ODPOWIEDZ
24 y/o
For good luck!
170 cm
właścicielka sali bankietowej Guild Inn Estate
Awatar użytkownika
Some people don’t leave your life. They just find new ways to haunt it
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Shereen Winfield
Nierozgarnięta, nieco chaotyczna, właścicielka z przymusu sali bankietowej. Wróciła do Toronto po trzyletniej nieobecności, ściągnięta przez rodziców, którzy przepisali jej lokal. Całkiem pozytywna, trochę boleśnie szczera. Próbuje na nowo ogarnąć swoje życie i odciąć się od ex chłopaka stalkera (kolejna rzecz, która jej nie wychodzi, ale jest git).
imię i nazwisko
Tutaj szukam dobrych ziomków z przeszłości, pracy, czy przyszłości, albo czegoś innego. Dogadamy się.
imię i nazwisko
W tym miejscu powinien pojawić się ex chłopak - stalker. Albo ktoś, komu podpadła, bo nie potrafi siedzieć cicho i ma niewyparzony pysk.
imię i nazwisko
A tutaj mogą być ziomkowie, z którymi wciąż nie wie, na czym stoi. Albo różne skomplikowane relacje, to się zobaczy.
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
sher/rin - jak wolisz
Nie lubię postów napisanych przez AI. Czytania w myślach mojej postaci i oczywiście klasyczek największy: utożsamiania postaci z autorem. To dwa oddzielne byty :/
30 y/o
LOVE IS IN THE AIR
157 cm
kręcę lody i piekę w Kitten and the Bear
Awatar użytkownika
„Miłość jest trochę jak dobre ciasto — trzeba cierpliwości, odwagi i kogoś, z kim można podzielić ostatni kawałek.”
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion/jego
typ narracjiTrzecia osoba
czas narracjiCzas przeszły
postać
autor

Jamianda Park - polecam się do tworzenia tortów i pięknych słodyczy na bankiery :)

Shereen Winfield
24 y/o
For good luck!
170 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Jamie Park
Widzę solidny fundament i długotrwałą współpracę. Nawet niekoniecznie na bankiety. Jestem pewna, że jeśli Sher uznałaby, że robi imprezę urodzinową, zgłosiłaby się do Jamie. Zasugerowałabym nawet, że to mogłaby być już nieco dłuższa znajomość zainicjowana przez ojca Sher, który miał już okazję pracować z Jamie. Myślę, że to mogłoby być spoko, bo dawałoby fajną podstawę na nieco bliższą, koleżeńską relację <3
sher/rin - jak wolisz
Nie lubię postów napisanych przez AI. Czytania w myślach mojej postaci i oczywiście klasyczek największy: utożsamiania postaci z autorem. To dwa oddzielne byty :/
34 y/o
LO SIENTO
184 cm
właściciel klubu i informator policji | Emptiness
Awatar użytkownika
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granic między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Shereen Winfield cześć, ja jestem tym typem, co nie ma pomysłu na relki, ale przychodzi, bo mu się podoba wiz *_*
sorry! a tak na poważniej, to powiedz mi czy któregoś z moich panów byś chciała?
raczej madox i galen, bo nimi gram, a młodym mniej...
no i jak tak, to coś możemy pokombinować :podrywacz:
zgrozo
stania w miejscu i postów z czata
24 y/o
CHRISTMASSY
178 cm
junior software engineer at AG Industries
Awatar użytkownika
PC freezes? Oh well... let's go outside and throw snow balls at each other
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

A my wiemy ^^

Shereen Winfield <3
OIIA OIIA
do ustalenia/dogadania
24 y/o
For good luck!
170 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Madox A. Noriega-Patel no witam <3 Doskonale rozumiem, bo sama jestem typ typem, jak mi sie jakiś wiz podoba... XD Ogólnie to sobie pomyślałam, czy trochę nie narobić zamieszania i nie ściągnąć koleżance dodatkowych problemów, bo jak wystawiać postacie na próbę to na maxa. A więc pomyślałam sobie. Co powiesz na to, żeby powiązać postać stalkera Shereen z nocnym klubem Madzi? :thinking: Miałabym chyba pomysł jak to rozwinąć ^^

Myślałam też nad Galenem. Wspominałaś, że Sher wizualnie przypomina ex pana prezesa. Byłoby szkoda z tego nie skorzystać. Można postawić ich w jakiejś dziwnej, trochę niezręcznej sytuacji. Słyszałam, że nietrudno o pomyłkę, czy coś.... A niezręczności chodzą po ludziach c:

Eric Stones
Tak, my już sie będziemy super bawić <3
sher/rin - jak wolisz
30 y/o
LOVE IS IN THE AIR
157 cm
kręcę lody i piekę w Kitten and the Bear
Awatar użytkownika
„Miłość jest trochę jak dobre ciasto — trzeba cierpliwości, odwagi i kogoś, z kim można podzielić ostatni kawałek.”
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion/jego
typ narracjiTrzecia osoba
czas narracjiCzas przeszły
postać
autor

:patrzypodejrzliwiena: Eric Stones

Shereen Winfield Bałam się, że nie zaproponujesz!
To może być relacja jeszcze z bardzo dawnych lat, jak kawiarnię prowadziła jeszcze mama Jamie :) Potem, jak Jamie skończyła liceum to zaczęła na pełnej petardzie wprowadzać słodycze, czyli już ponad 10 lat temu :)
A koleżeństwo supi! Może nam się przerodzić w przyjaźń w przyszłości :)
24 y/o
For good luck!
170 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Jamie Park
Świetnie. Teraz jak Sher wróciła do Toronto, to ta ich znajomość ma szansę się ładnie rozwinąć. Dlatego ja bym nawet powiedziała, że możemy coś zagrać, jeśli chcesz ^^
sher/rin - jak wolisz
34 y/o
LO SIENTO
184 cm
właściciel klubu i informator policji | Emptiness
Awatar użytkownika
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granic między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Shereen Winfield

O to widzę mamy podobne odczucia, dopierdolić postaci aż miło XD
Przepraszam za słownictwo ;p
Powiedz mi coś więcej o tym stalkerze, ja w zasadzie też miałabym pewien pomysł odnośnie Sheri… nierozgarnięta, chaotyczna, właścicielka... to już są trzy rzeczy, które ich łączą! A no i ten niewyparzony pysk xD

A co do Galena to super to brzmi ;p
Już to widzę, jak on do niej podbija i - Meena?
A to nie Meena, tylko Shereen :o
Możemy to zagrać, niezręczne sytuacje też lubię!
zgrozo
stania w miejscu i postów z czata
24 y/o
For good luck!
170 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Madox A. Noriega-Patel
To napiszę do Ciebie pw z informacjami o tym typie. Skoro obydwie mamy pomysły, to na pewno uzgodnimy coś spoczko <3

To z Shee i Galenem jesteśmy umówione na wątek. Resztę się dogada *_*
sher/rin - jak wolisz
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”