ODPOWIEDZ
34 y/o
LO SIENTO
184 cm
właściciel klubu i informator policji | Emptiness
Awatar użytkownika
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granicy między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

madox
ja pierdołę.... takie jajko tyle roboty?
rosa ma zachcianki na basen?
a mogę też z wami jechać?
stary może wezmę churrosa na kilka dni, pobiegamy sobie po parku?
a zostawiłaś dla mnie coś tych żelek gaba?
a ja umiem sadzone, to na 4 :o
o kurwa pasta z bekonem brzmi dobrze, zostaw nam trochę
ja nie mam, ale jak otworzycie to będę u was jadł, za darmo
Wiadomość...
Gabriela R. Blais Ricardo Martinez
zgrozo
stania w miejscu i postów z czata
36 y/o
NARRATORSKI PIESEK
178 cm
kucharz Michelin Star Restaurant
Awatar użytkownika
No, no te puedo olvidar. No, no te puedo borrar. Tú me enseñaste a querer. Me enseñaste a bailar.
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkishe/her
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

ricz bicz
a na dużo rzeczy, na selera na przykład się dowiedziałem. Zrobiłem jej sos bez selera i mówi, że nie może tego jeść i myślałem o kurwa no przesoliłem. Ale próbuje i dobre i tak doszliśmy do wniosku że chodzi k selera. Więc kupiłem jej taki zielony w patykach i je to od trzech dni co wieczór. Poza tym hamburgerki chce jeść, ale bez frytek więc ja wpierdalam frytki, bo ona chce tylko takie z dowozu, mojego hamburgerka nie chce. A i jeszcze ją wzięło ostatnio na wino i żeby jej nie kusiło to wyjebalismy z domu cały alko… cholera, jak ja ten ostatni miesiąc przeżyję to nwm
no to chodźcie na basenik oboje, rosa się na pewno ucieszy
hehehehe brawo Gabi!!!! No mogę ci nagrać też, jak chcesz, no problemo 😅 może coś dobrego jednak wyszło z tej wyprowadzki, skoro Gabi się uczysz gotować, jestem dumny 🥲
kurwa bierz tego pierdzioxha na przebieżkę, tylko uprzedzam że daleko nie pobiegniesz bo on po 10 metrach już jojczy żeby go na rączki brać
Wiadomość...
Gabriela R. Blais Madox A. Noriega
27 y/o
Indulge in local cuisine
173 cm
i'm just kidding A to nie do mnie tak
Awatar użytkownika
You're a bad idea but I like bad ideas.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracji-
postać
autor

la prima
A co ty też jesteś w ciąży, że chcesz mi wyjadać żelki?
Zostawię ci.
Zjadłabym teraz frytki.
A skąd zamawiacie?
Zbankrutuje przez tę ciąże...
W sumie... Mi możesz zrobić hamburgerka. Nie pogardzę.
Jezu Riczi, ale to słodkie, że się tak starasz...
Bo go do tego przyzwyczaiłeś... Do mnie na rączki nie chciał... Ile razy mam powtarzać, że musicie z nimi cały czas ćwiczyć ;/
Riczi, a ty co myślisz? Jaka suknia ślubna na mnie pasuje? Typ syrenki, czy księżniczki?
Wiadomość...
Ricardo Martinez
Madox A. Noriega
Verdsa
Mordeczko po prostu polej
34 y/o
LO SIENTO
184 cm
właściciel klubu i informator policji | Emptiness
Awatar użytkownika
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granicy między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

madox
fuj seler, ej to może też pójdziesz ze mną pobiegać w parku? albo wpadnij na piwo jak ci się zachce, obejrzymy meczyk
dobra, to idziemy, kiedy?
jakby pilar też się nauczyła... może jej też wysyłaj takie filmiki ricz? albo ja się nauczę i chuj
to będę go nieść, jak go tak spasłeś to jak dźwiganie ciężarów
ja nawet bez ciąży uwielbiam te żelki mango, jak mi zostawisz żelki, to mogę ci podrzucić frytki, jak będę jechał na spotkanie
ja z nimi poćwiczę
no zastanów się ricz
Wiadomość...
Gabriela R. Blais Ricardo Martinez
zgrozo
stania w miejscu i postów z czata
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”