35 y/o
Catch the local sports fever
180 cm
adwokat Vishwakar, Bradford & Grant Llp
Awatar użytkownika
ignorantia iuris nocet, ignorantia facti non nocet
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona
typ narracjipierwszoosobowy
czas narracjiteraźniejszy
postać
autor

- Ale ja z żadną nie chcę być w związku - no bo mnie związki generalnie nie interesują - Chociaż taki trójkąt mógłby w sumie być nawet nawet - zastanawiam się przez chwilę, tylko ciekawe czy dziewczyny by na to poszły. Charlotte to jeszcze może jakbym jej to odpowiednio przedstawił, ale Gaba na bank by się nie przestała puszczać, więc ja też, więc w sumie bez sensu taki trójkąt - No bo ja się nie nadaję do tego - wzdycham, nie wiem dlaczego ktoś kto mnie chociaż trochę zna mógłby w ogóle uważać inaczej, sam bym nie chciał ze sobą wpaść, dlatego dziwi mnie, że Gaba nie brała pod uwagę aborcji, mam nadzieję, że się jednak okaże nie moje to chociaż jeden problem z głowy. Z drugiej strony odczuwam pewien specyficzny rodzaj stresu na myśl, że ktoś inny jednak zmieni zdanie i będzie chciał się zaopiekować potomkiem oraz jego matką i wtedy co? My już chyba nie będziemy mogli się spotykać - No bo wszyscy kochają ploteczki - wzruszam ramionami - Dobra, to daj znać jak się czegoś dowiesz - też kiwam głową. A potem się śmieję, bo dla mnie porody też są na maksa obleśne - No właśnie, na świecie już jest dużo dzieci, zawsze można spróbować kogoś KURWA!! - krzyczę nagle w słuchawkę - Wdepnąłem w gówno, czy serio ludzie muszą wszędzie srać tymi psami? Ja pierdole - próbuję wytrzeć o trawę, ale z trochę marnym skutkiem - Dobra, Peach, pogadamy w chacie, muszę to ogarnąć zanim wejdę do metra, do zobaczenia - rzucam na pożegnanie i się rozłączam.
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
twoja stara
???
27 y/o
PEACHY PEACH
178 cm
Influencerka Internet
Awatar użytkownika
It was the summer of love
A delicate daydream
And for a couple of months
It felt like we were 18