniedziałek tym gorzej :lol: Powoli nadrobię pewnie tak koło środy się uporam!

Harold Carnegie Blaine Harvett Cole Sullivan Karrion Mercer teddy darling
32 y/o, 180 cm
adwokat w philips and gardner llp
Awatar użytkownika
trochę czaruś, trochę gbur, ale w przeważającej części adwokat skoncentrowany na tym, by w szyldzie kancelarii znalazło się w końcu jego nazwisko
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiżeńskie
postać
autor

Dzisiaj mi jakoś nie po drodze do tych postów, ale kolejne dwa dni powinnam mieć luźniejsze, więc pewnie wszystko nadrobię :hi:
gall anonim
unikam wątków nierozwijających relacji oraz opisów przemocy na tle seksualnym i przemocy nad zwierzętami
36 y/o, 196 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona, jej
postać
autor

Postaram się nadrobić posty jak najszybciej, ale brak mi motywacji i chyba chwyciła mnie jesienna depresja. Jak sobie z tymi problemami chociaż trochę poradzę, to zacznę wstawiać posty. Przepraszam, że czekacie, ale też jestem człowiekiem i mam gorsze momenty.
_amarylis
32 y/o, 165 cm
hakerka i informatyczka dla Toronto Police Service
Awatar użytkownika
My life was a storm since I was born
How could I fear any hurricane?
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkijakikolwiek
postać
autor

W najbliższym czasie będzie mnie trochę miotać po Polsce, więc odpisy mogą być w kratkę, ale postaram się zrobić tak, żeby nikt nie czekał jakoś super długo
echo
AI, brak inicjatywy, wątki nierozwijające postaci
ODPOWIEDZ

Wróć do „Organizacyne”