-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkityp narracjinarracja trzecioosobowaczas narracjiczas przeszłypostaćautor

-
You're a bad idea but I like bad ideas.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkityp narracji3 osczas narracji-postaćautor
Aaron Blackwood
-
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkityp narracjinarracja trzecioosobowaczas narracjiczas przeszłypostaćautor
Chcemy pozytyw czy negatyw? Bo ja ogólnie jestem otwarta na niemal wszystko
Gabriela R. Blais
-
Hm.. Ciężkie pytania na start! A machnijmy negatyw, który przerodził się w pozytywną relke
Aaron Blackwood
-
Woop-woop, that's the sound of da police
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkityp narracjiczas narracji-postaćautor
Detektywi powinni trzymać się razem czy coś...
Co powiesz na to byśmy byli dobrymi ziomkami?
Ofc jeśli masz inny pomysł to nadstawiam uszu! :>
Aaron
-
Wspaniale, negatywów nigdy dość, nawet, jeśli tylko na chwilę.
To może biedna Gabi znalazła się w złym miejscu o złym czasie i stała się oskarżoną bez powodu?
A Aaron jej nie popuścił? Albo była świadkiem, któremu nikt nie uwierzył?
można coś też nie związanego z pracą. Może jakiś kawał wywinięty? Lub pomylone osoby? ktoś podobny do Aarona dostawiał się do Gabs, która później na niego była cięta.
Gabriela R. Blais
Biorę kumpli, jak najbardziej. I oby byli takimi sups, którym zdarzyło się współpracować, bo aaron musi mieć kogoś, komu będzie marudził czasami na Rickiego. Plus z kimś trzeba porozmawiać o kobietach, pracy i napić się drina
David Harrison
-
Chciał ją zrazić do siebie i ekipy licząc, że takie zachowanie będzie trzymać ją z dala. Później mogło pojawić się poczucie winy. Ona dalej w tym siedzi, ale nieco spokojniej. Na fabule wspomniałam, że rok po swoim wyjeździe zaliczyła odwyk. Może Aaron ją zmusił, bo wpadli na siebie gdzieś lub napisała, a przez tamten rok było naprawdę grubo.
Hm?
Aaron Blackwood