Opis: Poszukuję różnej maści gier i znajomości dla swojej postaci, żeby trochę rozkręcić jego powrót do Toronto. Obecnie siedzą mi w głowie następujące wątki:
1. Członkowie klubu bokserskiego / chętni na kurs boksu, czyli osoby, które zgłosiły się Karriona, chcąc trenować u niego w klubie i może nawet zechcieli, by został ich trenerem. Chcę rozwijać postać w kierunku instruktora boksu, więc przydałoby się rozegrać kilka sesji, w których podzieli się swoją wiedzą i doświadczeniem. Może to być typowo "zawodowa" relacja, może być to też podszyte sprawami osobistymi.
2. Znajomi sprzed lat, Karrion wrócił do Toronto po niemal 20 latach spędzonych zagranicą, więc przydałoby się odkurzyć parę kontaktów. Starzy znajomi ze szkoły? Pierwsze miłostki? Koledzy i koleżanki z osiedla, na którym się wychował? Przytulę wszystko i to we wszystkich okolicznościach: przypadkowe spotkanie na ulicy, w barze, kontakt przez sociale czy telefon. Do wyboru, do koloru.
Gwarantuję regularne odpisy, zaangażowanie, wymyślanie wątków i to, że lubię rozwijać relacje, więc liczę na więcej niż tylko jedną sesję.
Jestem też otwarty na inne pomysły, więc zachęcam do przedstawiania swoich

Status: aktualne na 11/08