ODPOWIEDZ
0 y/o
KREATYWNY KOTOROŻEC
0 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracji
czas narracji
postać
autor

kto zagra?
Masz pomysł na konkretną rozgrywkę, ale nie masz z kim jej zagrać? A może po prostu szukasz kompana do sesji? Cokolwiek by to nie było, w tym temacie możesz wrzucić ogłoszenie o swoich poszukiwaniach osoby do wspólnej gry. Wypełnij poniższy kod i czekaj aż ktoś się zgłosi!

Kod: Zaznacz cały

[b]Kto szuka?[/b] wpisz
[b]Opis:[/b] Jeśli masz jakiś pomysł na rozgrywkę umieść go tutaj. A może szukasz po prostu kogoś do wykonania wyzwań na odznakę?
[b]Status:[/b] aktualne na DD/MM | nieaktualne
Ogłoszenia, których data aktualizacji będzie starsza niż 5 dni będą usuwane.
gall anonim
niegrzeczni użytkownicy
37 y/o
Enjoy the simplest things
196 cm
aktor filmowy i telewizyjny w Kanadzie i Turcji
Awatar użytkownika
Cemil (czyt. Dżemil) jest kanadyjsko-tureckim aktorem. Należy do osób ambitnych i lubiących wyzwania. Mieszkał przez 12 lat w Stambule, do którego myśli się przeprowadzić w przyszłości.
Jest empatyczny, towarzyski i udziela się charytatywnie. Obecnie ma złamane serce, gdyż jego ukochana Eden po prostu zniknęła i przepadła...ale się po pół roku znalazła i będzie ciekawie, o!
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona, jej
typ narracjitrzecia osoba
czas narracjiczas przeszły
postać
autor

Kto szuka? Cem Ayers i Inez Wilkinson
Opis: Oba przypadki rozpatrzymy indywidualnie, ale na pewno chciałabym żeby postacie się już znały i miały jakąś relację. Miło będzie, jeśli pozytywnie, bo naprawdę potrzebuję dobrych emocji i odpoczynku od złych chwil, które niestety są wszędzie w realnym świecie. I chociaż nie przeszkadzają mi posty z poznaniem się, chciałabym mieć jakieś punkty zaczepienia i tak przy okazji napisać później jakąś retrospekcję, rozmowę telefoniczną (gratis komentarze na Instagramie, jeśli posiadsz!). Kontakt przez pw <3
Status: Cem - aktualne na 17/07
Ostatnio zmieniony pt lip 17, 2026 12:19 pm przez Cem Ayers, łącznie zmieniany 8 razy.
dc: kwiatkowa
wyjdzie po ewentualnych ustaleniach
31 y/o
For good luck!
167 cm
krawcowa w domu i w salonie sukien ślubnych
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona, jej
typ narracjitrzecia osoba
postać
autor

Kto szuka? Ever Berkeley
Opis: Przygarnę jakiś przyjemny wątek, a chociaż postać jest świeżakiem w mieście, możemy pokusić się o jakąś relację (w końcu chętnie zawiera znajomości i pracuje, więc można i stąd się znać). No chyba, że wolisz sytuacje z poznaniem się. Mnie wszystko jedno. Jeśli chcesz sytuację, która pozwoli Ci na zdobycie odznaki, daj znać - pomyślimy <3
Status: nieaktualne na 17/07
Ostatnio zmieniony pt lip 17, 2026 12:18 pm przez Ever Berkeley, łącznie zmieniany 4 razy.
dc: kwiatkowa
27 y/o
For good luck!
168 cm
Bibliotekarka/pisarka what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
Pisarka w nocy, w dzień bibliotekarka. Słodka duszyczka i roześmiana chociaż w głębi cierpi.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Kto szuka? wszystkie moje misie po jednej gierce przynajmniej
Opis: Jeśli masz jakiś pomysł na rozgrywkę to wal śmiało. Coś śmiesznego, coś przytłaczającego lub mocne sceny. Na każdej z postaci przygarnę po gierce, mogą się znać, mogą się nie lubić, mogą rzucać w siebie talerzyki, poznać się, wpaść na siebie, przejechać ewentualnie. Każda z postaci też szuka coś z romantycznymi sznytem, randka w ciemno lub zaaranżowana przez znajomych. Coś aby się rozruszać do pisania..
Status: aktualne na 09/07
gall anonim
31 y/o
For good luck!
172 cm
Redaktorka w wydawnictwie
Awatar użytkownika
"Ko­cham książ­ki i uwiel­biam swoją pracę, nie mam za­mia­ru z tego re­zy­gno­wać. A czy­ta­nie po­zwa­la mi się od­ciąć od świa­ta i zatopić w zu­peł­nie innym, po­znać bo­ha­te­rów, za­przy­jaź­nić się z nimi, pła­kać razem z nimi, śmiać się i wku­rzać. Żyć wie­lo­ma ży­cia­mi."
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracji-
postać
autor

Kto szuka? Eden Ashworth
Opis: Chętnie przygarnę zarówno wątki teraźniejsze jak i retrospekcję. Eden wychowywała się w Toronto, więc można pójść w jakiś przyjaciół z młodości, albo może z branży?? Jestem otwarta na propozycję! Część życia spędziła w Nowym Yorku, więc tu też można coś pokminić.
Status: aktualne na 13/07
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
dc: _.sharo
25 y/o
Prepare for the cold
179 cm
zawodowo pcha się w kłopoty ale nikt mu za to nie płaci
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Dante Levasseur
Opis: Wygląda na to, że powykruszało mi się kilka wątków, więc chętnie przyjmę w ich miejsce coś świeżego. Cokolwiek tak w zasadzie, do wspólnego ustalenia – razem z ewentualnymi relacjami pomiędzy postaciami. Wpakujmy się razem w coś durnego, poszukajmy wspólnie kłopotów albo niech ktoś klasycznie oberwie po mordzie... Coś na pewno da się wymyślić, zależnie od preferencji :lol:
Status: aktualne na 14/07
marchew
wszystko przejdzie, w razie czego można się dogadać
26 y/o
For good luck!
176 cm
organista St. John's Anglican Church
Awatar użytkownika
organista w kościele objęty programem ochrony świadków, więc tajemniczy mocno
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion/jego
typ narracjitrzecioosobowy
czas narracjiprzeszła
postać
autor

Kto szuka? Harry Dillion
Opis: Harry jest nowy, ja również, więc chętnie napiszę coś na rozruch. Przyjmę niemalże wszystko od gier w kościele po dramatyczne rzeczy związane z faktem, że Dillion jest objęty programem ochrony świadków. Przyjmę nowe znajomości i świeże romanse, obiecuję, że będzie fajnie i ciekawie. Wszystko jest do dogadania. <3
Zapraszam na pw. <3
Status: aktualne na 16/07
Harry wikary
nuda i brak zaangażowania
25 y/o
For good luck!
173 cm
recepcjonistka w Kingsway Boxing Club
Awatar użytkownika
Dość już miała byłego narzeczonego, co ciągle skomle by mu wybaczyła oraz plotek na swój własny temat i chociaż szczerze nienawidzi życia w wielkim mieście, to z braku-laku oraz w nagłej potrzebie przeprowadziła się do Toronto.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Kto szuka? Léa Dubois
Opis: Nie szukam niczego szczególnego i wiem, że coś razem sobie uzgodnimy. Wolę raczej głupio-śmieszne wątki, bo na dramaty nie mam ostatnio głowy. Jeśli Twoja postać jest jakimś fighterem, to możemy coś poszpącić w Boxing Club, bo tam pracuje Lea albo popisać coś pośród dzikiej przyrody, z jej pieskiem w roli głównej albo na terenie Greektown.
Status: aktualne na 17/07
gall anonim
brzydzę się AI, a tak to nie mam problemu z niczym
35 y/o
For good luck!
193 cm
prywatny detektyw tam gdzie jesteś Ty jest i on
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimki
typ narracji3 os.
postać
autor

Kto szuka? Wolfgang Welsh
Opis: Szukam dla Wolfiego rozgrywki, lecz zaznaczam, że nie przepadam za jednorazowymi wątkami, więc chętnie przyjmę kogoś, kto zdecyduje się zagrać więcej niż raz <3

Pomysł #1: from strangers to whatever this becomes - nasze postacie wpadają na siebie w sklepie/barze/na ulicy i spontanicznie spędzają razem noc, włócząc się po mieście, rozmawiając o życiu, sobie nawzajem i wszechświecie. To jedno, pozornie nieistotne spotkanie pozwala im zbudować zaskakująco głęboką więź, choć tak naprawdę wciąż pozostają dla siebie obcymi. Znają jedynie obraz drugiej osoby, który zdołali narysować, gdy godziny do świtu niemiłosiernie się dłużyły.

Widzę tutaj kilka możliwości rozwinięcia, lecz chętnie ustalę wspólnie w co dalej pójdziemy <3 No i oczywiście chciałabym zacząć grę od tego pierwszego spotkania!

Płeć - bez znaczenia. Wiek - od 25 lat w górę :)

Pomysł #2: your the only friend I need - czyli przyjaciel/przyjaciółka do grobowej deski. Cholernie brakuje mi kogoś, z kim można ciągnąć długie debaty na temat życia; powspominać dawne czasy; popłakać się bez wstydu; wpakować się w kłopoty, które nie przystają ludziom w ich wieku.

Płeć - bez znaczenia. Wiek - no raczej 30 w górę : )

Dodatkowo: NIE JESTEM DEMONEM PRĘDKOŚCI, PROSZĘ MI TO WYBACZYĆ. Jednak postaram się klepnąć posta w przeciągu tygodnia od dodania Twojej odpowiedzi! Lubię, gdy post liczy min. 600/650 słów i nie zawiera ściany dialogu. Poza tym jestem całkiem ugodowa :) Chętnie plotkuję o postaciach i wątkach na DC. Polecam się!

I przepraszam najmocniej, ale nie zniosę pisania w czasie teraźniejszym. Mam nadzieję, że nie obrażam w ten sposób niczyich uczuć pbfowych.

gall anonim
36 y/o
Welkom in Canada
178 cm
kucharz Michelin Star Restaurant
Awatar użytkownika
No, no te puedo olvidar. No, no te puedo borrar. Tú me enseñaste a querer. Me enseñaste a bailar.
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkishe/her
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Kto szuka? Ricz
Opis: Ricz jest aktualnie poszukującym pracy, więc szukam kilka wateczkow z właścicielami firm, albo z pracownikami przeróżnych firm, którzy chcieliby pograć wątki pracowe z praktykantem :) obiecuję dużo przypału, bo Ricz nie jest poważny i sądzę że się nie zatrzyma długo w żadnej pracy :p
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukiwania”