ODPOWIEDZ
0 y/o
KREATYWNY KOTOROŻEC
0 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracji
czas narracji
postać
autor

kto zagra?
Masz pomysł na konkretną rozgrywkę, ale nie masz z kim jej zagrać? A może po prostu szukasz kompana do sesji? Cokolwiek by to nie było, w tym temacie możesz wrzucić ogłoszenie o swoich poszukiwaniach osoby do wspólnej gry. Wypełnij poniższy kod i czekaj aż ktoś się zgłosi!

Kod: Zaznacz cały

[b]Kto szuka?[/b] wpisz
[b]Opis:[/b] Jeśli masz jakiś pomysł na rozgrywkę umieść go tutaj. A może szukasz po prostu kogoś do wykonania wyzwań na odznakę?
[b]Status:[/b] aktualne na DD/MM | nieaktualne
Ogłoszenia, których data aktualizacji będzie starsza niż 5 dni będą usuwane.
33 y/o
For good luck!
157 cm
crisis counselor 988: Suicide Crisis Helpline
Awatar użytkownika
[white noise]
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Kto szuka? Misty Sloane
Opis: Oddam Misty do luźniejszej gry o tematach egzystencjalnych (kawa z mlekiem krowim czy owsianym) lub nie. Możemy pograć o odznaki, jeżeli komuś na nich zależy. Mam luźny przebłysk fabuły typu lokalny festiwal brazylijskiej sztuki (niekoniecznie walki, ale może być), zatem salsa, muzyka, etc. wchodzą w tło rozgrywki. Ustalenie relacji — jak najbardziej, lecz da radę też zacząć "od zera".
Status: aktualne na 06/06 | aktualne
gall anonim
30 y/o
APRILLA
157 cm
Head of Creative & Strategy Department
Awatar użytkownika
Spójrz, na szyi coś tu masz
Ups, to chyba znowu ja
W pracy będą się z nas śmiać
W pracy teraz, jeszcze raz
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? April Finch
Opis: April to wyjątkowo przyjacielskie stworzenie. Jest w stanie dogadać się niemal z każdym, więc na pewno coś wspólnie wymyślimy! Mieszka w Toronto całe życie, było mnóstwo czasu na zawieranie znajomości.
Zapraszam serdecznie do bardziej casualowych i wesołych rozgrywek. Chyba że masz wielką ochotę się o coś pożreć, to mów śmiało, to też da się ogarnąć. Pasuje mi zbieranie odznak, pasują mi retro, pasuje mi nawet alternatywne uniwersum. :april:
Lubię wymyślać relki przed rozgrywką, więc chętnie pokombinuję nad jakąś z Tobą. Nasze postaci mogą znać się zarówno od tygodnia, jak i od urodzenia. Możemy się lubić, możemy rywalizować, może jesteś jakąś byłą April, bo akurat tych ma na pęczki? Może twoja postać wykorzystała naiwność Finch i zrobiła z niej frajerkę? A może pomogła jej znaleźć drogę, jak się zgubiła na własnej ulicy? Może grali kiedyś w erpeżki przez neta i wreszcie postanowili się spotkać? Coś ogarniemy!
Zapraszam na pw April albo na dc, jeśli ktoś tak woli – werkahejterka
Status: aktualne na 11/06
Ostatnio zmieniony czw cze 11, 2026 9:36 am przez April Finch, łącznie zmieniany 2 razy.
Werka
dogadamy się
40 y/o
TORONTO RANGER
189 cm
Inspektor gadżet Toronto Police Service (TPS)
Awatar użytkownika
inspektor policji i drań w jednej postaci, rzuciła go narzeczona bo oglądał się za innymi i zbyt mocno skupił na robocie.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji3os.
postać
autor

Kto szuka? Nathaniel Mayfield / Colton Lewis i Melanie Campbell
Opis: Jeśli masz jakiś pomysł na rozgrywkę to śmiało dawaj. Próbuje wrócić do gierki i potrzebuje relek bo dużo się grało ale się zje.... Miałam pomysł na wszystkie postacie jakiś ale teraz w sumie już mi obojętne, byle się działo. Nejt miał mieć narzeczoną i kochankę, ale będzie w sumie teraz już sam więc romanse i flirty i wszystko razem, nawet z pracy coś może.
Colton szuka bliźniaka, tego lepszego. A ogólnie to taki z niego troszkę pokrzywdzony przez los koleś. Zobaczymy jak wyjdzie i co się wydarzy.
Melanie prawniczka, tu można działać wszystko.
Zapraszam, może dam radę was zainteresowac.
Status: aktualne na 09.06 |
Marlen.
zagram wszystko w granicach przyzwoitości.
27 y/o
For good luck!
182 cm
właściciel studia tańca oraz instruktor MK Dance Studio
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjinarracja trzecioosobowa
czas narracjiczas przeszły
postać
autor

Kto szuka? Dean Vanberg
Opis: Impreza? Włamanie na budowę? Lekcja tańca? Kłopoty z miejscowym gangiem? Szukanie zaginionego psa kończące się w starej szopie? Nie ma najmniejszego problemu. Dean poleca się do wszystkiego. Możemy zagrać niemal każdy scenariusz, czy nawet powalczyć o odznaki.
Status: aktualne na 09/06
36 y/o
Indulge in local cuisine
196 cm
aktor filmowy i telewizyjny w Kanadzie i Turcji
Awatar użytkownika
Cemil (czyt. Dżemil) jest kanadyjsko-tureckim aktorem. Należy do osób ambitnych i lubiących wyzwania. Mieszkał przez 12 lat w Stambule, do którego myśli się przeprowadzić w przyszłości.
Jest empatyczny, (już nie tak bardzo) towarzyski i udziela się charytatywnie. Obecnie ma złamane serce, gdyż jego ukochana po prostu zniknęła i przepadła...
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona, jej
typ narracjitrzecia osoba
postać
autor

Kto szuka? Cem Ayers
Opis: Cóż, chcę spróbować żyć na forum dalej i po przerwie sobie wrócić, dlatego też poszukuję kogoś, z kim mogłabym coś napisać. Nie wiem, z sąsiadami, znajomymi z Toronto, a może pomóc osobie nieznanej? Cokolwiek, byle na spokojnie, bo muszę się wczuć w postać od nowa, a to może nie być łatwe. W każdym razie, zapraszam. Dogadamy się.
Status: 1 x aktualne na 14/06
Ostatnio zmieniony ndz cze 14, 2026 7:19 pm przez Cem Ayers, łącznie zmieniany 2 razy.
Kwiatek
wyjdzie po ewentualnych ustaleniach
28 y/o
For good luck!
156 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona, jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Pear Aubert & Barbie Ferguson
Opis: Chętnie przyjmę 2-3 gierki żeby rozkręcić tę rudą zołzę. Może to być coś śmieszkowego — nieudana randka, bo Gruszka totalnie nie wie co się wokół niej dzieje; mała domowa wojna przy składaniu mebli z Ikei; awantura w którymś z miejsc jej pracy, wezmę cokolwiek. Możemy też zagrać o odznakę. Zapraszam na pw, raczej nie gryzę i da się ze mną dogadać. <3

Barbie z kolei to chodzące szaleństwo. Szukam dla niej czegoś na rozkręcenie — zagrajmy o odznaki, coś zabawnego, a może znajdzie się śmiałek, który będzie realizował z nią jej przedśmiertną listę?
Status: aktualne na 11/06 Gruszka(2/3)/ Barbie (1/3)
Ostatnio zmieniony ndz cze 14, 2026 6:43 am przez Pear Aubert, łącznie zmieniany 2 razy.
wszystko zniosę, oprócz AI
27 y/o
For good luck!
185 cm
strażak w Toronto Fire Station 132
Awatar użytkownika
But my head is full of poison, and my heart is full of doubt. I got toxins in my bloodstream, you tried hard to suck 'em out.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Russell Decker
Opis: Szukam kogoś do romansu. Do długich wieczorów z butelką wina i oglądaniem ulubionego serialu. Bez zbędnych zobowiązań. Kogoś kto będzie dla niego dobrym słuchaczem i dobrą przyjaciółką.
Status: aktualne na 12.06
russell
24 y/o
For good luck!
175 cm
student prawa, stażysta Vishwakar, Bradford & Grant Llp
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimki
typ narracjinarracja trzecioosobowa
postać
autor

Kto szuka? Kieran Burreau
Opis: Możemy razem poszukać psiaka, możemy zaadoptować zwierzaka. Kieran może próbować wybić z głowy twojej postaci jakiś, jego zdaniem z głupi pomysł. Możemy również dobrze powalczyć o odznaki, albo napić się dobrej herbaty. Wszystkie chwyty dozwolone :slodziaczek:
Status: aktualne na 12/06
29 y/o
For good luck!
170 cm
projektantka biżuterii szuka pracy
Awatar użytkownika
Niepoprawna romantyczna, gaduła, promyczek radości i tak dalej... W skrócie? Kochana jest ♥
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracji
czas narracji
postać
autor

Kto szuka? Inez Wilkinson
Opis: Cokolwiek, by spróbować uaktywnić postać. Może być wesoło, może być poważnie - dogadamy się. Mi wszystko jedno, nawet jeśli chodzi o znajomość. Chcemy się znać? Ok, żaden problem. Ja jestem otwarta na propozycje i sama coś od siebie dodam.
Status: aktualne 14/06
_amarylis
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukiwania”