Zainteresowania
dziecko lat 90-tych, szybka jazda, ikebana, polityka, podróże, restauracje
Czego szukam
jeszcze nie wiem
Twój wzrost
178
Języki, które znam
angielski, francuski, włoski
Znak zodiaku
koziorożec
Wykształcenie
wyższe
Plany dotyczące rodziny
Jeszcze nie wiem
Styl komunikacji
Najlepiej na żywo
Podejście do miłości
prezenty, wspólnie spędzony czas
Zwierzęta domowe
Nie mam, ale kocham
Picie
Tylko okazjonalnie
Jak często palisz?
Nie palę
Trenujesz?
Często
Jaki jest Twój stosunek do diety
Wszystkiego po trochu
Jakie masz nawyki dotyczące spania?
Gdzieś pomiędzy
Tak brzmiałby tinderowy profil Tamary, ale nie chciałabym, aby była zmuszona go tworzyć : )
Dlatego, szukam Tamarze mężczyzny do dłuższej relacji. Nie mam żadnej wizji ani konkretnego skryptu. Może być to zarówno początek relacji (bądź znajomość sięgająca wstecz), po romans, aż po jakiś związek, jeżeli dojdziemy do takiego punktu. Kto wie, może uda się przejść przez wszystkie etapy, łącznie z rozstaniem?
Tamara jest jaka jest, dla większości nieprzystępna, ale dlatego chciałabym ją tutaj trochę otworzyć i rozwinąć, a do tego potrzebuję współrozmówców, a przynajmniej tego jednego, konkretnego i odważnego.
Co do samego pana, nie mam specjalnych wymagań. Może być młodszy, może być starszy lub w podobnym wieku. Nie musi być zaraz bogaty czy sławny, choć Tamara ma swoje standardy i życie ustabilizowane na pewnym poziomie. Podobieństwo w statusie na pewno pomoże w znajdowaniu wspólnych punktów. Niemniej, możemy spróbować stworzyć coś na bazie kontrastów.
Jeśli chodzi o gry, to chciałabym to budować powoli, nie spieszyć się z niczym i składać wszystkie w całość. Niespodziewane spotkania, wspólne wyjazdy, wyjścia na miasto, kolacje w domu, ale możemy też wplątać wątki polityczne czy biznesowe, wokół których orbituje Tamara.
Gorąco polecam! Piszę w miarę regularnie, estetycznie i bez nadęcia. Lubię długie opisy, lubię gdy dialogami angażujemy siebie nawzajem. Długie eseje nie są przy tym wymagane, ale przez byle jakość i te krótkie, mało angażujące, z czasem stracę zainteresowanie.
Przywiązałam się jakoś do tej postaci i nie chciałabym kończyć jej obecności tutaj z niczym