ech skarbie, to ci przejdzie, i nie jest takie złe, bo myślisz wtedy o swoim dziecku

no dobrze, ze względu na ciebie mu dam! no madox w sumie dobry przykład, chociaż mi się wydaje, że on trochę w tym klubie robi brudne interesy, ale tak czy siak kupił pilar jaguara, bez przerwy gdzieś latają, jest facet obrotny
nie, ja nie miałam, ale ricz miał, jak się dowiedział, to tak się ekscytował, że zabrał mnie na gofry, zostawił w markecie i dopiero jak wrócił do domu to się połapał : |
ojezu, też tak miałam, ale wiesz co... może wywal tego ricza, zrobię mu trochę miejsca u nas w łóżku, bo ty się musisz wysypiać teraz!
a te zmiany też może madox mógłby ci inaczej poustawiać? musisz z nim pogadać
na pewno cię nie wyrzuci! madox to jest dobry człowiek, tylko trochę walnięty, ale to no... jak ricz
a ty czujesz coś do noe? czy odrzuciłaś go, bo nie? ta dziewczyna to coś poważnego?
william>!>!>!??? o matko... oj gaba... przecież wiliam to jest taki...
no hot jest i jest prawnikiem, ale jezu...
dobrze, że madox nie wie, oni dopiero się pogodzili po tej dramie z galenem wyattem :o
ja w ciebie wierzę kochana! będziesz najlepszą matką, na pewno dasz sobie radę, my ci wszyscy pomożemy, nasze dzieci będą się razem wychowywać