0 y/o
For good luck!
0 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
I don't want a lot for Christmas...
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Okienko 8
Tutaj zwalniamy w stylu słuchamy, nie oceniamy. Macie szansę, aby wyznać swoje forumowe grzeszki (jak ktoś się uprze, to i sam je znajdzie); Tak jak pisałyśmy: święta to czas przebaczenia, dlatego to jest Wasza jedyna szansa, aby odpukać to, co zaszło.
... czy porzucacie czy jesteście porzucani: pamiętajcie, ani w jednym, ani w drugim nie jesteście sami! :lol:

A może żyjecie idealnym życiem i macie fart na Toronto?

Kod: Zaznacz cały

[zam=OKIENKO 8]
twoje wyznanie here
[/zam]
Fircyk
All I want for Christmas is pooooost
36 y/o
OPIEKUN FORUM
189 cm
Dyrektor strategii w AG Industries
Awatar użytkownika
✎ consigliere kalabryjskiej organizacji przestępczej
✎ oficjalnie dyrektor strategii w korporacji
✎ mężczyzna, z którym zawiera się "układ", w którym on daje, a później "odbiera przysługę
✎ osobowość psychopatyczna
✎ mistrz manipulacji i pasjonat pogłębionej psychologii
✎ aktor w spektaklu życia; kameleon
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her/bitch
typ narracjitrzecioosobowa, ograniczona
czas narracjiprzeszły
postać
autor

OKIENKO 8
zacznę, bo muszę... inaczej się uduszę. na tym forum porzuciłam biedną lin i biedną elenę w wątku, ponieważ nie umiem gospodarować sesjami pobocznymi (powoli się tego uczę, niech ktoś da mi szansę) i powinnam za to na kolanach po ścieżce z węgla przejść; proszę rzucić we mnie kamieniem i zadzwonić dzwonkiem od szejmowania
34 y/o
CHRISTMASSY
171 cm
koronerka w toronto police service
Awatar użytkownika
znowu z dziewczętami
śmiejemy się trzema
chuj zostawcie paczki
i tak nic w nich nie ma
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

OKIENKO 8
Porzucono mnie pięciokrotnie, nie będę wytykać palcami, bo te postaci i tak od dawna są nieaktywne. Porzuciłam raz biednego Brentwooda, ale nie wiem, czy on o tym w ogóle wie, więc jeśli to czytasz Brentwood, to sorry, więcej się to nie powtórzy, bo pewnie nigdy już razem nie zagramy. Więcej grzechów nie pamiętam, bo ich nie ma!

komentarz od:Renifer Mikołaja, pn gru 08, 2025 7:05 am

*puk puk puk*
Ostatnio zmieniony pn gru 08, 2025 12:10 am przez zaylee miller, łącznie zmieniany 2 razy.
bubek
nie lubię postów z ai i takich o niczym, braku zaangażowania w fabułę i kiedy druga strona nie wykazuje się inwencją twórczą
29 y/o
CHRISTMASSY
169 cm
śledcza at toronto police service
Awatar użytkownika
lepiej strzela niż gotuje.
a świąt to kurwa nienawidzi
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 os
czas narracjiprzeszły
postać
autor

OKIENKO 8
W tym wyznaniu nie ma szejmu z porzuconymi wątkami ani takimi, które porzuciłam, bo nic z tego nie miało miejsca. Każdy ładnie rozegrany do końca… NA RAZIE. Dlatego manifestuje, żeby tak zostało. Amen.

Niechaj Gwiazda Nieporzucania i Nieporzucenia wciąż świeci jasno nad Twoją duszą
kasik
nudy. a tak poza tym, to używania AI, czytania mojej postaci w myślach i braku inicjatywy.
24 y/o
CHRISTMASSY
178 cm
junior software engineer at AG Industries
Awatar użytkownika
Jingle bells, jingle bells
Jingle all the way
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

OKIENKO 8
Shame on me ale do tej pory nie odpisałam Bucky Linwood a teraz jest szary i kurczaki ziemniaki... Przepraszam Buck (o ile to kiedyś przeczytasz).

*puk puk puk*
OIIA OIIA
do ustalenia/dogadania
30 y/o
Welkom in Canada
172 cm
psycholog kliniczny w Mount Sinai Hospital
Awatar użytkownika
„Now I have a machine gun. Ho-ho-ho.” — Die Hard
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
typ narracjityp narracji
czas narracjiprzeczytaj posty to się dowiesz
postać
autor

OKIENKO 8
To były początki forum więc spora rotacja, dlatego kilka wątków odpadło w naturalnym procesie obumarcia. Z kilkoma ładnie się pożegnałam :tonieja:

*puk puk puk*
Obrazek
mavielous
ścian tekstu, bo męczą oczy || błędów logicznych || ignorowania czynności postaci || narzucania reakcji/zachowania
34 y/o
CHRISTMASSY
180 cm
pracownik stacji benzynowej Petro-Canada & Car Wash
Awatar użytkownika
There is, however, one teeny-tiny Christmas tradition I find quite meaningful... Mistletoe. Now pucker up and kiss it, Whoville! Boi-yoi-yoi-yoing!
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiŻ
typ narracji3os
czas narracjiPrzeszly
postać
autor

OKIENKO 8
Byłam grzeczna, nikogo nie porzuciłam :stickuro: Spowiadam sie z ostatnio spowolnionego tempa przez wizytę rodziców, bo nie chciałam brać nieobecki. Mam nadzieję (i zamiar!) taki stan rzeczy zachować :lof:

Niechaj Gwiazda Nieporzucania i Nieporzucenia wciąż świeci jasno nad Twoją duszą; a Patron Szybszego Tempa spogląda znów na Ciebie przychylnym okiem!
Obrazek
gall anonim
rodzynki w serniku
48 y/o
CHRISTMASSY
168 cm
detektywka wydziału zabójstw w Toronto Police Service Headquarters
Awatar użytkownika
The Grinch stole Christmas and so did I
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

OKIENKO 8
Okay, więc moim grzechem głównym jest to, że... nie umiem odpuszczać i czasami piszę na siłę. Niekiedy mam poczucie, że muszę koniecznie danego dnia czy w danej chwili dokończyć danego posta nawet jeśli mi to nie idzie. Dlatego też bywa, że rzucam moim współgraczom post, który moim zdaniem jest kijowy byle tylko mieć go z głowy. Chęć wyjścia na czysto albo odbębnienia jakiegoś obowiązku jest silniejsza niż zapewnienie współgraczowi treściwego i fajnego posta.

*puk puk puk*
Ari
Nie lubię narzucania mojej postaci reakcji i zachowania oraz dopisywania do jej rzeczy czy sterowania nią w jakikolwiek sposób bez konsultacji.
35 y/o
CHRISTMASSY
183 cm
ratuję życie nie tylko w Mount Sinai Hospital
Awatar użytkownika
święta, święta
i już zaraz znów wakacje
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

OKIENKO 8
Na tym forum jestem zbyt krótko, żeby mieć okazję, by kogoś porzucić (i proszę trzymać kciuki, by było tak dalej!), ale rzeczywiście zdarza mi się czasem czekać na wenę, co może przeciągnąć się w nieskończoność, jeśli uznam, że pisana przeze mnie treść jest za mało angażująca dla współgracza.

Niechaj Gwiazda Nieporzucania i Nieporzucenia wciąż świeci jasno nad Twoją duszą; a Patron Szybszego Tempa spogląda znów na Ciebie przychylnym okiem! Matka Wena niech Cię nigdy nie opuszcza
space cadet
35 y/o
CHRISTMASSY
165 cm
adwokat / prawnik w sądzie i po za nim
Awatar użytkownika
Melanie to pani adwokat, która postawiła aktualnie na siebie i stała się może delikatnie samolubna
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

OKIENKO 8
Ej dużo tego mam.. hahaha.
Ale tak serio, żeby nie powielać i dać coś nowego to chyba dam, że czasami odczytam PW i nie odpisuje na nie, albo wcale albo dopiero jak mi się przypomni. Potem często już jest za późno i może się ktoś obrazić i nici z naszych ustaleń. Sorki to lenistwo.

*puk puk puk*
gall anonim
zagram wszystko co utrzymuje się w ramach dobrego smaku, bez krzywdzenia dzieci oczywiście!
Zablokowany

Wróć do „Kalendarz Adwentowy”