27 y/o
Mark your calendar for Canada Day
173 cm
i'm just kidding A to nie do mnie tak
Awatar użytkownika
You're a bad idea but I like bad ideas.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracji-
postać
autor

Gabi
Wybierając trumnę ludzie mówią o kobietach w ciąży i myszach?
A wiesz jak długo robi się idealne kreski? Bez makijażu nie wyjdę do ludzi.
Jeszcze mnie z maseczek okrada.
Masz szczęście, że jestem po wypłacie. Lichej, ale wypłacie.
Jak poprawię dekolt, to może wpadnie kilka napiwków.
OHO, kolejna typiara idzie zostawić skargę do szefa na mnie. Zazdrości szmacisko, że na tel jestem.
Wiadomość...
Noe Villeneuve-Scott
Verdsa
Mordeczko po prostu polej
26 y/o
Welkom in Canada
185 cm
miał szukać pracy jako dziennikarz a zakłada krawaty nieboszczykom
Awatar użytkownika
absolwent dziennikarstwa i gość od pogrzebów
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Noe
O myszach, o pogodzie, o tym, że zmarły wygląda jakoś tak za dobrze... Ludzki mózg w stresie robi niesamowite fikołki.
Trening czyni mistrza! Poza tym bez przesady, i tak wyglądasz super, nikt nie będzie mierzył linijką czy są równe.
To w celach wyższych! Po prostu testuję, czy Cię nie uczulają. Możesz mi podziękować później.
Licha czy nie, ważne, że jest!
Biznes to biznes, trzeba używać wszelkich dostępnych argumentów.
Klasyk, ludzie po prostu nie znoszą, jak ktoś ma lepszy dzień w pracy. Rób swoje i się nie przejmuj!
Wiadomość...
Gabriela R. Blais
pączek
nie lubię przejmowania kontroli nad moją postacią i braku dynamiki oraz rozwoju wątków, w każdej innej kwestii się dogadamy
27 y/o
173 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracji-
postać
autor

Gabi
Jak umrę, to właśnie tak mają mówić Noe. Że za dobrze wyglądam. A jak się napatrzą to mnie spal.
Super? Weź bo w kompleksy wpadnę.
Lepiej nie. Ostatnio babcia chciała mnie zabić. Dała mi drinka z truskawką. Drugi raz w tym roku uniknęłam pogrzebu. Całkiem dobry wynik.
Muszę iść po podwyżkę.
Jedz dużo ananasa. Dobrze wpływa na smak.
Przejmować? Madi musi zmienić teczkę na segregator. Już nawet tego nie czyta. Jakby mnie zwolnił, miałby bezrobotną w mieszkaniu. I bym mu truła dupę. Jednak wiem, że patrzy czy nie podpierdalam hajsu z kasy.
Wiadomość...
Noe Villeneuve-Scott
Verdsa
26 y/o
Welkom in Canada
185 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Noe
Przestań planować swój pogrzeb, na razie nigdzie się nie wybierasz. Ale dobra, jakby co, osobiście dopilnuję, żeby fryzura i kreski były idealne do samego końca.
W kompleksy? Ty? Przecież wiesz, że wyglądasz świetnie, nie musisz wymuszać kolejnych komplementów. Zresztą... odrobiną zazdrości jeszcze nikt nie umarł.
Dwa do zera dla Ciebie w starciu z przeznaczeniem. Całkiem niezły bilans. Może czas zacząć nosić ze sobą własne napoje?
No i prawidłowo. Popraw dekolt, o którym pisałaś, wejdź tam z pewnością siebie i nie przyjmuj odmowy. Trzymam kciuki!
Oho, czy to jakaś sugestia? Brzmi jak zaproszenie do bardzo konkretnych testów smaku...
Układ idealny – trzyma Cię w pracy tylko po to, żeby mieć święty spokój w domu. A z tą kasą to podsuń mu jakiś fałszywe manko, zobaczysz, jak szybko dostanie zawału.
Wiadomość...
Gabriela R. Blais
pączek
nie lubię przejmowania kontroli nad moją postacią i braku dynamiki oraz rozwoju wątków, w każdej innej kwestii się dogadamy
27 y/o
173 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracji-
postać
autor

Gabi
Fajnie jakby udało ci się na ten pogrzeb mój załatwić też Shakire. Mój motocykl oddaj Madoxowi.
Jesteś tego pewny? Może będę pierwszą ofiarą śmiertelną.
Nie spodziewałam się, że własna babcia zrobi na mnie zamach. Wiesz, że uważam.
Nie no na kuzynie dekolt nie zrobi wrażenia. Ale napiwki zawsze spoko!
Oh Noe... Tutaj chodzi o smak spermy. Ostatnio o tym rozmawiałam w sumie z Madoxem. Więc sobie przypomniałam. Na pizzę nie dawaj tego! To profanacja.
Nie no nie będę świnią. Chcę od niego auto pożyczyć, żeby jechać po wyniki.
Wiadomość...
Noe Villeneuve-Scott
Verdsa
26 y/o
Welkom in Canada
185 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Noe
Dobra, dopisuję Shakirę do listy życzeń, ale z motocyklem dla Madoxa... jesteś pewna? Przecież on go rozbije w pierwszy weekend i dołączy do Ciebie. Chcesz mieć go nad głową w zaświatach?
Jestem tego absolutnie pewny. Poza tym, nie pozwolę Ci zostać ofiarą śmiertelną. Kto by ci wtedy podkradał maseczki i truł dupę o idealny makijaż?
Następnym razem jak babunia podejdzie do Ciebie z jakimkolwiek napojem, to najpierw daj rurkę Madoxowi do przetestowania. Tak na wszelki wypadek!
No mam nadzieję, że na kuzynie nie zrobi! Ale na klientów portfele na pewno zadziała.
O rany, czyli Madox dostał ostatnio wykład ze smaków spermy? Współczuję mu. Spokojnie, na pizzę ananasa nie wrzucę, też mam swoją godność.
Mam ci towarzyszyć?
Wiadomość...
Gabriela R. Blais
pączek
27 y/o
173 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracji-
postać
autor

Gabi
Jestem pewna. On i ja mamy fioła na punkcie naszych maszyn. Nikt lepiej od niego nie zadba. Zresztą klątwa babki nad nim czuwa.
Masz inne przyjaciółki. Swoją drogą jedna zdzira ze mnie kupę hajsu za farbowanie.
W życiu. Madox od raz wszystko wypije. On nie weźmie małego łyka.
Współczujesz? Mieliśmy gorliwą dyskusję na ten temat. Ale jak mu powiedziałam, że mam zajebiste brzoskwinki, to nie chciał słuchać. I chciał urwać łeb typowi, że mnie zmacał. A biedak miał tylko ocenić...
Byłabym wdzięczna.
Wiadomość...
Noe Villeneuve-Scott
Verdsa
26 y/o
Welkom in Canada
185 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Noe
Skoro tak mówisz, to nie wnikam.
Aha, czyli foch o inne znajomości? Kto? Znam? Trzeba było iść do Elsy...
Klasyczny Madox.
Madox i tak wykazał się cierpliwością, że gościa nie zabił. Twój instynkt samozachowawczy czasami naprawdę mnie przeraża, Gabi. Następnym razem trzymaj swoje brzoskwinki z daleka od obcych rąk.
Od tego mnie masz, mała. Ogarniaj transport.
Wiadomość...
Gabriela R. Blais
pączek
27 y/o
173 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracji-
postać
autor

Gabi
Elsa też bierze w chuj. Jak tak dalej pójdzie, to sama pójdę na kurs. Taniej wyjdzie.
No przecież musiał ktoś potwierdzić, że są zajebiste.
Jak mu powiem, że jestem w ciąży i zostanę sama z dzieckiem, to współczuje ojcu. I sobie. I dziecku.
Madi mi pożyczył swoje BMW. Więc ładnie wytrzepać buciki przed wejściem. Nie trzaskać drzwiami. Nie przytrzasnąć pasa i najwyższa sterylność. Żadnego żarcia w samochodzie!
Bo będziesz swoim własnym klientem!
Wiadomość...
Noe Villeneuve-Scott
Verdsa
26 y/o
Welkom in Canada
185 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Noe
No przepraszam, doświadczenie kosztuje. Zawsze możesz sobie farbować sama, skoro forsa to taki problem ;)
SERIO KURWA? Nie mogłaś zapytać kogoś ze swoich partnerów seksualnych.... lub przyjaciół?
Nie zostaniesz sama z dzieckiem. Już to przerabialiśmy.
W porządku, wypoleruję buziki, nie będę trzaskał, ani nawet oddychał. Można być swoim własnym klientem?
Wiadomość...
Gabriela R. Blais
pączek
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”