24 y/o
For good luck!
172 cm
pomoc opiekuna zwierząt w zoo, piosenkarka i podcasterka
Awatar użytkownika
Jest takie przysłowie, że idealna kobieta powinna być damą w salonie, kucharką w kuchni i dziwką w sypialni. Ja jestem przerażona, że mi się to wszystko popierdoli.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Milagros Fontaine
Pomoc opiekuna zwierząt, więc spotkasz ją odwiedzając ZOO. Piosenkarka w różnych klubach. Podcasterka hobbistycznie. Wychowywała się w rodzinach zastępczych, jako dziesięciolatka została adoptowana przez rodzinę Fontaine.
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
zlewania - szybko wtedy tracę zainteresowanie, bardzo to nieatrakcyjne; kierowania moja postacią i sugerowania co myśli; nudy i braku inicjatywy
27 y/o
For good luck!
168 cm
Bibliotekarka/pisarka what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
Pisarka w nocy, w dzień bibliotekarka. Słodka duszyczka i roześmiana chociaż w głębi cierpi.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Bum, chce coś. Kumpelki czy koleżanki od karaoke. Niech śpiewaja nawet i to: https://youtu.be/G6OYDUomYwI?is=P-gQ7L5o_tnyE_CS
Ps. Milagros mi się skojarzyło imię.

Milagros Fontaine
gall anonim
24 y/o
For good luck!
172 cm
Awatar użytkownika
Jest takie przysłowie, że idealna kobieta powinna być damą w salonie, kucharką w kuchni i dziwką w sypialni. Ja jestem przerażona, że mi się to wszystko popierdoli.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Alice Sanders pisze: pn lip 06, 2026 2:08 pm Bum, chce coś. Kumpelki czy koleżanki od karaoke. Niech śpiewaja nawet i to: https://youtu.be/G6OYDUomYwI?is=P-gQ7L5o_tnyE_CS
Ps. Milagros mi się skojarzyło imię.
Pewnie, że możemy się kumplować! A ta nuta może być naszym must have na karaoke i możesz nawet do mnie mówić Cholito! :lol:

Alice Sanders
zlewania - szybko wtedy tracę zainteresowanie, bardzo to nieatrakcyjne; kierowania moja postacią i sugerowania co myśli; nudy i braku inicjatywy
27 y/o
For good luck!
168 cm
Bibliotekarka/pisarka what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
Pisarka w nocy, w dzień bibliotekarka. Słodka duszyczka i roześmiana chociaż w głębi cierpi.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Milagros Fontaine

Prawdziwa chica z Milagros ^^
gall anonim
27 y/o
DEBIUTUJĄCY SKRYBA
163 cm
sprzedawczyni w secondhandzie
Awatar użytkownika
mówisz mi "zostań" i jestem dziś pewien, że chcę z tobą tańczyć i zostać u ciebie
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Milagros Fontaine, myślisz, że możemy się trochę lubić? Coven na bank jest zachwycona głosem Mili, słucha wszystkich jej podcastów i ma osobną plejkę z jej piosenkami :lol:
bubek
nie lubię postów o niczym i jak stoimy w miejscu
24 y/o
For good luck!
172 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

coven bremers pisze: pn lip 06, 2026 3:02 pm @Milagros Fontaine, myślisz, że możemy się trochę lubić? Coven na bank jest zachwycona głosem Mili, słucha wszystkich jej podcastów i ma osobną plejkę z jej piosenkami :lol:
:cute: Tylko trochę?! Czy może trochę bardziej? Bo jak bardziej niż mniej, to pokażę ci tajne miejscówki w zoo, a na wieczorku w barze jak będę śpiewać to cię w pierwszym miejscu posadzę i potem drinka postawię, ale słuchaj najlepszego... może jak na noc zostaniesz to na żywo posłuchasz jak podcast późną porą nagrywam.

coven bremers :podnieta:
27 y/o
DEBIUTUJĄCY SKRYBA
163 cm
Awatar użytkownika
mówisz mi "zostań" i jestem dziś pewien, że chcę z tobą tańczyć i zostać u ciebie
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Milagros Fontaine pisze: pn lip 06, 2026 3:17 pm
:cute: Tylko trochę?! Czy może trochę bardziej? Bo jak bardziej niż mniej, to pokażę ci tajne miejscówki w zoo, a na wieczorku w barze jak będę śpiewać to cię w pierwszym miejscu posadzę i potem drinka postawię, ale słuchaj najlepszego... może jak na noc zostaniesz to na żywo posłuchasz jak podcast późną porą nagrywam.
Milagros Fontaine, totalnie zabieraj mnie do zoo i w ogóle, stawiaj drinki i zapraszaj na noc, gwarantuję świetną zabawę w doborowym towarzystwie :stickaww: dorzucę do tego jakieś super perełki, które będę odkładać ci w lumpie i które będziesz mogła potem zakładać na występy, a ja potem je będę z ciebie ściągać. To znaczy, co? W KAŻDYM RAZIE MOŻEMY LUBIĆ SIĘ NAWET BARDZO :stickcute:
bubek
24 y/o
For good luck!
172 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

coven bremers pisze: pn lip 06, 2026 3:32 pm@Milagros Fontaine, totalnie zabieraj mnie do zoo i w ogóle, stawiaj drinki i zapraszaj na noc, gwarantuję świetną zabawę w doborowym towarzystwie :stickaww: dorzucę do tego jakieś super perełki, które będę odkładać ci w lumpie i które będziesz mogła potem zakładać na występy, a ja potem je będę z ciebie ściągać. To znaczy, co? W KAŻDYM RAZIE MOŻEMY LUBIĆ SIĘ NAWET BARDZO :stickcute:
C U D N I E :stickaww: Ta część, ze ściąganiem to chyba ulubiona Mili, w sumie nic dziwnego. Ściągała na zajęciach, ściągała sąsiadom kotki z drzew, ściąga kołdrę na swoją stronę, ściągała nielegalne empetrójki zanim playlisty i apki były modne, a nawet kłopoty na siebie ściąga zazwyczaj wtedy gdy nie trzeba. Ściąganie ubrań po koncercie znajduje się w top 3 rzeczy które lubi robić z coven ... Znaczy, co? OKEJ, niebawem na pewno coś gdzieś gram, więc koniecznie musisz wpaść *_*
27 y/o
DEBIUTUJĄCY SKRYBA
163 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Milagros Fontaine pisze: pn lip 06, 2026 5:08 pm C U D N I E :stickaww: Ta część, ze ściąganiem to chyba ulubiona Mili, w sumie nic dziwnego. Ściągała na zajęciach, ściągała sąsiadom kotki z drzew, ściąga kołdrę na swoją stronę, ściągała nielegalne empetrójki zanim playlisty i apki były modne, a nawet kłopoty na siebie ściąga zazwyczaj wtedy gdy nie trzeba. Ściąganie ubrań po koncercie znajduje się w top 3 rzeczy które lubi robić z Coven. Znaczy, co? OKEJ, niebawem na pewno coś gdzieś gram, więc koniecznie musisz wpaść *_*
DOBRA, BIORĘ! WIESZ, GDZIE SZUKAĆ, Milagros 🌻
bubek
25 y/o
NATCHNIONA GĄSIECZNIKA
189 cm
popcornman w fox theatre
Awatar użytkownika
Lucas jest człowiekiem, którego wszędzie pełno. Wulkan energii, który chociaż przeszedł w życiu poważną kontuzję, która wywaliła mu całe życie, wciąż bierze z niego to co najlepsze. Do tego jest durny.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3os
czas narracjiprzeszły
postać
autor

kasik
Używania AI i brak ciągnięcia fabuły do przodu.
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”