-
„Granice istnieją tylko do momentu, w którym ktoś decyduje się je przesunąć.”
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiOn, jegotyp narracji1 osobaczas narracjiPrzeszłypostaćautor
Opis: Interesują mnie zarówno krótsze wątki, np. w celu zdobycia odznak oraz takie, które pozwolą na rozegranie więcej niż jednej gierki. Chętnie rozegram wątki związane z zawodami Cordelli (czy to w szpitalu, czy w urzędzie), albo pójść w drugą stronę i rozegrać historie związane z twoją postacią. Możemy nawiązać nową znajomość, utrwalać bieżącą lub odnowić stare relacje. Jeżeli będziesz zainteresowany/zainteresowana to zapraszam do kontaktu.
Status: aktualne na 16/04
-
Lubię Twój wzrok, Twoje dłonie na sukience
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkidamskietyp narracji3 osobaczas narracjiczas przeszłypostaćautor
Opis: Millie to studentka medycyny na uniwersytecie w Toronto, ale nie żyje samą nauką i studiami. Lubi wyjść wieczorem czy spędzić czas ze znajomymi, a na dodatek przyciąga do siebie samych nieodpowiednich mężczyzn. Chętnie przygarnę dla niej wątki, najlepiej na więcej niż jednorazową grę. Możemy spotkać się na uczelni, być znajomymi z dawnych lat, wyjść na jakąś randkę, albo rozegrać bardziej skomplikowaną relację. Zapraszam, na pewno coś wspólnie wymyślimy
Status: aktualne na 18/04
-
Don't concern themselves with the opinions of lambs
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkityp narracjitrzecioosobowa, ograniczonaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Opis: Bardziej coś zobowiązującego niż strzał na raz i już nigdy się nie zobaczymy
Status: aktualne na 18/04
-
Cae la madrugada
Y la noche acaba de empezar
La energía está elevada
Luces apagadas, solo la luna
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Opis:
Szukam głównie wątków na młódkę, ale mogę też przy okazji wypchnąć jakąś inną moją panią, gdyby na nie byli chętni.
W skrócie: Ruelle to pół-Kanadyjka, pół-Portorykanka, która maluje trupy w zakładzie pogrzebowym i studiuje medycynę, na której odbywa też praktyki w lokalnym szpitalu. Preferuje rocka, ale możesz ją też zobaczyć w klubie bujającą się do latynoskich rytmów.
Czego szukam? W zasadzie to rozegram każdy wątek. Zarówno taki, który w teorii mógłby być na raz, a także taki zakładający dłuższą znajomość dla naszych postaci. Czuję się dobrze w każdym klimacie także chętnie zrealizuję wszelkie pomysły.
Chcesz odznakę? Jasne. Coś poważnego? Jak najbardziej. Głupiego? idziemy w to.
Możemy wpaść na siebie podczas praktyk w szpitalu, spotkać się na cmentarzu, razem pójść na imprezę czy koncert, albo zasnąć na maratonie horrorów w kinie, gdzie zostaniemy zamknięci niechcący przez pracowników.
Żaden pomysł mi nie straszny. Odpisuję sprawnie, ale ciebie nie będę cisnąć o posty.
Status: aktualne na 20/04
-
Maybe I'm looking for something I can't havenieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracji3 os.czas narracjiprzesłypostaćautor
Opis: Potrzebuje dla Hugo jakiegoś stałego lub przelotnego romansu. Nie chodzi tylko o seks, ale też o towarzystwo. Tak to jest jak się jest zapracowanym biznesmanem
Status: nieaktualne
-
All pressed up in the bathroom line. You're looking like an angel on the walls of Versailles
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona / jejtyp narracji3osczas narracjiprzeszłapostaćautor
Opis: Szukam czegoś na rozruch mojej postaci i przyjmę wszystko. Od jednorazowej gierki po dramę roku! Może jakaś dziewczyna, która tak samo jak Athena zaczyna eksperymentować ze swoimi uczuciami i lubi kobiety?
Status: aktualne na 21/04