ODPOWIEDZ
36 y/o
For good luck!
178 cm
kucharz Michelin Star Restaurant
Awatar użytkownika
No, no te puedo olvidar. No, no te puedo borrar. Tú me enseñaste a querer. Me enseñaste a bailar.
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkishe/her
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

riczi
moge wpaść?? robicie coś?
Wiadomość...

Sergio Martinez Salazar Martinez
55 y/o
For good luck!
178 cm
emerytowany sportowiec, czasem złodziej, aktualnie głównie pisarz na home office
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkidowolne
typ narracji3 os. l.p.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Salazar
Eeee...
No, możesz, ale w sumie jeszcze ci nie mówiliśmy, że póki co mieszkamy w Toronto, a nie w Nowym Orleanie. Jeśli chcesz wpaść, to chyba powinieneś wiedzieć. :x
Wiadomość...
Sergio Martinez Ricardo Martinez
palermo (palermo.pbf)
nie lubię kierowania moją postacią i wiecznych śmieszków w grach, ale poza tym piszę dosłownie wszystko
56 y/o
For good luck!
183 cm
emerytowany pływak, obecnie psycholog Centre for Addiction and Mental Health
Awatar użytkownika
-
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion//ono/jego
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Daddy
No, pewnie, że możesz wpaść! Na razie zatrzymaliśmy się w hotelu Pan Pacific w Toronto, wpadaj. Chyba, że jesteś teraz w NO i chciałeś nas tam odwiedzić, a do Toronto Ci nie po drodze...?
Wiadomość...
Ricardo Martinez Salazar Martinez
call me by my name
> Wielbię dramy :D > Lubię grać na ostro ;) Uszkodzenia fizyczne i psychiczne na propsie > Nie lubię typowo bekowych sesji (raz na jakiś czas mogę taką zagrać i dobrze się bawić, ale nie ciągle). Poza tym gram wszystko > Nie kieruj moją postacią. Jeśli potrzebujesz jakiegoś jej zachowania do posta - zapytaj
36 y/o
For good luck!
178 cm
Awatar użytkownika
No, no te puedo olvidar. No, no te puedo borrar. Tú me enseñaste a querer. Me enseñaste a bailar.
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkishe/her
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

riczi
w TORONTO?! Nieeee co wy gadacie 🫣
to znaczy właśnie miałem kupować bilet do NO, ale to w takim razie biorę ten do Toronto, carramba ale się porobiło! Ja dopiero byłem w Toronto z miesiąc temu. CO SIĘ STAŁO?! A co z waszymi aligatorami??? One sobie poradzą bez was?
Wiadomość...

55 y/o
For good luck!
178 cm
emerytowany sportowiec, czasem złodziej, aktualnie głównie pisarz na home office
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkidowolne
typ narracji3 os. l.p.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Salazar
No żebyś wiedział, że się porobiło...
To przyjedź, opowiemy Ci co nieco, bo wolałbym tego nie robić przez smsy. A aligatorki mają się dobrze, namarmiliśmy je tymi hałaśliwymi niby-psami sąsiadów 😂
Wiadomość...
Sergio Martinez Ricardo Martinez
palermo (palermo.pbf)
nie lubię kierowania moją postacią i wiecznych śmieszków w grach, ale poza tym piszę dosłownie wszystko
36 y/o
For good luck!
178 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkishe/her
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

riczi
hehehe i dobrze im tak tym niby psomObrazek ja jade z tymi wariatami, ciekawe czy aligatorki by je zjadly ://
Wiadomość...

56 y/o
For good luck!
183 cm
emerytowany pływak, obecnie psycholog Centre for Addiction and Mental Health
Awatar użytkownika
-
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion//ono/jego
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Daddy
Tych pchełek nawet by nie zauważyły - przecież to by im się do zębów przykleiło tylko. Przyjeżdżaj, opowiemy Ci, co się wydarzyło, bo dużo tego będzie.
Możesz mi wyjaśnić, dlaczego Twoje pseudopsy są króliczkami Playboya...?
Wiadomość...
Salazar Martinez Ricardo Martinez
call me by my name
> Wielbię dramy :D > Lubię grać na ostro ;) Uszkodzenia fizyczne i psychiczne na propsie > Nie lubię typowo bekowych sesji (raz na jakiś czas mogę taką zagrać i dobrze się bawić, ale nie ciągle). Poza tym gram wszystko > Nie kieruj moją postacią. Jeśli potrzebujesz jakiegoś jej zachowania do posta - zapytaj
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”