40 y/o, 191 cm
Właściciel klubu i trener boksu Kingsway Boxing Club
Awatar użytkownika
Nic tak nie rozwiązuje problemu jak prawy na wątrobę
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiSierra/Leone
postać
autor

Kto szuka? Karrion Mercer

Opis: Poszukuję różnej maści gier i znajomości dla swojej postaci, żeby trochę rozkręcić jego powrót do Toronto. Obecnie siedzą mi w głowie następujące wątki:
1. Członkowie klubu bokserskiego / chętni na kurs boksu, czyli osoby, które zgłosiły się Karriona, chcąc trenować u niego w klubie i może nawet zechcieli, by został ich trenerem. Chcę rozwijać postać w kierunku instruktora boksu, więc przydałoby się rozegrać kilka sesji, w których podzieli się swoją wiedzą i doświadczeniem. Może to być typowo "zawodowa" relacja, może być to też podszyte sprawami osobistymi.
2. Znajomi sprzed lat, Karrion wrócił do Toronto po niemal 20 latach spędzonych zagranicą, więc przydałoby się odkurzyć parę kontaktów. Starzy znajomi ze szkoły? Pierwsze miłostki? Koledzy i koleżanki z osiedla, na którym się wychował? Przytulę wszystko i to we wszystkich okolicznościach: przypadkowe spotkanie na ulicy, w barze, kontakt przez sociale czy telefon. Do wyboru, do koloru.

Gwarantuję regularne odpisy, zaangażowanie, wymyślanie wątków i to, że lubię rozwijać relacje, więc liczę na więcej niż tylko jedną sesję.

Jestem też otwarty na inne pomysły, więc zachęcam do przedstawiania swoich ;)

Status: aktualne na 11/08
Ostatnio zmieniony pn sie 11, 2025 8:22 am przez Karrion Mercer, łącznie zmieniany 2 razy.
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
For good luck!
Ash Ketchum z Alabamy
Nie lubię niekonsekwencji
37 y/o, 169 cm
adwokatka kanelaria Fortier & Oxley
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiona, jej
postać
autor

Kto szuka? Febe Cabra
Opis: szukam do rozegrania scenariusza nr 9 na evencie:
Upał i alkohol nie idą w parze. Nie musisz nawet przesadzać z ilością drinków, żeby w końcu poczuć się okropnie. Obojętnie, czy jesteś na imprezie tematycznej czy oglądasz jeden z występów, czujesz, że zaraz cofnie ci się treść żołądka. Jeśli twoja postać jest niepijąca możesz uznać, że jej złe samopoczucie jest wynikiem upału i odwodnienia.
Status: nieaktualne
31 y/o, 191 cm
właściciel i gościu od wszystkiego w Gallery 1313
Awatar użytkownika
Oficjalnie: właściciel alternatywnej galerii sztuki.
Nieoficjalnie: facet, który myślał, że nigdy nie założy rodziny dopóki ONA nie zapukała do jego drzwi z brzuchem i biletem w jedną stronę.
Dziś dzieli życie między sztuką nowoczesną, wernisażami i Youtubowymi poradnikami „jak trzymać noworodka”.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkitak
postać
autor

Kto szuka? Bo
Opis: Zagram COKOLWIEK. Muszę zacząć, żeby nie stracić kolorku, więc właściwie przygarnę wszystko, nadmienię tylko, że Bo to dość barwna postać, a ja nie mam żadnych ograniczeń i hamulców, więc jeśli zaproponujesz mi coś dzikiego, to w to wejdę i jeszcze Ci pewnie podziękuję za dostarczenie rozrywki ;)
Ach, Bo to właśnie spec od rozrywki, prowadzi współczesną Galerię Sztuki, wiec mile widziana wszelka artystyczna bohema!
Chociaż tak jak mówię, biorę nawet pitu-pitu o niczym, możesz wylać na mnie kawę w Starbaksie, albo w markecie zabrać mi sprzed nosa ostatnie spicy tofu.
Możemy ustalić relację, a możemy iść w spontan.
Proszę.
Status: aktualne na 08/08
27 y/o, 164 cm
primabalerina | The National Ballet of Canada
Awatar użytkownika
part me from my heart, my fate is sealed. offering my soul for something real
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Kto szuka? Elena Santorini
Opis: Zagram któryś scenariusz na evencie żeby połapać odznaki. <3

6. Podchodzi do ciebie matka z dzieckiem i pyta, czy córcia może sobie zrobić z tobą zdjęcie. Dziewczynka jest najwyraźniej wielką fanką filmów z aktorem/aktorką, z którymi cię pomyliła. Jeśli wyprowadzisz matkę i córkę z błędu, dziewczynka zacznie płakać. Jeśli zgodzisz się na zdjęcie to po chwili ustawi się do ciebie kolejka, najpierw złożona z innych dzieciaków, później już po prostu przypadkowych ludzi.

lub

8. Festiwal jest tak ogromny, że gubisz się w tłumie, przez co nie jesteś w stanie dotrzeć na wydarzenie, na którym ci bardzo zależało. W dodatku cały czas dostajesz zdjęcia z tego wydarzenia od swojego znajomego, który na nie dotarł.

Status: aktualne na 08/08
meow
nuda
32 y/o, 173 cm
śledczy (missing persons unit) TPS Headquarte
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiźeńskie
postać
autor

Kto szuka? James, Virginia lub Marceline
Opis: Wszystko razem możemy ustalić, z zasady wolę gry z ustalonym tłem/relacją, nic kompletnie przypadkowego. Chętnie rozegram coś długofalowego. Nie jest ze mnie żaden mistrz prędkości, raczej pracowita mróweczka! Przyszły tydzień mam nieco swobodniejszy w stosunku do obecnego, więc chętnie przygarnę wątek czy dwa <3
⟡ James, 28 lat, malarz/barman, totalny artysta oderwany od rzeczywistości, może namalować ci portret, zapalić z tobą zioło albo wysłuchać historię twojego ostatniego, beznadziejnego związku
⟡ Virginia, 28 lat, pracownik socjalny, pomaga tam, gdzie inni pomóc nie chcą, pani od przypadków beznadziejnych, oficjalnie bardzo sztywna, prywatnie złoty człowiek, udziela się w domu kultury i barach karaoke
⟡ Marceline, 32 lata, śledcza od przypadków beznadziejnych, zaginionych, oficjalnie status "to skomplikowane" z panem żołnierzem, nieoficjalnie nie stroni od romansów, woli być zdobywana przez facetów, ale sama woli podrywać dziewczyny
Status: aktualne na 09/08
marcie
⟡ zbyt wiele tematów w jednym poście ⟡ zbyt szybkie tempo - przeskakiwanie przez ważne momenty ⟡ ignorowanie wcześniej ustalonych faktów ⟡ brak rozwojowości w grze oraz spójności w charakterze postaci ⟡ deus ex machina, meta-gaming, mary sue ⟡ błędy językowe utrudniające zrozumienie ⟡ brak akapitów i ściany tekstu
35 y/o, 178 cm
CEO Silktorch Global
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
postać
autor

Kto szuka? Tamara Maschmeyer
Opis: Przygarnę wszelkie gry i relacje, od błahych historii, po te bardziej nieoczywiste i ciekawie skonstruowane. Tamara jest jaka jest, ale jestem w stanie dostosować się do wszelakich okoliczności, przez co może wyniknąć coś zabawnego. Fabuły związane z polityką, biznesem, pieniędzmi, realizacją pasji i hobby mile widziane, tak samo jak przyjaciółki i przyjaciele do wyjścia na martini ^^
Status: aktualne na 11/08
gall anonim
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukiwania”