25 y/o
Indulge in local cuisine
162 cm
Stylistka włosów Studio Lush Locks
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowy
czas narracjiPrzeszły
postać
autor

Elsa
Wszystkiego najlepszego, Staruszku! <3
Żeby Ci kości tak szybko nie strzelały
I co byś demencji nie uraczył w najbliższym czasie^^
A w ramach prezentu urodzinowego mogę się zająć Twoimi zakolami!
Znaj dobroć mego serduszka, bo do mnie terminy to jak na audiencję do Króla! Bez znajomości możesz sobie trochę poczekać ;)
Wiadomość...
William N. Patel
Spoiler

Kod: Zaznacz cały

[tel]
[tel1= https://zapodaj.net/images/b079a111af973.jpg]Elsa[/tel1][tel2]
[tel3]treść[/tel3]
[tel3]treść[/tel3]
[tel3]treść[/tel3]
[tel3]treść[/tel3]
[tel3]treść[/tel3]
[/tel2][/tel]
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
Badum
35 y/o
WILLIAM
180 cm
adwokat Vishwakar, Bradford & Grant Llp
Awatar użytkownika
ignorantia iuris nocet, ignorantia facti non nocet
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona
typ narracjipierwszoosobowy
czas narracjiteraźniejszy
postać
autor

billy
o wow Elsa że ty pamiętasz o takich rzeczach to mnie co roku zaskakuje :lol: dzięki :* jeszcze drugie tyle i będzie można się kłaść do grobu
wiesz że ostatnio doznałem amnezji??? Dostałem korkiem w łeb i aż mnie zamroczyło, guz na pół czoła masakra, także liczę na to że jednak pamięć nie będzie mnie zwodzić jak najdłużej :lol:
a myślisz że mam zakola? Chyba nie mam ale jak kiedyś będę miał to robimy mi wklęsłego irokeza i chuj, pamiętasz jak mi wygoliłaś tak raz? Trzy dni chodziłem po domu w czapce zanim matka się kapneła i mnie ogoliła na łyso haha ale dobra to była fryzura, agrafki w uszach i jazda, dzieciaki były zachwycone, dorośli niezbyt :lol:
no widziałem właśnie, chciałem się umówić na wizytę to mi terminy wyjebało na przyszły rok :// sąsiad z dołu mnie w końcu ostrzygł i powiem ci że ma do tego naturalny talent, nie szukasz może przydupasa?
ale chyba i tak skorzystam tak po prostu dla relaksu, no i widzę pierwsze siwe włosy tylko jeszcze nie wiem czy mi się podobają czy nie, będziesz musiała ocenić
a co u ciebie, L? Jak życie, oprócz tego że musisz strasznie dużo pracować skoro na urodziny zapraszasz mnie do swojego salonu zamiast na drinka :lol:
Wiadomość...
Elsa Eriksen
twoja stara
???
25 y/o
Indulge in local cuisine
162 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiPrzeszły
postać
autor

Elsa
drugie tyle? To i tak sobie jeszcze długo pożyjesz xDD za długo jak na twój styl życia xD
korkiem w łeb? Ale od ruskiego szampana czy jakiegoś takiego z nieco wyższej półki? XD
Oczywiscie, że pamiętam! I chciałam jeszcze machnąć Ci pianką koloryzującą, ale nie miałeś już czasu. I byłeś pierwszym i ostatnim klientem, którego wypuściłam bez skończonej fryzury! Nieważne, że miałam wtedy… osiem lat? XD
Siwe włosy są sexy… może wyrwiesz na nie jakąś zdesperowaną panią Patel…
Czlowieku, nie stać mnie na moje rachunki, a co dopiero jakbym miała jeszcze kogoś zatrudnić i mu płacić xx i tak jestem już jestem w robocie 6-22… ale ciebie mogę wcisnąć w swoją przerwę na kawę.^^
A wiesz… stara bida. Wróciłam niedawno z Włoch. Byłam tam przez trzy tygodnie, bo zaprosił mnie jeden dom mody jako jedyną stylistkę włosów do ich pokazów. I tak spędziłam kilka dni w Rzymie, Florencji, Wenecji i Mediolanie… i zabrałam Dantego ze sobą, więc jak kończyłam pracę to mogłam spędzić z nim trochę czasu i… i ogólnie mieć go ciągle przy sobie!
Coś Ty… ja i alkohol się nie lubimy… film mi się urywa po trzech drinkach, a po jednym już świat zaczyna lekko wirować, więc no… ale zawsze mogę Ci zrobić herbatki jaśminowej!
Wiadomość...
William N. Patel
Badum
35 y/o
WILLIAM
180 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona
postać
autor

billy
ej!! Myślałem że na urodziny życzy się sto lat to i tak sobie skróciłem :lol: ale fakt, właściwie do tej pory nie wiem jak to się stało że dożyłem trzydziestki
nie no chyba jakiś lepszy to był chociaż chuj wie, nie pamiętam XD
haha no z osiem bez kitu i chyba pierwszy raz maszynkę w rękach :lol:
wyrywanie desperatek to naprawdę ostatnie na co mam ochotę aktualnie :lol: właściwie mam trochę dość kobiet, rozważam celibat - medytacja, masturbacja, ćwiczenia oddechowe i takie różne
dobrze, w takim razie mów tylko kiedy i będę ;d
o wow brzmi świetnie :o gratuluję!! A miałaś też trochę czasu na zwiedzanie czy głównie praca? Jak ci się podobały Włochy?
no cóż w takim razie będę musiał zadowolić się herbatą, może jakoś przeżyje
Wiadomość...
Elsa Eriksen
twoja stara
???
25 y/o
Indulge in local cuisine
162 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiPrzeszły
postać
autor

Elsa
No, spodziewałam się, że dołączysz do Club27 czy coś… dałeś trochę… pupy, panie mecenasie ^^
I WYSZŁO MI WSPANIALE! Mam naturalny talent i tyle! Co prawda, wtedy jeszcze wszyscy mówili, że będę świetną panią prokurator, no i ten… UPS XD
Celibat? Medytacja? Może doznałeś wstrząsu mózgu od tego korka, co? Byłeś sobie zbadać główkę? Bo zaczynam się martwić… co się stało? Poznałeś fajnego pana, że panie już są be? XD
Coś tam zwiedzałam… zgubiłam drogę do Mediolanu i samochód nam się popsuł i wylądowaliśmy na jakichś wiejskich obchodach święta pomidora. Trafiliśmy na świetnych ludzi, co dali nam jeść, nocleg, pomogli z autem, a ja w zamian zrobiłam chyba trzysta warkoczyków wszystkim dziewczynkom na tych dożynkach. Także jakbyś potrzebował kiedyś animatorki do dzieci to też polecam swoje usługi!
Ale było cudownie! Intensywnie, ale cudownie. Już wcześniej pracowałam przy pokazach, ale wiesz… te nasze w Kanadzie to pikuś przy Europie, przy Włoszech! Byłam tak podjarana… dalej jestem! Ghhh! <3 <3
A co u ciebie? Poza tym, że jesteś już starym prykiem?
Wiadomość...
William N. Patel
Badum
35 y/o
WILLIAM
180 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona
postać
autor

billy
no ja też tak myślałem, to wszystko dlatego, że jednak nie zostałem gwiazda rocka :// prawnicy nie dołączają do klubu27, bez sensu :roll:
no słuchaj, mój stary nadal wierzy, że jednak jeszcze wrócisz na ścieżkę prawa :lol:
byłem sobie zbadać główkę!!!!! Nie jest dobrze, ale źle też nie jest :D panowie jednak nie są w moim guście, ale jak się spotkamy to ci coś opowiem :>
hahaha o kurwa, dobra przygoda, jak będę potrzebował opiekunki do dzieci to zapamiętam xd
oja, też się jaram, chce zobaczyć foty z tego pokazu i z tego wypadu, WSZYSTKIE
u mnie pojebanie jak zwykle, dużo się ostatnio wydarzyło, wiesz? To chyba nie jest opowieść na SMS, bo by mi znaków do pisania nie starczyło :lol: w każdym razie miałem mały kryzys, ale już jest git, mam nową stażystkę w pracy, to z takich nowości
wbijasz na grilla do moich starych? Mama mi pisała, że będzie jakieś wielkie barbecue, ale jak mają być same zgredy to pierdole nie idę, no ale jakbyś się zdecydowała to może też się pojawię ;))))
Wiadomość...
Elsa Eriksen
twoja stara
???
25 y/o
Indulge in local cuisine
162 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiPrzeszły
postać
autor

Elsa
Tak tylko się upewnię… mówiłam o tej główce u góry, nie tej między twoimi nogami. Tą u góry też badałeś, tak? XD
Ze zdjęciami może być problem, bo mam głównie Dantego. Chyba że on mi coś robił, będę musiała podpytać. Ale posegreguję co mam i coś Ci wyślę, żebyś mógł się jarać dalej razem ze mną!
Nowa stażystka brzmi fajnie. Jest chociaż śmiesznie? Pamiętam jak byłeś na staży u mojego ojca. Nie mogłam się doczekać aż wróci z kancelarii wieczorem, żeby usłyszeć jakieś przypałowe historie z Twoim udziałem xD Dalej bluzgasz na sali po norwesku czy już się oduczyłeś? XD
Mama Patel robi grilla? Myślisz, że mogę przyjść? I będziesz kogoś zabierał ze sobą? Czy chcesz być ze mną sam na sam? XD i jak taki wielki grill to pewnie i moi rodzice przyjdą chociaż na chwilę. Papa Eriksen wpadnie powiedzieć papie Patelowi, że jego syn uczył się u niego i dlatego jest najlepszy, więc nadal to on wygrywa tę dziwną rywalizację…
No ale jeśli to ma być najszybszy sposób żebyśmy się spotkali i żebym usłyszała jakieś głupie akcje z twoim udziałem to wpadnę!
Wiadomość...
William N. Patel
Badum
25 y/o
Indulge in local cuisine
162 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiPrzeszły
postać
autor

Elsa
WILL
WILL
PATRZ
ZOBACZ, CO MOJA MAMA WYGRZEBAŁA Z MOJEGO PODSTAWÓWKOWEGO ARCHIWUM
patrzysz?
Obrazek
To nie było po tym jak ci ścięłam włosy? XDD to był pierwszy raz jak się tak na mnie wkurzyłeś… ale jak tak teraz patrzę na to zdjęcie… to wykonałam kawał zajebistej roboty xDD
Wiadomość...
William N. Patel
Badum
35 y/o
WILLIAM
180 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona
postać
autor

billy
hahaha ale nostalgia aż się łezka w oku kręci 🥲🥲
ale słodziaki z nas były
no to chyba było po tym, wkurwilem się wtedy ostro ale fakt, z tyłu wygląda zajebiście :lol:
a potem mi napisałaś list z przeprosinami i dałaś laurke XDDD chyba nawet jeszcze gdzieś ją mam
beka kiedyś to było
chciałbym czasem wrócić do tych czasów kiedy największym zmartwieniem były ścięte włosy :lol:
co u ciebie, L?
Wiadomość...
Elsa Eriksen
twoja stara
???
25 y/o
Indulge in local cuisine
162 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiPrzeszły
postać
autor

Elsa
Tak! Przyszłam tam z laurką i listem! Błagałam tatę, żeby mnie do Ciebie zawiózł… i taką zaryczaną mnie przywiózł… chyba pomyślałeś, że znów mi w szkole dokuczali XD
A jakie zmartwienia ma pan mecenas?
U mnie wszystko w porządku. Mam właśnie przerwę na kawę w pracy i postanowiłam od razu wysłać Ci to zdjęcie :lol: no ale siedzę dziś w salonie minimum do 23… ostatnią klientkę mam wpisana na 21, a to będzie farbowanie z rozjaśnieniem, więc trochę mi to zajmie… i jutro na 5:30 znów do roboty xx
Wiadomość...
William N. Patel
Badum
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”