-
call me a lover, disaster, whatevernieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Dahlia
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
maude
zniosę wszystko, ale z chatemGPT nie podchodź
-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoenieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
maverick
-
barmanka, która robi najlepsze drinki w mieście i kręci dupą na barze, a wolnych chwilach spędza przyjemnie czas z Noahnieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Koda
-
I'm still a believer but I don't know why. I've never been a natural, all I do is try, try, t r y.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Noah 

ness
nie steruj moją postacią, a na pewno się dogadamy
-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoenieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/herpostaćautor
Koda
-
zarobiona asystentka, która nie ma życia prywatnego bo ciągle zajmuje się swoim szefem, który kompletnie nie zna życia i przez niego chyba zaraz popadnie w alkoholizm albo skończy w więzieniu za zabicie gonieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Claire
-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoenieobecnośćniewątki 18+niezaimkiona/jejpostaćautor
Cassian
malina
ty
-
I heard he lives down a river somewhere with six cars and a grizzly bear! He's got eyes, but he can't see... well, he talks like an angel, but he looks like me.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Maude
błazenada
metagaming oraz kierowanie moją postacią; don't worry, ja sobie poradzę!
-
I have lived forgotten yearsnieobecnośćniewątki 18+niezaimkiona/jejpostaćautor
Bowie
-
Glitter in the sky, glitter in my eyes, shining just the way I like. If you're feeling like you need a little bit of company, you met me at the perfect time.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Claire