ODPOWIEDZ
52 y/o, 177 cm
Prezeska fundacji Nova
Awatar użytkownika
„Za każdym razem, gdy milczę, świat klaszcze. Za każdym razem, gdy mówię, zaczyna się wojna. A mimo to mówię dalej.”
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiOn, jego
postać
autor

Aurora Lennox
Charyzmatyczna prezeska fundacji walczącej o prawa kobiet. Weszła do wpływowej rodziny poprzez małżeństwo, ale swoją pozycję zbudowała ciężką pracą, a nie nazwiskiem. Jako matka bywa surowa i wymagająca, wierząc, że miłość nie zawsze musi być miękka, ale zawsze powinna być obecna.
Relacja negatywna
---
Relacja neutralna
---
Ostatnio zmieniony pt lip 25, 2025 11:52 pm przez Aurora Lennox, łącznie zmieniany 6 razy.
Patrik Flair
Nie przepadam za zaborczymi osobami oraz takimi, które cztery razy dziennie poganiają o pisanie postów ;)
50 y/o, 165 cm
dyrektor programowa, gospodyni talk show CBC Toronto
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
postać
autor

Hello! Nie ukrywam, czekałam aby nawiązać relację z Aurorą, gdyż zapewne nie znajdę tutaj za wiele postaci w przedziale wiekowym jak nasza, dlatego każda jest na wagę złota : ) Moje Chardonnay już się chłodzi, Aurora Lennox!
gall anonim
52 y/o, 177 cm
Prezeska fundacji Nova
Awatar użytkownika
„Za każdym razem, gdy milczę, świat klaszcze. Za każdym razem, gdy mówię, zaczyna się wojna. A mimo to mówię dalej.”
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiOn, jego
postać
autor

Hejka :). Bardzo chętnie przygarnę relację. Widzę duży potencjał na przyjaźń oraz jednocześnie relacje biznesowe. Zapraszam do kontaktu na pw, tam ustalimy wszystkie szczegóły.

P.S. To kiedy mam wpaść na winko?

Lauren Bernard
Patrik Flair
Nie przepadam za zaborczymi osobami oraz takimi, które cztery razy dziennie poganiają o pisanie postów ;)
40 y/o, 0 cm
Redaktor Naczelny Toronto Sun - Redakcja Gazety
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
postać
autor

Hejka
Nasze zawody zapewne przecięły swoje drogi nie raz, bo pewnie zdarzyło się pisać o twojej fundacji artykuły. Pewnie też jakieś gale czy coś.
Tylko pytanie, co proponujemy za relacje poza biznesowymi?
Aurora Lennox
gall anonim
52 y/o, 177 cm
Prezeska fundacji Nova
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiOn, jego
postać
autor

W kwestiach zawodowych na pewno nasze postacie miały ze sobą styczność, więc myślę, że w tym kierunku na pewno możemy rozwijać relację (zwłaszcza jeśli chodzi o gale czy różne eventy). Poza tym Aurora mogłaby uczyć się Rosario tańca latynoamerykańskiego no i myślę, że kuchnią meksykańską również nie pogardzi. Także poza relacją czysto biznesową możemy także pójść w przyjaźń, ewentualnie jeśli masz inny pomysł, albo wolałabyś negatywną relację to zapraszam do kontaktu.

Rosario Cortez-Rodríguez
Patrik Flair
40 y/o, 0 cm
Redaktor Naczelny Toronto Sun - Redakcja Gazety
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
postać
autor

Nie, luzik. Przyjaźń mi jak najbardzie pasuje... można by rozegrać jakąś rozgrywkę w sumie.

Aurora Lennox
gall anonim
29 y/o, 189 cm
podróżnik/ influencer/ trener personalny cały świat
Awatar użytkownika
trener personalny, podróżnik i influencer w cyfrowym świecie, pokazuje bananowe życie, swoje treningi i podróże, a także tatuaże.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
postać
autor

Mamusiaaaa <3

Gramy coś? Może Benji przyjdzie narzekać na jej koleżanki, że go próbują podrywać albo jakaś sąsiadka? A przy okazji wpadnie do mamy ukochanej, przypomnieć że jest najukochańszym dzieckiem, ofc?

Aurora Lennox
gall anonim
52 y/o, 177 cm
Prezeska fundacji Nova
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiOn, jego
postać
autor

Wpadaj śmiało synek <3 <3. Kobiety z pewnością nie mogą się od Ciebie odkleić, więc matka musi zrobić rozeznanie, czy któraś z nich pasowałaby na przyszłą synową.

Benjamin Lennox
Patrik Flair
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”