34 y/o
CHRISTMASSY
180 cm
pracownik stacji benzynowej Petro-Canada & Car Wash
Awatar użytkownika
There is, however, one teeny-tiny Christmas tradition I find quite meaningful... Mistletoe. Now pucker up and kiss it, Whoville! Boi-yoi-yoi-yoing!
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiŻ
typ narracji3os
czas narracjiPrzeszly
postać
autor

OKIENKO 23&24
Wszystkiego najlepsiejszego! Spokoju i cierpliwości, zdrówka i pinionszków, miłości i szacunku. Niech się wszystkim wiedzie jak najlepiej! <3
Obrazek
gall anonim
rodzynki w serniku
40 y/o
CHRISTMASSY
173 cm
Inżynier energetyki / dawniej złodziej Avalon Global Industries
Awatar użytkownika
“W ciągu jednego życia będziesz kochać wiele razy, ale jedna miłość spali twoją duszę na zawsze.”
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkimieszane
typ narracji3 osoba
czas narracjiPrzeszły
postać
autor

OKIENKO 23&24
Droga ekipo, drodzy współgracze, drogie inne żuczki, które widuję tylko na sb lub tacy, których nie widuję wcale! Z okazji Świąt Bożego Narodzenia chciałabym wam życzyć dużo zdrówka, samych cudownych ludzi wokół siebie, podwyżek (raczej pensji, a nie cen w sklepach!) i ogólnie spełnienia marzeń, czego tylko byście sobie zechcieli zapragnąć. I oby nadchodzący rok był tylko lepszy, niż ten mijający. <3 Życzy Palermo ~
palermo (palermo.pbf)
nie lubię kierowania moją postacią i wiecznych śmieszków w grach, ale poza tym piszę dosłownie wszystko
30 y/o
CHRISTMASSY
164 cm
Pani Prezes Northland Power
Awatar użytkownika
Młoda prezeska próbująca oficjalnie przejąć firmę przed szponami młodszego brata
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracjiPrzeszły
postać
autor

OKIENKO 23&24
Przede wszystkim chciałabym Wam życzyć świętego spokoju, bez kłótni, żeby polityka nie dzieliła ludzi. Takich świąt spędzonych w rodzinnej, ciepłej atmosferze. :christmaslof:
Dodatkowo zdrowia, szczęścia, uśmiechu na twarzy, pieniędzy, spełnienia marzeń. Żeby prezenty z poczty i inpostu przychodziły idealnie na czas. :mikolaj:
Z tych bardziej forumowych rzeczy to życzę Wam sporo ciekawych fabułek, cudownych współgraczy, szybkiego znajdowania pięknych zdjęć do avków i wszystkiego, co z życia forumowego sobie wymarzycie! :christmaswell:
Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku <3
29 y/o
CHRISTMASSY
169 cm
śledcza at toronto police service
Awatar użytkownika
lepiej strzela niż gotuje.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 os
czas narracjiprzeszły
postać
autor

OKIENKO 23&24
Kochane forumowe ziomeczki,
Życzę wam, żeby wątki zawsze was ekscytowały, żeby dramy dramowały, a ludzie nie uciekali. Żebyście nigdy nie tracili weny do pisania i zawsze mieli z kim grać!

A tak już bardziej prywatnie, życze wam po prostu szczęścia. Bo jak człowiek jest szczęśliwy, to wszystko samo się układa. Więc mam nadzieję, że cokolwiek wam to szczęście sprawia to dostaniecie w te święta. A do tego wszystkiego opierdolicie jeszcze jakieś dobre jedzonko!

Pozdrawiam was cieplutko i wesołych :pilar:

kasik
nudy. a tak poza tym, to używania AI, czytania mojej postaci w myślach i braku inicjatywy.
23 y/o
CHRISTMASSY
163 cm
technik kryminalistyki w Toronto Police Service
Awatar użytkownika
Nie wiedziałam kim chcę zostać na święta,
więc zostałam 🎄choinką🎄z torbą na głowie ✨
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
typ narracji1os (bio), 3os (reszta)
czas narracjiprzeszły
postać
autor

OKIENKO 23&24
Moi drodzy, ten rok dla wielu z Was był z pewnością trudny. Dlatego życzę Wam, by te ostatnie dni były dużo lżejsze i przepełnione rodzinnym/przyjacielskim ciepłem, spokojem oraz pozytywną atmosferą. By największym problemem była nie do końca doprawiona potrawa czy odklejający się papier prezentu, a jeszcze lepiej, by nawet takie problemy Was nie dotykały. Niech będzie to szczęśliwy czas, niosący nadzieję na dużo lepszy rok. By ktoś Wam towarzyszył, osobiście lub duchem, ale by nie prześladowało was widmo samotności czy poczucia maleńkości.
Z oklepanych już formułek też życzę Wam wymarzonych prezentów, bezgranicznej weny i zaufanych osób, z którymi będziecie pisać w przyszłości wątki. By Was nigdy nikt nie zostawił na lodzie bez słowa! I to nie tylko w postach, ale i prywatnie również.
Trzymajcie się kochani, wiem, że nie jestem typem osoby, która rozmawia zawsze z każdym ale moje życzenia są dla każdego z Was, bez wyjątku. :christmaslof:

Wesołych Świąt, udanego Sylwestra i dużo, dużo lepszego Nowego Roku! :christmaswell:
Lin (shad0wlin_)
sterowanie moją postacią bez mojej wiedzy i zgody
32 y/o
CHRISTMASSY
165 cm
hakerka oraz informatyczka dla Toronto Police Service
Awatar użytkownika
If there was anyone to ever get through this life
With their heart still intact, they didn't do it right
nieobecnośćtak
wątki 18+tak
zaimkijakiekolwiek
typ narracji3os.
czas narracjiteraźniejszy
postać
autor

OKIENKO 23&24
To ja wam życzę przede wszystkim świętego spokoju, ciepłej kawusi, dużo weny i czasu na postowanie, żeby gracze nie uciekali bez słowa, a szukajki znajdowały się w pięć minut od publikacji. I żeby żyćko układało się wam dokładnie tak, jak potrzebujecie. No i oczywiście szczęścia i pieniędzy. Ale przede wszystkim świętego spokoju :christmaslof: Wszystkiego dobrego kochani!
echo
AI, brak inicjatywy i inwencji, wątki nierozwijające postaci
28 y/o
CHRISTMASSY
165 cm
mechanik w Scarborough Auto Care
Awatar użytkownika
In the end even the stars
choose destruction over life.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona / jej / ją
typ narracjitrzecioosobowa / pierwszoosobowa
czas narracjiprzeszły / teraźniejszy
postać
autor

OKIENKO 23&24
Prywatnie, życzę autorom wesołych Świąt! Spokojnych, wypełnionych miłymi chwilami w gronie najbliższych, ale nie tylko... Odpocznijcie od pracy i obowiązków, zwolnijcie i znajdźcie moment dla siebie. Poza tym życzę Wam zdrówka, pomyślności, sukcesów zarówno prywatnych, jak i zawodowych, a także siły i wytrwałości przy realizacji wszystkich planów. Mam nadzieję, że nadchodzący nowy rok oszczędzi Wam problemów i będzie szczęśliwy!

Forumowo życzę wszystkim ciekawych, wciągających rozgrywek, zero urwanych wątków czy uciekających bez słowa współgraczy. Obyście czerpali taką samą frajdę z rozgrywek, jak do tej pory, a może nawet i większą, jeśli to możliwe!
Remy
na pewno metagaming i posty pisane przy pomocy AI (szanujmy się), co do reszty - za długo by wymieniać; dam znać
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kalendarz Adwentowy”