ODPOWIEDZ
36 y/o
For good luck!
168 cm
sierżant Toronto Police Service Headquarters
Awatar użytkownika
remember the bad guys on the shows you used to watch on saturday mornings? well, these guys aren't like those guys. they won't exercise restraint, they will kill you if they get the chance.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
typ narracjitrzecioosobowy
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Beatriz "Betty" Gonzalez
Całkiem miła dziewczyna, choć jej temperament nieraz daje o sobie znać. W połowie Hiszpanka, w połowie Kanadyjka. Urodzona i wychowywana w Ajax, niewielkiej miejscowości położonej niedaleko Toronto. Swoją karierę w policji rozpoczynała w Mississauga, a po kilku latach przeniosła się do głównej kwatery policji w Toronto. Od dwóch lat próbuje odnaleźć się w wielkim mieście, choć życie zawodowe nie układa się jej tak, jak mogłaby tego oczekiwać. Niespodziewanie wraca sprawa jej byłego partnera z pracy — policjanta, którego brudne interesy przez długi czas działy się tuż pod jej nosem. Teraz jego przeszłość zaczyna rzutować na Betty, podważając jej niewinność i zmuszając ją do udowodnienia, że naprawdę nie miała z tymi działaniami nic wspólnego.
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
Ostatnio zmieniony ndz sie 16, 2026 3:30 pm przez Beatriz Gonzalez, łącznie zmieniany 1 raz.
34 y/o
LO SIENTO
184 cm
właściciel klubu i informator policji | Emptiness
Awatar użytkownika
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granicy między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

cześć, przychodzę po jakieś fajne relacje, co prawda madox oficjalnie jest informatorem, a nieoficjalnie... no to jednak z niego pies
nie wiem czy wolisz coś pozytywnego, czy negatywnego, bo mi w zasadzie jest to obojętne, byle tylko nudy nie było
ale jak dasz kierunek, czy coś to pomyślę ;p
no i betty wcale nie jest taka brzydka :brewka:

Beatriz Gonzalez
zgrozo
stania w miejscu i postów z czata
24 y/o
DEBIUTUJĄCY SKRYBA
175 cm
student prawa, stażysta Vishwakar, Bradford & Grant Llp
Awatar użytkownika
If you're the devil then I will sell you my soul
Just for a moment to show you that I'm yours
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
typ narracjinarracja trzecioosobowa
czas narracjiczas przeszły
postać
autor

Totalnie musisz się znać z Aaron Blackwood Może być pozytywnie, może być negatywnie. Czego dusza zapragnie!

Plus podsylam jeszcze Olivia Calvert! Stawiam, że gdzieś na siebie trafiły podczas pracy, a jeśli nie, to może nawet gdzieś na mieście. I tu szlabym w pozytyw!

Beatriz Gonzalez
36 y/o
For good luck!
168 cm
Awatar użytkownika
remember the bad guys on the shows you used to watch on saturday mornings? well, these guys aren't like those guys. they won't exercise restraint, they will kill you if they get the chance.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Madox A. Noriega pisze: sob sie 15, 2026 4:52 pm cześć, przychodzę po jakieś fajne relacje, co prawda madox oficjalnie jest informatorem, a nieoficjalnie... no to jednak z niego pies
nie wiem czy wolisz coś pozytywnego, czy negatywnego, bo mi w zasadzie jest to obojętne, byle tylko nudy nie było
ale jak dasz kierunek, czy coś to pomyślę ;p
no i betty wcale nie jest taka brzydka :brewka:

@Beatriz Gonzalez

Hejka! Od jakiego czasu Madox jest informatorem?
Zasadniczo w tej relacji nie poszłabym typowo ani w kierunku negatywa, ani w kierunku pozytywa, raczej skupiłabym się na relacji balansującej między jakąś formą wymuszonej współpracy a pewną niechęcią w związku ze znacznymi różnicami osobowości. Ba! Myślę że Madox mógłby nie do końca przepadać za samą Betty, bo jest służbistką, a i coś w Madoxie mogłoby przeszkadzać samej Betty – może nadmierna pewność siebie? Głupio-mądre teksty? Nie wiem jeszcze, jaki dokładnie jest Madox, to jest do ustalenia/dogrania, żeby było zgodne z Twoim wyobrażeniem postaci :P
Ale w sumie mam pomysł na ciut dłuższy wątek, co na pewno będzie wymagało od Betty przełknięcia dumy. Pytanie, czy Madox zgodzi się pomóc (i za ile/za co), ale szczegóły chętnie dogram już na PW :slodziaczek:

Madox A. Noriega
Ostatnio zmieniony ndz sie 16, 2026 2:43 pm przez Beatriz Gonzalez, łącznie zmieniany 1 raz.
36 y/o
For good luck!
168 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kieran Burreau pisze: ndz sie 16, 2026 9:32 am Totalnie musisz się znać z @Aaron Blackwood Może być pozytywnie, może być negatywnie. Czego dusza zapragnie!

Plus podsylam jeszcze @Olivia Calvert! Stawiam, że gdzieś na siebie trafiły podczas pracy, a jeśli nie, to może nawet gdzieś na mieście. I tu szlabym w pozytyw!

@Beatriz Gonzalez
Hejka. Z Aaronem poszłabym w negatyw (choć niekoniecznie musi się to utrzymywać do końca). Od dwóch lat, od kiedy Betty przyszla do Toronto na stanowisko sierżanta, krążą plotki o jej partnerze z Mississauga, który okazał się być brudnym gliną. Działał pod jej nosem, a ona - zbyt ufna i naiwna - dawała sobie mydlic oczy. Sprawa ożyła kilka dni temu, bo Daniel (były partner, NPC) wyszedł na warunkowe i zniknął. Podejrzewali, że zwrócił się do niej, jako że była jego przyjaciółką. Nie pojawił się, Betty nie wie, gdzie jest, nie mają ze sobą kontaktu. Aarona obsadziłabym w roli człowieka, który może nie jest chamem oraz gburem, ale który może wątpi w to, że Beatriz nic nie wie? Na zasadzie "no ale jak mogłaś niczego nie zauważyć?". Może z biegiem czasu zmieni zdanie, ale nie lubię, jak jest za łatwo.

Co do Olivii chętnie pójdę w pozytyw albo nawet zaczęłabym od takiej bardziej neutralności. Betty bywała u niej, gdy potrzebowała informacji z sekcji zwłok. Teraz zabrali jej większość spraw i przerzucili do archiwum na czas wyjaśnienia sprawy. Może więc Olivia złapie ją gdzieś na korytarzu komendy na zasadzie "co tak rzadko wpadasz?" i od tego może rozwiniemy ich relację zawodowo-prywatną?

Daj znać, co sądzisz :slodziaczek:
24 y/o
DEBIUTUJĄCY SKRYBA
175 cm
student prawa, stażysta Vishwakar, Bradford & Grant Llp
Awatar użytkownika
If you're the devil then I will sell you my soul
Just for a moment to show you that I'm yours
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
typ narracjinarracja trzecioosobowa
czas narracjiczas przeszły
postać
autor

Beatriz Gonzalez

Totalnie podobają mi się ona pomysły, więc trzeba się będzie kiedyś zgadać na watki!!! ♥️
34 y/o
LO SIENTO
184 cm
właściciel klubu i informator policji | Emptiness
Awatar użytkownika
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granicy między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Osiem lat. On przyjechał do Kanady, poszedł do akademii policyjnej, ale stwierdzili, że lepszy z niego gangus niż policjant, więc od ośmiu lat prowadzi akcje pod przykrywką i jest informatorem policji, o czym praktycznie nikt nie wie, oprócz jego żony.
Hahaha, ale podsumowałaś trafnie Madoxa XD Nadmierna pewność siebie i głupio-mądre teksty, cały on.
Akurat jeśli o niego chodzi, to dużo jest rzeczy, za które można go nie lubić ;p Znajdzie się też coś, za co on może nie przepadać za nią.
To dawaj na PW z tym wątkiem, bo zaciekawiłaś c:
A ja jestem otwarta na ciekawe propozycje.

Beatriz Gonzalez
zgrozo
stania w miejscu i postów z czata
36 y/o
For good luck!
168 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kieran Burreau pisze: ndz sie 16, 2026 2:36 pm @Beatriz Gonzalez

Totalnie podobają mi się ona pomysły, więc trzeba się będzie kiedyś zgadać na watki!!! ♥️
Cieszę się, jak będziesz mieć czas to daj znać <3

Kieran Burreau
36 y/o
For good luck!
168 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Madox A. Noriega pisze: ndz sie 16, 2026 2:40 pm Osiem lat. On przyjechał do Kanady, poszedł do akademii policyjnej, ale stwierdzili, że lepszy z niego gangus niż policjant, więc od ośmiu lat prowadzi akcje pod przykrywką i jest informatorem policji, o czym praktycznie nikt nie wie, oprócz jego żony.
Hahaha, ale podsumowałaś trafnie Madoxa XD Nadmierna pewność siebie i głupio-mądre teksty, cały on.
Akurat jeśli o niego chodzi, to dużo jest rzeczy, za które można go nie lubić ;p Znajdzie się też coś, za co on może nie przepadać za nią.
To dawaj na PW z tym wątkiem, bo zaciekawiłaś c:
A ja jestem otwarta na ciekawe propozycje.

@Beatriz Gonzalez
Super, wysłałam pw :slodziaczek:

Madox A. Noriega
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”