-
nieobecnośćniewątki 18+niezaimkiona, jejtyp narracjityp narracjiczas narracjipostaćautor
Opis: Cokolwiek - pomogę ze zdobyciem odznaki, jeśli chcecie, ja nie zbieram. Możemy się znać (tu byłoby lepiej), ale pierwsze spotkanie (najlepiej w jakiejś zabawnej sytuacji) też możemy napisać. Generalnie chciałabym bardzo coś pozytywnego, z uśmiechem, lekkiego, bo na dramy jeszcze przyjdzie czas.
Status: nieaktualne na 28/04
-
Don’t mistake my silence for weakness
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkityp narracjiTrzecioosobowyczas narracjiPrzeszłypostaćautor
Opis: Charly jest w Toronto od 2 dni, nie zna nikogo, jest biedna, więc potrzebuje pracy (może chcesz ją zatrudnić a ona na starcie coś odwali przynosząc swoje cv), może coś zepsuje i ją nakryjesz, a potem będzie musiała pokryć koszty? Może być też przypadkowe spotkanie bez większego ładu i składu - rozegram prawie wszystko
Status: aktualne na 29|04
-
You picked a dance with the devil and you lucked out.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracji3 os.czas narracjiprzeszłypostaćautor
Opis: Jestem otwarta na wszystko, ale z wątkiem na dłużej. Ciągle szukam niedoszłego męża Eve i ojca jej dziecka. ALE Potrzebuje fajnego wątku na dłużej, może przyjaźnij - może jakiegoś konkurenta z kuchennego świata z którym kiedyś pracowała, a teraz mają iskrę. To luźne pomysły, jeżeli pasuje Ci gra z trochę autystyczną, ale dobrą Eve to wymyślmy coś razem.
PW otwarte!
Status: nieaktualne na 04/05
-
all the animals come out at night
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiżeńskietyp narracjitrzecioosobowaczas narracjigłównie przeszłypostaćautor
-
Wróciłam, bo wiem, że mnie potrzebujesz, nawet jeśli teraz nie chcesz tego przyznaćnieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/hertyp narracji3 os.czas narracjiprzeszłypostaćautor
Opis: Hejka!
Status: aktualne na 03.05
-
it takes a lot of medicine to fix what's wrong with menieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/hertyp narracjitrzecioosobowyczas narracjiprzeszłypostaćautor
Opis: Szukam czegoś, co trochę rozrusza Lowen. Wywodzi się z bogatej, wpływowej rodziny, ale po głośnym skandalu i wypadku próbuje ułożyć sobie życie na nowo jako opiekunka medyczna. Jest raczej zamknięta w sobie, wycofana i funkcjonuje trochę na autopilocie, dlatego chętnie znajdę kogoś, kto wprowadzi do jej życia trochę zamieszania i wyciągnie ją z dość samotnej codzienności. Może to być dziennikarka, jakiś duch przeszłości, aktualny sąsiad czy ktoś odwiedzający krewnego w domu opieki. Może to być również coś zupełnie innego co wpasowałoby się komuś w fabułę. Chętnych zapraszam na pw
Status: nieaktualne na 11/05
-
Otrzymała pieniądze w najbardziej tradycyjny sposób, jaki istnieje - zgarnęła je w spadku po tym, jak umarł dużo starszy od niej mąż.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjitrzecioosobowyczas narracjiprzeszłypostaćautor
Opis: Chętnie zagram coś na rozruszanie postaci. Preferuję raczej wątki długoterminowe, które wniosą coś do życia obu postaci, ale nie widzę problemu, by machnąć też jakiś jednorazowy, szybki wątek.
Bardzo chętnie pociągnę też wątek z podłożem śledczym/detektywistycznym (i emocjonalnym wkładem, jak zagra). Nagłe odejście męża pani Harrington aż prosi się o niedopowiedzenia i wątpliwości dotyczące samej Samanthy, zwłaszcza że nie wszystko musi wyglądać tak, jak przedstawia to główna podejrzana oraz... dzieci pana-męża Harringtona (więcej opowiem na PW
Nie wykluczam również wątków zawodowych, które mogłyby ciekawie obnażyć dwie rzeczy jednocześnie: kompletny brak wiedzy Sam na temat prowadzenia biznesu, ale też jej zaskakującą zdolność do grania człowieka, który wygląda, jakby doskonale wiedział, co robi.
Tak czy siak zapraszam serdecznie, jestem otwarta na propozycje, elastyczna i chętna na trochę dram
Status: aktualne na 07/05
-
Even if everyone turns a blind eye, I'm fine
Even if it's a little far, I still climb
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkityp narracjinarracja trzecioosobowaczas narracjiczas przeszłypostaćautor
Opis: Szukam kogoś do przeprowadzenia pierwszej gry
Status: nieaktualne
-
you're not the only lonely man. Being free always involves being lonely. Just there is a mask you can peel off and another you can not
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiteraźniejszy/przeszłypostaćautor
Opis: w końcu mam więcej czasu i chciałabym się rozruszać. Przygarnę gry różnej maści - od tych powiązanych z samą pracą w szpitalu po koleżeńskie wypady, czy przypadkowe spotkania w których spontanicznie testujemy nasze postaci. Polecam się do tańca i do różańca, do hajdów też w sumie.
Status: bardzo aktualne na 12/05
-
noc przeciąga się na dzień dobry i... głupio nam
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/hertyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Opis: Trzeba się rozruszać bardziej fabularnie ze swoimi Misiakami - dlatego też chętnie poszukam na Prudence i na Jamesa nowych relacji i rozgrywek, które nie muszą być jednorazowe, ale i też nie ma przymusu aby to były stałe gry czy nie wiadomo jak rozbudowane.
Tak naprawdę wszystkie chwyty dozwolone, jestem chętna do ustalenia wszystkiego, bo w trakcie wspólnej burzy mózgów zazwyczaj wymyśla się najciekawsze rzeczy
Status: aktualne 13/05