ODPOWIEDZ
24 y/o
Catch the local sports fever
160 cm
tanatopraktorka white lily funeral services
Awatar użytkownika
Cantas canciones de amor
Pero eso no me place
Busco algo más profundo
Quiero un buen viaje
Olvida las flores
Rompe mi vestido
Hazme sentir el placer
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Ukrywanie treści: włączone
Hidebb Message Hidden Description

River Cross
Ari
Nie lubię narzucania mojej postaci reakcji i zachowania oraz dopisywania do jej rzeczy czy sterowania nią w jakikolwiek sposób bez konsultacji.
25 y/o
MAŁA LADY PANK
175 cm
twórczyni komiksów
Awatar użytkownika
Don't call your mother - don't call your priest
Don't call your doctor - call the police
You bring the razor blade - I'll bring the speed
Take off your coat - it's gonna be a long night
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Werka
24 y/o
160 cm
Awatar użytkownika
Cantas canciones de amor
Pero eso no me place
Busco algo más profundo
Quiero un buen viaje
Olvida las flores
Rompe mi vestido
Hazme sentir el placer
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

River Cross
Ari
Nie lubię narzucania mojej postaci reakcji i zachowania oraz dopisywania do jej rzeczy czy sterowania nią w jakikolwiek sposób bez konsultacji.
25 y/o
MAŁA LADY PANK
175 cm
twórczyni komiksów
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Werka
24 y/o
160 cm
Awatar użytkownika
Cantas canciones de amor
Pero eso no me place
Busco algo más profundo
Quiero un buen viaje
Olvida las flores
Rompe mi vestido
Hazme sentir el placer
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

River Cross
Ari
25 y/o
MAŁA LADY PANK
175 cm
twórczyni komiksów
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Werka
24 y/o
160 cm
Awatar użytkownika
Cantas canciones de amor
Pero eso no me place
Busco algo más profundo
Quiero un buen viaje
Olvida las flores
Rompe mi vestido
Hazme sentir el placer
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

River Cross
Ari
25 y/o
MAŁA LADY PANK
175 cm
twórczyni komiksów
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Podniosła się gwałtownie, odklejając spocone plecy od maski. Powinna dać sobie dłuższą chwilę na odpoczynek i zapanowanie nad miękkimi nogami, ale koniecznie chciała wymazać się z tej sceny. Rozejrzała się wokół, próbując ocenić szkody. Przynajmniej nie zdemolowały niczego w wypożyczonym aucie, to byłoby wyjątkowo niefortunne. Powinna je umyć, zanim odda? Wypadałoby. Starała się też zlokalizować porozrzucane w różnych miejscach ubrania i przypomnieć sobie, co która z nich miała na sobie. Ogarnięcie tych banalnych zadań stanowiło teraz dla niej duże wyzwanie, ale walczyła z własną głową, by wdrożyć mózg w tryb zadaniowości. Schyliła się po spódniczkę i bieliznę, które na szczęście wylądowały tuż obok. Rozejrzała się po raz kolejny, wciąż nie mogąc zlokalizować marynarki. Zasłoniła paskiem materiału piersi i skinęła głową w stronę drogi, którą przyjechały. W ich stronę sunął powoli samochód. Nic dziwnego, w końcu słońce chyliło się ku zachodowi i zapewniało niesamowite wrażenia. To nie mógł być jednak nikt, komu naprawdę zależało na widokach, bo powinien tu być od dłuższej chwili, by czerpać z każdej minuty interesującego światła.
— Gdzie cię odwieźć? — zapytała, odnajdując wreszcie ich rzeczy na dachu. Odłożyła je tam, by ich nie zgubić, więc wiadomo, że zlokalizowanie ich zajęło jej najdłużej. Narzuciła na ramiona marynarkę i obróciła się w stronę Prescott. Dopiero teraz zaszczyciła ją spojrzeniem. Wyciągnęła w jej stronę koszulkę, którą wcześniej w takim pośpiechu zrywała. Emocje przygasły w artystce dość gwałtownie. Nie sprawiała wrażenia na nowo rozwścieczonej. Po prostu była w stanie mieścić się w sobie, patrząc jednocześnie na swoją tanatopraktorkę, co nie było dla niej ani typowe, ani proste.

Ruelle I. Prescott
Werka
24 y/o
160 cm
Awatar użytkownika
Cantas canciones de amor
Pero eso no me place
Busco algo más profundo
Quiero un buen viaje
Olvida las flores
Rompe mi vestido
Hazme sentir el placer
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Najchętniej położyłaby się teraz w pełni na masce auta i nacieszyła rozciągającym się obok widokiem. Zwłaszcza, że zachód słońca zafarbował niebo na feerię żywych kolorów, które zastąpiły dotychczasowy błękit. Tylko, że River zdawało się być strasznie spieszno. Może i słusznie, bo faktycznie Ruelle wychwyciła widok innego pojazdu, który zaczynał się kierować w ich stronę. Dlatego też zsunęła się z samochodu i sięgnęła po leżące w pobliżu spodnie, które pospiesznie na siebie wciągnęła. Większym problemem była na pewno góra stroju, którą gdzieś porwała sama Cross.
- Wystarczy, że podrzucisz mnie w okolice Don Mills - odpowiedziała, przyjmując w końcu koszulkę, którą na siebie pospiesznie narzuciła.
Spojrzała ponad ramieniem rysowniczki na zbliżający się pojazd i starała się nie odczuwać złości na to, że ich romantyczna ucieczka na obrzeża miasta została tak szybko zakończona. Nie zamierzała jednak prosić Cross o to, aby odwiozła ją pod sam dom. Wystarczyło, że wyrzuci ją gdzieś w pobliżu, a ona sama dotrze na miejsce. Po pierwsze nie narobi artystce takiego kłopotu, a po drugie... Zwyczajnie uniknie ewentualnej ciekawości rodziców, gdyby tylko spostrzegli, że została przez kogoś odwieziona. Na pewno dostałaby wtedy całą masę niewygodnych pytań, czego wolała uniknąć.
River w żaden sposób nie skomentowała tych wytycznych, a ja wcale nie piszę tego, co Werka mi powiedziała. Prescott musiała zmagać się jednak ze znacznym ochłodzeniem atmosfery pomiędzy nimi. Może i nie pojawiła się na nowo wrogość czy wściekłość, ale na pewno wyparowały gdzieś te wszystkie lekkie momenty, które dzieliły ze sobą od tego impulsywnego pocałunku na szkolnym boisku.
Wysiadła z auta jakiś kilometr od domu. Wiedziała, ze przyda jej się spacer. Taki długi, który pomoże jej ochłonąć i poukładać sobie w głowie rzeczy, które nie chciały być poukładane. Jednak z River Cross była skazana na to, że w jej myślach panować będzie jeden wielki chaos.
River Cross
koniec
Ari
ODPOWIEDZ

Wróć do „⋆ Dzielnica Mieszkalna”