27 y/o
For good luck!
168 cm
wedding planner w Guild Inn Estate
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiona, jej
typ narracjityp narracji
czas narracji
postać
autor

Kto szuka? Yasmine Jefferson
Opis: Cokolwiek - pomogę ze zdobyciem odznaki, jeśli chcecie, ja nie zbieram. Możemy się znać (tu byłoby lepiej), ale pierwsze spotkanie (najlepiej w jakiejś zabawnej sytuacji) też możemy napisać. Generalnie chciałabym bardzo coś pozytywnego, z uśmiechem, lekkiego, bo na dramy jeszcze przyjdzie czas.
Status: nieaktualne na 28/04
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
Yasmine
21 y/o
For good luck!
174 cm
workin' nine to five Szukam
Awatar użytkownika
Don’t mistake my silence for weakness
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjiTrzecioosobowy
czas narracjiPrzeszły
postać
autor

Kto szuka? Charly Hayes
Opis: Charly jest w Toronto od 2 dni, nie zna nikogo, jest biedna, więc potrzebuje pracy (może chcesz ją zatrudnić a ona na starcie coś odwali przynosząc swoje cv), może coś zepsuje i ją nakryjesz, a potem będzie musiała pokryć koszty? Może być też przypadkowe spotkanie bez większego ładu i składu - rozegram prawie wszystko :D zapraszam na pw
Status: aktualne na 29|04
wanilia
33 y/o
For good luck!
168 cm
szefowa kuchni i właścicielka George Restaurant
Awatar użytkownika
You picked a dance with the devil and you lucked out.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 os.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Eve Fitzgerald
Opis: Jestem otwarta na wszystko, ale z wątkiem na dłużej. Ciągle szukam niedoszłego męża Eve i ojca jej dziecka. ALE Potrzebuje fajnego wątku na dłużej, może przyjaźnij - może jakiegoś konkurenta z kuchennego świata z którym kiedyś pracowała, a teraz mają iskrę. To luźne pomysły, jeżeli pasuje Ci gra z trochę autystyczną, ale dobrą Eve to wymyślmy coś razem.
PW otwarte!
Status: nieaktualne na 04/05
Ostatnio zmieniony pn maja 04, 2026 7:22 pm przez Eve Fitzgerald, łącznie zmieniany 1 raz.
gall anonim
Mało co mnie rusza.
29 y/o
For good luck!
163 cm
dziennikarka śledcza CBC Toronto
Awatar użytkownika
all the animals come out at night
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjigłównie przeszły
postać
autor

Oddam tego szajbusa do czegoś fajnego :stickwstydek:
she
nie lubię postów tworzonych przez AI; jednostronnej inicjatywy; brania wszystkiego zbyt personalnie i nieodróżniania postaci od gracza
34 y/o
For good luck!
167 cm
archeolog wykopaliska w Peru
Awatar użytkownika
Wróciłam, bo wiem, że mnie potrzebujesz, nawet jeśli teraz nie chcesz tego przyznać
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
typ narracji3 os.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Blaise Crawfort
Opis: Hejka! :hejo: Bardzo chętnie oddam moją pannę do gry. Czy to ma być szalona przygoda w brazylijskiej dżungli gdzie Blaise zaciągnęła twoją postać w ramach wspólnej przygody (albo wygranej w jej konkursie na youtube), albo może zwykła kawka w kawiarni, która jest pretekstem do późniejszego spotkania się na mieście i przetańczenia nocy... albo stary flirt sprzed lat który nie wyszedł nagle nabiera nowego znaczenia i po wpadnięciu na siebie w galerii handlowej lądują w łóżku? Biorę wszystko! ❤️
Status: aktualne na 03.05
Arti
W sumie chyba nie mam, ale nie wiem czy warto to testować xD
27 y/o
For good luck!
170 cm
care assistant at lakeshore lodge
Awatar użytkownika
it takes a lot of medicine to fix what's wrong with me
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
typ narracjitrzecioosobowy
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Lowen Graves
Opis: Szukam czegoś, co trochę rozrusza Lowen. Wywodzi się z bogatej, wpływowej rodziny, ale po głośnym skandalu i wypadku próbuje ułożyć sobie życie na nowo jako opiekunka medyczna. Jest raczej zamknięta w sobie, wycofana i funkcjonuje trochę na autopilocie, dlatego chętnie znajdę kogoś, kto wprowadzi do jej życia trochę zamieszania i wyciągnie ją z dość samotnej codzienności. Może to być dziennikarka, jakiś duch przeszłości, aktualny sąsiad czy ktoś odwiedzający krewnego w domu opieki. Może to być również coś zupełnie innego co wpasowałoby się komuś w fabułę. Chętnych zapraszam na pw <3

Status: nieaktualne na 11/05
Ostatnio zmieniony pn maja 11, 2026 11:38 am przez Lowen Graves, łącznie zmieniany 1 raz.
40 y/o
For good luck!
172 cm
prezeska Mimico Cruising Club
Awatar użytkownika
Otrzymała pieniądze w najbardziej tradycyjny sposób, jaki istnieje - zgarnęła je w spadku po tym, jak umarł dużo starszy od niej mąż.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowy
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Samantha Harrington
Opis: Chętnie zagram coś na rozruszanie postaci. Preferuję raczej wątki długoterminowe, które wniosą coś do życia obu postaci, ale nie widzę problemu, by machnąć też jakiś jednorazowy, szybki wątek.
Bardzo chętnie pociągnę też wątek z podłożem śledczym/detektywistycznym (i emocjonalnym wkładem, jak zagra). Nagłe odejście męża pani Harrington aż prosi się o niedopowiedzenia i wątpliwości dotyczące samej Samanthy, zwłaszcza że nie wszystko musi wyglądać tak, jak przedstawia to główna podejrzana oraz... dzieci pana-męża Harringtona (więcej opowiem na PW <3)
Nie wykluczam również wątków zawodowych, które mogłyby ciekawie obnażyć dwie rzeczy jednocześnie: kompletny brak wiedzy Sam na temat prowadzenia biznesu, ale też jej zaskakującą zdolność do grania człowieka, który wygląda, jakby doskonale wiedział, co robi.
Tak czy siak zapraszam serdecznie, jestem otwarta na propozycje, elastyczna i chętna na trochę dram <3
Status: aktualne na 07/05
guess my name
bardzo długi czas oczekiwania na odpis, czytanie postaci w myślach, skrajny brak elastyczności, jednostronne zaangażowanie, branie na poważnie fabuły, problem z rozdzieleniem postaci od gracza
32 y/o
For good luck!
166 cm
patolog sądowy Mount Sinai Hospital
Awatar użytkownika
Even if everyone turns a blind eye, I'm fine
Even if it's a little far, I still climb
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimki
typ narracjinarracja trzecioosobowa
czas narracjiczas przeszły
postać
autor

Kto szuka? Olivia Calvert
Opis: Szukam kogoś do przeprowadzenia pierwszej gry <3 Możemy wspólnie poszukać twojego zwierzaka, zaśpiewać na karaoke, pokłócić się lub wpaść w jakieś kłopoty <3 Biorę wszystko na każdym szczeblu
Status: nieaktualne
Ostatnio zmieniony sob maja 16, 2026 10:19 pm przez Olivia Calvert, łącznie zmieniany 1 raz.
Queen mua
33 y/o
For good luck!
189 cm
chirurg ogólny w Mount Sinai Hospital
Awatar użytkownika
you're not the only lonely man. Being free always involves being lonely. Just there is a mask you can peel off and another you can not
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiteraźniejszy/przeszły
postać
autor

Kto szuka? Jude Iverson
Opis: w końcu mam więcej czasu i chciałabym się rozruszać. Przygarnę gry różnej maści - od tych powiązanych z samą pracą w szpitalu po koleżeńskie wypady, czy przypadkowe spotkania w których spontanicznie testujemy nasze postaci. Polecam się do tańca i do różańca, do hajdów też w sumie. :podrywacz: Kontakt pw lub discord (@tranxene). Zawsze wymyślam wspólnie i kombinuję!!!
Status: bardzo aktualne na 12/05 <3
tranxene
jestem za głupia na triggery
32 y/o
NARRATORSKI PIESEK
172 cm
psychoterapeutka w swoim gabinecie oraz psycholog w Sistering
Awatar użytkownika
noc przeciąga się na dzień dobry i... głupio nam
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? prudence lane / James McCann
Opis: Trzeba się rozruszać bardziej fabularnie ze swoimi Misiakami - dlatego też chętnie poszukam na Prudence i na Jamesa nowych relacji i rozgrywek, które nie muszą być jednorazowe, ale i też nie ma przymusu aby to były stałe gry czy nie wiadomo jak rozbudowane.
Tak naprawdę wszystkie chwyty dozwolone, jestem chętna do ustalenia wszystkiego, bo w trakcie wspólnej burzy mózgów zazwyczaj wymyśla się najciekawsze rzeczy <3
Status: aktualne 13/05
patsy
grania, żeby tylko nabić posty; brak rozwoju rozgrywki, jeśli to nie zostało wcześniej ustalone; faktu wymuszania na drugim graczu w sumie czegokolwiek, przez co gra może okazać się głównie jednostronna
ODPOWIEDZ

Wróć do „Organizacyne”