ODPOWIEDZ
29 y/o
For good luck!
186 cm
Architekt w Forward Interiors
Awatar użytkownika
Just like nicotine, heroin, morphine... suddenly, I'm a fiend and you're all I need
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjiIII os., l. poj.
czas narracjiczas przeszły
postać
autor

Dominic Reyes
Ambitny architekt, lubiący się bawić kobieciarz, super kumpel, złota rączka.
Szukam byłych romansów, kuzynów, przyjaciół, ludzi z branży, no i wrogów ;)
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
L.
Znikania! Molestowania, krzywdzenia zwierząt
25 y/o
For good luck!
160 cm
Spec. marketingu/PR | Wolontariuszka Northland Power | Sistering
Awatar użytkownika
Beztroska, niezbyt lotna, ale przy tym urocza. Jej serce niespodziewanie skradł pewien producent filmowy, dla którego nawet zaczęła gotować
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowy
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Dominic Reyes oczywiście wiemy, że Skye Murray to będzie nowa miłość <3

Ale myślę, że Cora mogła być jego byłą i może nawet rozstali się kiedyś w jakiejś dramie :lol:
30 y/o
CHRISTMASSY
164 cm
Pani Prezes Northland Power
Awatar użytkownika
Młoda prezeska próbująca oficjalnie przejąć firmę przed szponami młodszego brata
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracjiPrzeszły
postać
autor

Dominic Reyes, a może zostałbyś moim byłym? Mogli poznać się na jakiejś imprezie, po której się ze sobą przespali, a później okazałoby się... że muszą ze sobą współpracować. Dominic miał zaprojektować budynek, na którym znajdowała się fotowoltaika, a Cherry zaczęła mu marudzić. Znów mogli się to siebie zbliżyć. Tyle ile trwał projekt, tyle trwał ich związek. Rozpaść mógł się przez pracoholizm <3
30 y/o
CHRISTMASSY
178 cm
strażaczka Toronto Fire Station 132
Awatar użytkownika
the world was on fire, and no one could save me but you
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona / jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Cześć! Mam wrażenie, że Dominic i Riley by się dogadali. Co powiesz na krótki związek z przeszłości, przy czym ani ona ani on nie traktowali tego poważnie?

Prawie ten sam wiek, mogli znać się nawet jeszcze ze szkoły, a kilka lat temu gdzieś na mieście wpadli na siebie przypadkiem i odnowili kontakt… lądując razem w łóżku. Trwało to chwilę, było bardzo miło, ale jak to zwykle bywa w ich przypadku - ich drogi się po prostu rozeszły, bez żadnych dram, mogli się zwyczajnie sobą znudzić.
Jeśli nie pasuje Ci za bardzo opcja ze znajomymi ze szkoły, to pozostają jeszcze dwie możliwości: mieszkają w tej samej dzielnicy, więc można uznać, że gdzieś tam blisko siebie, po sąsiedzku albo możemy iść w bardzo romantyczny klasyczek czyli poznali się na tinderze. :lol:
Daj znać co sądzisz!

Dominic Reyes
mów jak chcesz
angielskie wyjścia
29 y/o
For good luck!
186 cm
Architekt w Forward Interiors
Awatar użytkownika
Just like nicotine, heroin, morphine... suddenly, I'm a fiend and you're all I need
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjiIII os., l. poj.
czas narracjiczas przeszły
postać
autor

Cora Marshall pisze: pt sty 02, 2026 6:06 pm @Dominic Reyes oczywiście wiemy, że @Skye Murray to będzie nowa miłość <3

Ale myślę, że Cora mogła być jego byłą i może nawet rozstali się kiedyś w jakiejś dramie :lol:
Cora Marshall, co do Skye nie ma żadnych wątpliwości, chłopak wpadł jak śliwka w kompot :lol: Jeśli chodzi o Corę to słuuchaj: ich związek był fajny, dopóki tolerował sprzeczki o to, kto ma rację, aż w końcu zaczęło go męczyć, że wszystko musiało być na jej korzyść i nie potrafiła ustępować w nawet najmniejszych kwestiach?

Cherry Marshall pisze: czw sty 15, 2026 8:49 pm @Dominic Reyes, a może zostałbyś moim byłym? Mogli poznać się na jakiejś imprezie, po której się ze sobą przespali, a później okazałoby się... że muszą ze sobą współpracować. Dominic miał zaprojektować budynek, na którym znajdowała się fotowoltaika, a Cherry zaczęła mu marudzić. Znów mogli się to siebie zbliżyć. Tyle ile trwał projekt, tyle trwał ich związek. Rozpaść mógł się przez pracoholizm <3
Cherry Marshall, taaak, piękna historia, i ten pracoholizm idealnie się tu wpasowuje. No i najlepsze jest to, że oboje to rozumieli i obyło się bez dram! Biorę bez żadnych uwag <3 Btw, nie zdążyłam zebrać się w sobie, żeby o coś poprosić, ale to najwyraźniej było nieuniknione, bo on z Cherry są przecież całkiem do siebie podobni ^^ Może niedługo Cherry zgłosi się do niego w jakiejś sprawie, choćby konsultacji i powspominają stare, dobre czasy?

riley davis pisze: pt sty 16, 2026 12:53 pm Cześć! Mam wrażenie, że Dominic i Riley by się dogadali. Co powiesz na krótki związek z przeszłości, przy czym ani ona ani on nie traktowali tego poważnie?

Prawie ten sam wiek, mogli znać się nawet jeszcze ze szkoły, a kilka lat temu gdzieś na mieście wpadli na siebie przypadkiem i odnowili kontakt… lądując razem w łóżku. Trwało to chwilę, było bardzo miło, ale jak to zwykle bywa w ich przypadku - ich drogi się po prostu rozeszły, bez żadnych dram, mogli się zwyczajnie sobą znudzić.
Jeśli nie pasuje Ci za bardzo opcja ze znajomymi ze szkoły, to pozostają jeszcze dwie możliwości: mieszkają w tej samej dzielnicy, więc można uznać, że gdzieś tam blisko siebie, po sąsiedzku albo możemy iść w bardzo romantyczny klasyczek czyli poznali się na tinderze. :lol:
Daj znać co sądzisz!
riley davis, dzień dobry <3 W KP mam wspomnianą dziewczynę z czasów licealnych, która złamała mu serce. Może Riley była jej kumpelą? Ładnie by to wyjaśniło odnowienie kontaktu! W każdym razie było im miło, ale bez fajerwerków, więc w pewnym momencie sprawa wydała się prosta. A teraz czasem widują się na kawie? Co prawda, Riley podkreśla swoją samodzielność, ale w razie czego Dominic z chęcią daje jej się wykorzystywać, czy to do jakichś napraw czy do przeniesienia mebli. ;D
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
L.
Znikania! Molestowania, krzywdzenia zwierząt
30 y/o
CHRISTMASSY
164 cm
Pani Prezes Northland Power
Awatar użytkownika
Młoda prezeska próbująca oficjalnie przejąć firmę przed szponami młodszego brata
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracjiPrzeszły
postać
autor

Dominic Reyes pisze: pt sty 16, 2026 10:57 pm

@Cherry Marshall, taaak, piękna historia, i ten pracoholizm idealnie się tu wpasowuje. No i najlepsze jest to, że oboje to rozumieli i obyło się bez dram! Biorę bez żadnych uwag <3 Btw, nie zdążyłam zebrać się w sobie, żeby o coś poprosić, ale to najwyraźniej było nieuniknione, bo on z Cherry są przecież całkiem do siebie podobni ^^ Może niedługo Cherry zgłosi się do niego w jakiejś sprawie, choćby konsultacji i powspominają stare, dobre czasy?
Niech się zgłasza! Jakbyś chciała pograć, to ja zawsze jestem chętna <3
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”