ODPOWIEDZ
33 y/o, 168 cm
odziedziczyła udziały w koncernie mediowym, śpi na pieniądzach
Awatar użytkownika
There's something in the shadows, it finds you in a cold room. The silhouette against the wall lit up by the white moon. We'll out run the waking dawn, you can see the faces, you don't know their thoughts.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Numer nieznany
Wszystkiego najlepszego, Ollie. Mam nadzieję, że udało ci się spełnić chociaż część marzeń. Bądź szczęśliwy.
Wiadomość...

Tolliver Bergeron
ness
nie steruj moją postacią, a na pewno się dogadamy
31 y/o, 185 cm
detektyw ds. narkotyków w Toronto Police Service Headquarters
Awatar użytkownika
Detektyw o skórze upstrzonej konstelacjami blizn — człowiek żyjący na granicy światła i cienia, poszukuje prawdy w świecie karmiącym kłamstwami. Balansuje pomiędzy rozsądkiem a szaleństwem, nie chcąc zatracić siebie.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiwhatever
postać
autor

numer nieznany
  No proszę, ostatnie czego mogłem się spodziewać w urodziny to... Ty, Phia. Przyznaję, zaskoczyłaś mnie i wiadomością, i życzeniami, i pamięcią o mnie.
  Zgaduję, że to niekoniecznie bezinteresowna próba odnowienia kontaktu?
  Potrzebujesz czegoś?
  Coś się stało?
  Chcesz...
  Chcesz się spotkać?
Wiadomość...
Sophia Desrochers <3
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
For good luck!
mów mi trauma
33 y/o, 168 cm
Awatar użytkownika
There's something in the shadows, it finds you in a cold room. The silhouette against the wall lit up by the white moon. We'll out run the waking dawn, you can see the faces, you don't know their thoughts.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Numer nieznany
Czego mogę potrzebować o drugiej w nocy? Poza zdrowym rozsądkiem, oczywiście, który powstrzymałby mnie przed rozdrapywaniem przeszłości?
Czy gdybym chciała się spotkać, rozważyłbyś to w ogóle?
Wiadomość...

Tolliver Bergeron
ness
31 y/o, 185 cm
detektyw ds. narkotyków w Toronto Police Service Headquarters
Awatar użytkownika
Detektyw o skórze upstrzonej konstelacjami blizn — człowiek żyjący na granicy światła i cienia, poszukuje prawdy w świecie karmiącym kłamstwami. Balansuje pomiędzy rozsądkiem a szaleństwem, nie chcąc zatracić siebie.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiwhatever
postać
autor

numer nieznany
  Jestem przekonany, że zdrowego rozsądku nie znajdziesz ani o tej godzinie, ani w moim towarzystwie. Szczególnie w moim towarzystwie... Wiesz, co próbuję powiedzieć. Wiem też, że nie pisałabyś tak po prostu.
  Dla odświeżenia kontaktu.
  Nie jestem głupi.
  Ale nie jestem także kimś, kto porzuca ludzi w potrzebie.
  Znam Cię, Phia. Wiem, że czegoś potrzebujesz — pytanie tylko, dlaczego ode mnie?
  Powiedz tylko, gdzie i kiedy chcesz się spotkać. Przyjdę.
Wiadomość...
Sophia Desrochers <3
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
For good luck!
mów mi trauma
33 y/o, 168 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Numer nieznany
Sama już nie wiem, czego potrzebuję, ale cieszę się, że wychodzisz mi naprzeciw.
Ripley's Aquarium w niedzielę o 14?
Wiadomość...

Tolliver Bergeron
ness
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”