30 y/o
PEW PEW
169 cm
śledcza at toronto police service
Awatar użytkownika
Lepiej strzela niż gotuje. Do tego: agresywna, impulsywna i narwana. Niektórzy jeszcze mówią, że dzika. Ogólnie wszystko co złe, to Pilar.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 os
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Pili
jest git
nic nowego, oprócz tego, że nazwisko zmieniłam
o matce jeszcze nic nie wiem, bo jestem aktualnie w Rio de Janeiro, ale już jutro wracam wiec będę sprawdzać archiwa policyjne
a ty wiesz już kiedy będziesz rozmawiać z ojcem?
nie wiem czy nie za dużo tej miłości, znowu mi serce siądzie, czy coś...
serce to ci chyba akurat siadło z jej braku
a przynajmniej tej odpowiedniej
ale ploty u nas w mieszkaniu głoszą, że masz dziewczynę, wiec chyba wszystko super?
Wiadomość...
Galen L. Wyatt
kasik (dc: kasik_srasik)
nudy. a tak poza tym, to używania AI, czytania mojej postaci w myślach i braku inicjatywy.
34 y/o
GOLDEN BOY
182 cm
Prezes z przypadku, skandalista z wyboru | Northex Industries
Awatar użytkownika
Oficjalnie - prezes Northexu, nieoficjalnie - człowiek, który potrafi zamówić kawę w czterech językach, ale nie pamięta hasła do służbowej poczty.
Mówią, że wszystko mu się udaje. Ale nikt nie widzi, ile razy prawie nie spadł z własnego piedestału.
Żył szybko, kochał mocno, wydawało mu się, że jest niezniszczalny, że jest królem świata, do momentu, kiedy serce tego nie wytrzymało...
Teraz stara się je poskładać.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimki
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

wyatt
zmieniłaś nazwisko? na to matki?
w rio de janeiro? a czemu cię aż tam wywiało?
myślę, że w ten weekend, wybieram się do francji
myślisz? że za mało jej wtedy było? no w sumie... czery to akurat chyba tego nie potrafiła
i wielu innych rzeczy
takie ploty u was w mieszkaniu? a z jakiej racji?
jednak galen wyatt tak mocno siedzi ci w głowie?
przecież wiesz, że wystarczy jedno słowo, sms... telefon? tylko może bez twojego narwanego narzeczonego obok
Wiadomość...
Pilar Stewart
zgrozo
stania w miejscu; nudnego, miłego życia; postów z czata
30 y/o
PEW PEW
169 cm
Awatar użytkownika
Lepiej strzela niż gotuje. Do tego: agresywna, impulsywna i narwana. Niektórzy jeszcze mówią, że dzika. Ogólnie wszystko co złe, to Pilar.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 os
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Pili
na nazwisko matki?
nie
strzelaj dalej (spoiler: na ojca tez nie)
do Francji? A co takiego jest we Francji oprócz wieży Eiffla, bagietek i crroisantów?
myśle, że ona bardziej cię ograniczała niż kochała, ale to tylko moje prywatne spostrzeżenie
no z takiej racji, że Peach mieszka piętro wyżej i to w dodatku z Williamem, który jest najlepszym przyjacielem... mojego męża
poza tym to William. Jak on wie, to wie już cała kamienica, a na pewno baba z naszego warzywniaka. Ta to pewnie jako pierwsza się o tym dowiedziała.
więc chyba... powinnam ci pogratulować? to coś poważnego?
Wiadomość...
Galen L. Wyatt
nudy. a tak poza tym, to używania AI, czytania mojej postaci w myślach i braku inicjatywy.
34 y/o
GOLDEN BOY
182 cm
Awatar użytkownika
Oficjalnie - prezes Northexu, nieoficjalnie - człowiek, który potrafi zamówić kawę w czterech językach, ale nie pamięta hasła do służbowej poczty.
Mówią, że wszystko mu się udaje. Ale nikt nie widzi, ile razy prawie nie spadł z własnego piedestału.
Żył szybko, kochał mocno, wydawało mu się, że jest niezniszczalny, że jest królem świata, do momentu, kiedy serce tego nie wytrzymało...
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimki
czas narracjiprzeszły
postać
autor

wyatt
poczekaj...
moi starzy siedzą we francji
męża????
ta zmiana nazwiska, to dlatego, że wyszłaś za mąż?
mam ci gratulować, czy zostałaś do tego zmuszona i na lotnisku załatwić ci jakąś obławę?
william ma za długi język
jak sobie tak zaczniemy gratulować, to może jednak dasz mi się w końcu zaprosić na kolację, i wtedy przy lampce szampana...
wiesz jak ze mną jest, same poważne rzeczy ;p
Wiadomość...
Pilar NORIEGA
zgrozo
30 y/o
PEW PEW
169 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 os
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Pili
lecisz ich odwiedzić? podpytasz ojca o te sprawy związane z Northexem? będę wdzięczna
ta zmiana nazwiska, to dlatego, że wyszłaś za mąż?
jednak bystry z ciebie facet ; )
Obrazek
możesz pogratulować, decyzja w pełni świadoma
na kolacje, serio Galen? a może zabrać Madoxa? ;p
ty akurat weźmiesz Peach, będzie podwójna randka
I podwójnie śmiesznie, bo oni akurat mają teraz jakieś spięcie
ta ta, bo ty jesteś nudzisz i pan maruda, NO TAK, w chuj poważny
Wiadomość...
Galen L. Wyatt
34 y/o
GOLDEN BOY
182 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimki
czas narracjiprzeszły
postać
autor

wyatt
odwiedzić to trochę za dużo powiedziane, ale tak, spotkam się z nimi, i podpytam
Pilar Stewart wyszła za mąż, brzmi trochę niewiarygodnie
ładny, ale ode mnie miałby więcej diamentów ;p
w takim razie gratulacje Pilar
a nie puści cię samej na kolację? z przyjacielem...
wolę pojedynczą, ale w sumie...
Peach z twoim mężem?
poważny pan prezes c:
Wiadomość...
Pilar NORIEGA
zgrozo
30 y/o
PEW PEW
169 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 os
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Pili
rzadko się chyba z nimi widujesz, co? cieszysz się?
Pilar Noriega*, panie Wyatt
ładny, ale ode mnie miałby więcej diamentów ;p
może kiedyś jakaś będzie na tyle szczęściarą, że go dostanie
zasługujesz na szczęście, Galen
a nie puści cię samej na kolację? z przyjacielem...
może i puści, ale czy chcemy ryzykować, że znowu obije ci tą piękną, prezesowską buźkę?
a z Peach nie wiem, no mieli ze sobą jakąś przeszłość, a potem pokłócili się o hajs
mało poważnie wyglądałeś tylko wtedy, kiedy jąłeś kurczaczki z Wendy's i cały się u-pier-do-li-łeś ;p
Wiadomość...
Galen L. Wyatt
34 y/o
GOLDEN BOY
182 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimki
czas narracjiprzeszły
postać
autor

wyatt
na spotkanie nieszczególnie, na sam wyjazd tak
pilar noriega… dziwnie
uwierzę, jak to się stanie pilar
no wiesz, akurat galen wyatt to dość groźny rywal, więc wcale mu się nie dziwię...
przeszłość? taką jak z czery? nigdy nie wspominała
o hajs? dziwne
to było dawno i nie prawda...
chociaż po tych kurczakach w wendys powiedziałem mojej narzeczonej, że jest inna kobieta, przy której jestem szczęśliwy
a teraz wyszła za mąż, co za strata :roll:
Wiadomość...
Pilar NORIEGA
zgrozo
30 y/o
PEW PEW
169 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 os
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Pili
nie, nie tak jak z czery
swoją drogą... nie chce ci się wpierdalać w związek, ale uważaj na to, co mówi Peach, bo akurat to, że cherry zdradziła cię z Madoxem było wyssane z palca. to nigdy nie miało miejsca. Okłamała cię, Galen. A jak zrobiła to raz i to jeszcze w takiej sprawie, to pewnie może zrobić to drugi raz. Peach lubi plotki, szczególnie takie wyssane z palca, ale mam nadzieje, że ciebie traktuje dobrze
chociaż po tych kurczakach w wendys powiedziałem mojej narzeczonej, że jest inna kobieta, przy której jestem szczęśliwy
wiesz jaki jest twój problem? ty nigdy nie wiesz, czego właściwie chcesz, Galen. Nie potrafisz się zdecydować. Chcesz zjeść ciastko i mieć ciastko, a życie tak nie działa. Życie to są wybory, Wyatt. I czasami są chujowe, błędne, ale przynajmniej są. I na pewno są lepsze niż potem zastanawianie się, co by było gdyby. Bo może gdybyś się wtedy zdecydował, to teraz... rzeczy wyglądałyby inaczej. Może dalej miałbyś narzeczoną, a może mnie. Nie potrafisz się skupić na jednej osobie i się jej oddać, bo na siłę szukasz sobie innych opcji. Albo idziesz w pierwsze lepsze, co nawinie ci los. Może jakbyś przestał szukać, to los nawinąłby ci jakąś wariatkę jak grom z jasnego nieba, a potem bralibyście spontaniczny ślub w Rio. Przemiń to w wolnej chwili, serio. Bo naprawdę masz wiele do zaoferowania. Ale kiedy wiedziesz podwójne życie oparte na kłamstwach, to potem kończysz sam. Jak wtedy. A wystarczyło nie przyjąć kluczyków.
Wiadomość...
Galen L. Wyatt
34 y/o
GOLDEN BOY
182 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimki
czas narracjiprzeszły
postać
autor

wyatt
twój mąż powiedział, że to nieprawda?
wiesz pilar, że to tylko słowo przeciwko słowu
a peach mnie nigdy nie oszukała
nie rozumiem do czego pijesz pilar...
nie cofnę czasu, ale przecież sugerowałem ci, że moglibyśmy jeszcze spróbować
a teraz jako świeżo upieczona panna młoda wytykasz mi, że mogłem wtedy nie przyjąć kluczyków
że powinienem wtedy co? od razu rzucić czery i iść w to z tobą spontanicznie... to chyba tak nie działa
nie byłaś moją dodatkową opcją, której szukałem na siłę, to się po prostu stało
ale byłem wtedy zaręczony, zakładałem, że z marshall spędzę resztę życia
postawiłabyś wszystko co masz na szali, bo nagle... coś poczułaś?
Wiadomość...
Pilar NORIEGA
zgrozo
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”