- 
				 most days I am a museum of things I want to forget most days I am a museum of things I want to forget nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor

- 
				 Only for a moment and the moment's gone Only for a moment and the moment's gone
 All my dreams
 Pass before my eyes with curiosity
 All they are is dust in the wind nieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkipostaćautor nieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkipostaćautor
Mam wrażenie, że mimo tej jednej rzeczy, która nas łączy nie moglibyśmy być bardziej różni.
Chyba tylko dlatego mogę z przyjemnością obserwować cię na lodzie, bez zwykle mi wtedy towarzyszącego ukłucia zazdrości.
nadir al khansa
- 
				 Utalentowany szef kuchni, który pod eleganckim opakowaniem sukcesu i męskiej siły skrywa duszę człowieka, złamanego przez tempo życia i samotność. Utalentowany szef kuchni, który pod eleganckim opakowaniem sukcesu i męskiej siły skrywa duszę człowieka, złamanego przez tempo życia i samotność. nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Prześledziłam wszystkie Twoje KP i parę postów. Nie mogę pozbyć się wrażenia, że Twój styl pisania nie tylko czyta się bardzo gładko i przyjemnie, ale też w jakiś sposób dotyka człowieka głębiej. Pięknie budujesz atmosferę i narrację w postach. W związku z tym waham się, czy zaproponować Ci coś na Nadirze lub Vincencie, ale nie wiem czy masz siły przerobowe. Jeśli tak, to będę wdzięczna za skrobnięcie do mnie na PW, którego z nich chętniej oddasz w cudze (tj. Jona) ręce, a ja postaram się zaproponować nam coś angażującego