ODPOWIEDZ
24 y/o
For good luck!
160 cm
tanatopraktorka white lily funeral services
Awatar użytkownika
Una vampiresa, soy una sanguinaria
Carmilla, la de Styria, soy inmune a tus plegaria
Yo soy la principal y tú la secundaria
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Ruelle I. Prescott
aromantyczna studentka medycyny, która dorabia sobie malując trupy w zakładzie pogrzebowym
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
Ari
Nie lubię narzucania mojej postaci reakcji i zachowania oraz dopisywania do jej rzeczy czy sterowania nią w jakikolwiek sposób bez konsultacji.
24 y/o
DEBIUTUJĄCY SKRYBA
189 cm
popcornman w fox theatre
Awatar użytkownika
Lucas jest człowiekiem, którego wszędzie pełno. Wulkan energii, który chociaż przeszedł w życiu poważną kontuzję, która wywaliła mu całe życie, wciąż bierze z niego to co najlepsze. Do tego jest durny.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3os
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Ruelle I. Prescott CO TU ROBISZ WIEDŹMO???
kasik
Używania AI i brak ciągnięcia fabuły do przodu.
24 y/o
For good luck!
160 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Lucas Miller kotki się same nie uratują
Ari
Nie lubię narzucania mojej postaci reakcji i zachowania oraz dopisywania do jej rzeczy czy sterowania nią w jakikolwiek sposób bez konsultacji.
23 y/o
For good luck!
187 cm
muzyk/malarz/graficiarz
Awatar użytkownika
My shadow's the only one that walks beside me
Sometimes I wish someone out there will find me
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 os.
czas narracji
postać
autor

Ruelle I. Prescott

Wanna be frieds? Elwood hoduje na chacie ćmy i maluje smutne, ciemne obrazki.
Wspólnego spacerku po cmentarzu też nie odmówi, a jego nazwisko może kojarzyć z krwawej, okolicznej sprawy sprzed lat :prlp:
Stasz
nie czytaj mi w myślach
24 y/o
For good luck!
160 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Elwood Madry pisze: czw mar 26, 2026 8:31 pm Wanna be frieds? Elwood hoduje na chacie ćmy i maluje smutne, ciemne obrazki.
Wspólnego spacerku po cmentarzu też nie odmówi, a jego nazwisko może kojarzyć z krwawej, okolicznej sprawy sprzed lat :prlp:
Są w mniej więcej podobnym wieku, a do tego ciemne obrazki, więc jak najbardziej mogą być przyjaciółki. Może nawet kiedyś podpytywała go o tę krwawą sprawę, bo jednak nie ma dziewczę za bardzo taktu, ale jak najbardziej widzę tutaj możliwość przyjaźni opartej na pochłanianiu jakiś gotyckich/emo/horrorowych treści i łażeniu po cmentarzu w ramach szukania inspiracji.
Ari
23 y/o
For good luck!
187 cm
muzyk/malarz/graficiarz
Awatar użytkownika
My shadow's the only one that walks beside me
Sometimes I wish someone out there will find me
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 os.
czas narracji
postać
autor

Ruelle I. Prescott

Wiadomo, autystyczni trzymają się razem. Woody na pewno jest w spektrum, potwierdzi każdy kto przeżył jego wykład o stadiach rozwoju ciem. Mogą być pokręceni razem. Jak rodzeństwo, ewentualnie coś mogli świrować w przeszłości :rizz: albo on mógł próbować, bo Rue pewnie zimny głaz xd
Stasz
nie czytaj mi w myślach
24 y/o
For good luck!
160 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Elwood Madry pisze: czw mar 26, 2026 11:16 pm Wiadomo, autystyczni trzymają się razem. Woody na pewno jest w spektrum, potwierdzi każdy kto przeżył jego wykład o stadiach rozwoju ciem. Mogą być pokręceni razem. Jak rodzeństwo, ewentualnie coś mogli świrować w przeszłości :rizz: albo on mógł próbować, bo Rue pewnie zimny głaz xd
Jestem otwarta na wszelkie propozycje! Możemy to nawet zostawić jako kwestię do dalszego omówienia, bo jeśli miało to być jedynie w przeszłości o można sprawdzić jaki vibe będą mieć razem postacie i wtedy zobaczyć czy coś faktycznie mogło między nimi kiedyś być.
Ari
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”