ODPOWIEDZ
0 y/o, 0 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
postać
autor

nieaktualne poszukiwania
27 y/o, 170 cm
prywatna asystentka prywatnego prezesa
Awatar użytkownika
zarobiona asystentka, która nie ma życia prywatnego bo ciągle zajmuje się swoim szefem, który kompletnie nie zna życia i przez niego chyba zaraz popadnie w alkoholizm albo skończy w więzieniu za zabicie go
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Jesteś moim szefem
i mam ochotę Cię zabić, ale coś mnie blokuje...
STATUS: ZAREZERWOWANE | 08/07
ObrazekObrazek
Pracuje dla Ciebie dwa lata chociaż mam wrażenie, że trwa to wieczność. Powiedzenie, że jesteś jak drzazga w moim palcu to zwyczajne niedopowiedzenie. Czasem zapominasz, że jestem tylko i wyłącznie Twoją A S Y S T E N T K Ą, a nie szoferem, kucharzem, zgarniaczem z imprez, kurierem czy gońcem, który zrywa za Ciebie z Twoimi "koleżankami"
Doprowadzasz mnie do szału, nie zliczę ile razy rzucałam tą robotę, a jeszcze więcej razy w myślach zabijałam Cię na milion różnych sposobów.
Jednak dalej jestem u Twojego boku, sama nie do końca wiem dlaczego. Znaczy wiem...bo tylko w Twojej firmie osiągnę to czego pragnę, ona otwiera mi wiele różnych drzwi.
Może dalej tutaj bo jakoś się do tego przyzwyczaiłam?
Bo może lubię ten styl życia?
A może po prostu wiem, że sobie nie poradzisz beze mnie.

W SKRÓCIE:
Prezes firmy Northex Industries, która zajmuje się projektowaniem i budową dużych obiektów przemysłowych, infrastruktury przemysłowej i energetycznej - znane nazwisko w mieście jak i pewnie też na świecie. Typowy Piotruś Pan, który pochodzi z bogatej i wpływowej rodziny, firmę otrzymał w spadku/prezencie od ojca, a jego dłonie nigdy nie zaznały ciężkiej pracy. Typowy podrywacz, który lubi swój luksus...takie przynajmniej może stwarzać pozory.
Meena jest jego totalnym przeciwieństwem, kobieta, która lubi mieć wszystko poukładane, kocha grafiki i uwielbia się ich trzymać. Ciężko pracuje jednak czuje się niedoceniona, nie potrafi zostawić swojego szefa, bo uważa, że bez niej ta firma upadanie na dno - z resztą z takim prezesem to nic dziwnego.
Ta relacja jest pełna absurdów, niczym tania komedia, czasem jednak zmienia się w coś normalnego, głębokiego. Dzieli ich wiele, ale żadne z nich nie potrafi zrezygnować.

DODATKOWE INFORMACJE:
- Pan w wieku +30 lat, najchętniej widzę tutaj człowieka, który firmę otrzymał w spadku po ojcu (bo ten typ najbardziej pasuje do tej relacji!)
- Jest to G Ł Ó W N A relacja dla mojej postaci dlatego proszę osobę zgłaszająca się o przemyślaną decyzję, nie chce aby ktoś zniknął mi w połowie wątku (albo nie daj boże na samym jego początku!)
- Wizerunek jest totalnie dowolny, to Tobie ma się dobrze i przyjemnie grać.
- Zależy mi na osobie, która wniesie coś więcej do tej relacji - swoje własne pomysły na ciekawe wątki i gry, których mam nadzieję będzie masa.
- Poszukiwania skierowane do osoby, która uwielbia rozgrywać wątki każdego rodzaju, od tych najbardziej śmiesznych, poważnych czy dramatycznych, rozegrajmy każdą paletę emocji, totalny rollercoaster!
izzy
jak coś mi nie będzie pasować dam znać
38 y/o, 184 cm
detektyw ds. narkotyków w toronto police service headquarters
Awatar użytkownika
I don't understand what you're gonna do, I followed the rules, I took the abuse. I don't understand where you're coming from. I down all our pills.
I love you the most.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Rourke & Co.
Serving silence, sarcasm and trauma for generations.
STATUS: NIEAKTUALNE :halopolicja: | 09/07
ObrazekObrazek
Rodzina Rourke dobrze wygląda jedynie na papierze.
Silne wojskowe tradycje przekazywane są tu z pokolenia na pokolenie, od przodków walczących w europejskich armiach, przez czasy zimnej wojny, po współczesnych oficerów Sił Powietrznych Kanady. Dyscyplina, honor, obowiązek - to słowa, które powtarzano jak mantrę. Ale nikt nigdy nie zapytał: "Jak się czujesz?"
Ojciec był wojskowym - chłodnym, precyzyjnym, zawsze gotowym do wydawania rozkazów, nigdy do rozmowy. Matka pracowała w szpitalu psychiatrycznym, z czasem gasnąc w milczeniu, które zdominowało ich dom. Ich małżeństwo trwało z przyzwyczajenia i poczucia powinności, nie z miłości. W domu Rourke’ów nie mówiło się o uczuciach. Nie przepraszało się. Nie było miejsca na słabość. Było za to przetrwanie, wieczna gotowość i kontrola. Bliskość? Luksus, na który nikt nie potrafił (albo nie odważył się) sobie pozwolić.
Nathaniel ma teraz 38 lat i jest detektywem w wydziale narkotykowym. Samotny po rozwodzie, mieszka prawie sam, bo z psem i z wielkim bagażem nieprzepracowanych emocji. Co tydzień wpada jego córka, bo z ex-żoną ustalili opiekę naprzemienną, czasem organizuje dla nich wyjazdy. Wypiera mniej niż powinien, mówi więcej niż chce, a czasem śpi na kanapie, bo łóżko kojarzy się z przeszłością.
I właśnie do tego emocjonalnego bunkra ma wprowadzić się ona - młodsza siostra Nathaniela. Studentka. Szukająca schronienia, bo nie dostała miejsca w akademiku, a wynajem przekracza jej możliwości finansowe. A może to tylko wymówka? Może przyjeżdża, bo coś ją w końcu złamało. Może szuka nowego początku. A może szuka po prostu brata, którego kiedyś znała, zanim wszystko zaczęło się sypać.
Ich relacja może być trudna - pełna napięć, niedopowiedzeń, zamrożonych wspomnień i pytań bez odpowiedzi. Zależy mi na relacji z emocjami: niezręczność, wybuchy, może terapia, może konfrontacje, może wspólne milczenie przy kuchennym stole. Coś prawdziwego.

TL;DR
→ poszukiwana siostra na już (ratunku);
→ wiek: 20–25 lat (do ustalenia);
→ status: studentka (kierunek dowolny - może poszła po ojcu w coś wojskowego, może po matce i chce zostać lekarzem, może coś zupełnie innego; może studia to ściema i dawno rzuciła uczelnię);
→ charakter, trauma, motywacja - wspólnie do dogadania; celowałabym raczej z tych, co uciekają od domu, coś ją złamało, może wraca niechętnie, może zrezygnowana, może z gniewem - wszystko do ogrania;
→ w pakiecie duży pies (najlepszy terapeuta, nie ocenia, tylko ślini);
→ pisz śmiało na PW @Nathaniel Rourke lub DC @enigmatycznosc
23 y/o, 167 cm
barmanka The Fifth Social Club
Awatar użytkownika
barmanka, która robi najlepsze drinki w mieście i kręci dupą na barze
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

There's nothing like the first time.
The first time we met.
STATUS: nieaktualne | 08/07
ObrazekObrazek
Jestem młodszą siostrą Twojego najlepszego przyjaciela.
MŁODSZĄ SIOSTRĄ PRZYJACIELA
NAJLEPSZEGO PRZYJACIELA
MŁODSZĄ
SIOSTRĄ

Tamtego wieczoru jednak to nie miało znaczenia, w tamtej chwili patrzyłeś na mnie jak na kobietę. Gorące pocałunki, które aż kipiały od namiętności, dotyk, który sprawiał, że chciało się więcej.
Spojrzenie, które potrafiło zajrzeć w głąb duszy i ten żar, który palił nas oboje.

Jedna noc, która nie powinna mieć miejsca.
Przekroczona granica, która nie powinna zostać przekroczona.
Relacja, która nie powinna się zdarzyć.
A w tym wszystkim my, zagubiani lecz dalej spragnieni.
Balansujemy na cienkiej granicy, jesteśmy blisko upadku.
Tak cholernie blisko.

DODATKOWE INFORMACJE:
- Poszukuje najlepszego przyjaciela brata Maddie w wieku 30-35 lat, jedyne wymaganie jakie mam to takie aby chłopaki znali się niemalże od liceum, a mogą nawet i wcześniej.
- Wizerunek całkowicie dowolny, tak samo zawód (a może wraz z bratem mają firmę? albo jest kimś na wysokim stanowisku? nie jest to wymóg)
- Jest to jedna z kluczowych dla Maddie relacji czyli zależy mi na osobie, która będzie grała i pisała w miarę często posty (jeden na tydzień mnie nie pocieszy!), ale jestem też mega wyrozumiałym człowiekiem więc nie będą starała z batem i biła (chyba, że ktoś lubi, hihi) NO I NAJWAŻNIEJSZE NIE UCIEKAMY!
- Nie nastawiam się na end gejm - tego też nie mogę obiecać, ale zobaczymy jaki mamy vibe. Ogólnie bardzo zależy mi na osobie, która wniesie coś do tych wątków i relacji, uwielbiam rozgrywać naprawdę wszystko więc największe dramaty życia, najzabawniejsze komedie czy istne horrory! Byleby ze smakiem!
Ostatnio zmieniony śr lip 23, 2025 12:33 am przez Maddie Lennox, łącznie zmieniany 1 raz.
izzy
jak mi coś nie będzie pasować dam znać
23 y/o, 167 cm
barmanka The Fifth Social Club
Awatar użytkownika
barmanka, która robi najlepsze drinki w mieście i kręci dupą na barze
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Lennox family
Family is where life begins and love never ends.
STATUS: BARDZO MOCNO AKTUALNE | 08/07
Rodzina Lennox pochodzi z Toronto, to właśnie tutaj od zarania dziejów członkowie tego rodu dźwigali brzemię tego miasta na własnych barkach. Nazwisko znane niemalże wszystkim, nie tylko w mieście, ale również i w całej Kanadzie. Lennox wyrobili sobie świetną renomę i reputację, jedni ich lubią i popierają inni natomiast z wielką chęcią potrąciliby ich na pasach gdyby tylko mogli.
Rodzina, z której wywodzą się najlepsi politycy i ogólnie ludzie sukcesu, wszyscy im zazdroszczą, każdy chciałaby być na ich miejscu.

Rodzina od zawsze postawiona na świeczniku, każdy ich ruch był opisywany, każde wyjście fotografowane, było trzeba uważać, zawsze i na wszystko oraz wszystkich. Każdy niewłaściwy występek, każda kompromitująca informacja była skrupulatnie zamiatana pod dywan. A jawne łamanie zasad skutkowało degradacją rodzinną.

W SKRÓCIE:
Rodzina Lennox jest wpływowa, ale nigdy nie byli idealni. Kiedyś byli zgraną ekipą, która rozmawiała ze sobą, jadła razem posiłki i ogólnie wspierali się. Wraz z rozwojem kariery politycznej ojca i jego sukcesami wszyscy zaczęli się od siebie odsuwać, wspólne posiłki zmieniały się w wieczne mijanie w kuchni. Zamiast rozmów i wspólnego rozwiązywaniu konfliktów pojawiły się awantury, oskarżenia i kłótnie. Wszyscy się zepsuli czy to od władzy, braku zrozumienia czy pieniędzy. Rodzice coraz bardziej zaczęli naciskać na swoje dzieci, chcieli aby ich nazwisko znaczyło wiele nie tylko w strefie politycznej, ale również i innych dziedzinach.
To niestety rodziło kolejne konflikty za zamkniętymi drzwiami, teraz rzadko co się spotykają, z rodzicami praktycznie nie rozmawiają, robią dobrą minę do złej gry, prowadzą swój własny teatr, a świat jest ich widownią.

SKŁAD:
Tata Lennox - 54 lata - polityk
Aurora Lennox - 52 lata - właścicielka fundacji
Cassian Lennox - 34 lata - prokurator
Aislynne Lennox - 33 lata - neurochirurg
Koda Lennox - 31 lat - kapiatn straży pożarnej
Addison Lennox - 27 lat - prawniczka
Maddie Lennox - 23 lata - barmanka w klubie nocnym

WAŻNE INFORMACJE:
- jeśli uwielbiasz rodzine gry, te zabawne jak i dramaty (tutaj liczę na ich sporą ilość) to ta rodzina jest właśnie dla Ciebie. Chcę mieć ekipę, z którą można prowadzić wątki, a nie tylko wpisać się w relacje i zapomnieć o sobie nawzajem.
- wyglądy postaci zostawiam do indywidualnej decyzji, tak samo jak to czy rodzeństwo ma jakiś partnerów/małżonków czy dzieci, im nas więcej tym lepiej. PS. Może rodzice też nie dogadują się jak kiedyś i mają swoje własne grzechy na sumieniu? Dowolnie!
- zawody rodzeństwa: fajnie gdyby chociaż jedno poszło w ślady ojca, ale nie musi...każde z dzieci (poza Maddie, która kompletnie się wyłamała) posiada jakiś zawód, który według rozumowania rodziny pasuje do ich obrazka, właściciele własnych firm, przedsiębiorcy czy inni wysoko postawieni.
- kwestia wieku jest do obgadania - wydaje mi się, że można zmanipulować wiekiem o +/- 2 lata (wtedy rodzice będą mieli więcej) - najważniejsze dla mnie jest to aby to Maddie była tą najmłodszą.
- relacje między rodzicami i każdego z rodzeństwa pozostawiam do wyboru każdemu indywidualnie, mogą ze sobą rozmawiać, mogą wspólnie pracować, a może rozmawiają z nimi tylko dla statusu społecznego? A może całkowicie się odcięli? Do wyboru do koloru.
- Zapraszam na pw na Maddie Lennox lub Meena Evans , tam gdzie jestem online proszę pisać! Jestem fajna, dogadamy się <3
Ostatnio zmieniony wt lip 15, 2025 5:05 pm przez Maddie Lennox, łącznie zmieniany 8 razy.
izzy
jak mi coś nie będzie pasować dam znać
35 y/o, 170 cm
detective in tps - scu
Awatar użytkownika
The truth is, everybody changes every day, and some things are more devastating than others. But we never are the same, and there are two ways to deal with these changes. You either accept them or you fight them like hell all the way.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
postać
autor

Partners in (fighting) crime
1/2 detektywowego duo z canadian scu
STATUS: Nieaktualne | 12.07
ObrazekObrazek
Przede wszystkim szukam dla Maze partnera pracującego w tym samym wydziale Toronto Police Service - Sex Crimes Unit. Ale, żeby nie było za nudno, mogę zaoferować coś więcej! Ale o tym za moment.
Jeśli chodzi o generalny zamysł mogę zarówno wspomóc, jak i się dostosować. Preferowany przeze mnie byłby mężczyzna, a jeszcze ciekawiej by było, jakby był odrobinę starszy - być może taki ktoś byłby dla niej jednocześnie swego rodzaju figurą ojca (którego nigdy nie miała), co z pewnością przemówiłoby za umocnieniem się takiej relacji w praktyce.
Może być to relacja trwająca już od lat - postać partnera mogłaby mieć nawet minimalnie dłuższy staż na wydziale niż ona, mógł ją wdrożyć na samym początku i tym samym wypracowali sobie nie tylko wieloletnie partnerstwo, ale również i przyjaźń. Jeśli jednak postać miałaby się dopiero pojawić w wydziale (po czymkolwiek, na przykład przenosinach z innej jednostki - może przez sprawę owianą tajemnicą, którą Maze mogłaby drążyć ze zwyczajnej ciekawości?) również możemy zadziałać w tym kierunku!
Jeśli wstęp jest na tyle interesujący, że rozważasz postać i masz chęć ustalić lub dopytać o więcej szczegółów - zapraszam na pw lub najlepiej na discord - shad0wlin_.
Mam natomiast jeszcze parę luźnych propozycji, które możemy (ale nie musimy) wcielić w relację, by nie było za nudno! Wszystkie brzmią ciekawie i nie wiesz, co wybrać? Spoko, też możemy je połączyć w jedno!

╰┈➤ Pierwszy partner Maze, który "ulotnił" się bez słowa po kilku latach współpracy i nie pozostawił po sobie ani kontaktu, ani właściwie wszelkiego śladu. Teraz mógłby wrócić - może na wyższą pozycję niż przedtem, a może nawet nie na ten sam wydział - bo też możemy rozważyć taką opcję. W skrócie - mogę tutaj zaoferować trochę dramatyzmu i wyrzutów ze strony Maze, która przez taki ruch (i dość bliską relację z partnerem) poczuła się zraniona i przez długi czas próbowała sobie poradzić po zniknięciu partnera-przyjaciela z jej życia. I z pewnością nie byłoby łatwo ją po tym wszystkim udobruchać.
╰┈➤ Latynos, może nawet z Kuby? Mógłby nawet na start chcieć zabłysnąć swoją umiejętnością posługiwania się hiszpańskim, co Mazarine mogłaby bezceremonialnie zgasić, odpowiadając mu właśnie za jego pomocą. Widziałabym też potencjalny zgrzyt ze względu na tą "latynoskość", ale to bardziej w świeższej relacji - tu odsyłam do karty, ale chodzi o ojca Maze i każde powiązanie z nim może być dla niej potencjalnym problemem. A potem, wraz z biegiem relacji, mogliby bez skrupułów plotkować po hiszpańsku o innych detektywach i policjantach, jednocześnie napawając się ich nieświadomością. I, żeby nie było - wizerunek jest mi totalnie obojętny, nie musi być to nawet latina papi z krwi i kości - może dorastał w środowisku, zna język, albo po prostu ma jakieś powiązania rodzinne czy tym podobne.
╰┈➤ Potencjalna relacja na tle romantycznym jest możliwa! Ja byłabym bardzo otwarta w tym kierunku, oczywiście po zobaczeniu jak nam się pisze, współpracuje i w ogóle, ale nie jest to must be. Dlatego też dałam to do relacji innych - możemy iść absolutnie w każdą możliwą stronę, a możemy nawet obrać bardziej spontaniczną ścieżkę bez wstępnych ustaleń i zobaczyć, co wypracujemy.

Zapraszam i dziękuję za lekturę. <3
Lin (shad0wlin_)
narzucanie lub wymuszanie przez współgracza konkretnych reakcji postaci (niezgodnych z jej charakterem lub pobudkami)
28 y/o, 188 cm
artysta + barman | the painted lady
Awatar użytkownika
colors run through my mind like a dream
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
postać
autor

poszukuje siostry, która pozwoli mu latać, ale zawsze będzie czekać na ziemi.
STATUS: NIEAKTUALNE | 14/07
ObrazekObrazek
28 lat, artysta-malarz, marzyciel i barman z Toronto — szuka swojej młodszej siostry — tej, która została. Tej, która była zawsze.

── ⋅ ⋅ ── ⋅ ⋅ ── ⟡ ── ⋅ ⋅ ── ⋅ ⋅ ──

Gdzie kobalt spotyka się z rozsądkiem:
On to chłopak, który maluje słońce nawet w deszczowe dni, który widzi anioły w chmurach i szuka piękna w kałużach. Jego siostra? Ona widzi deszcz jako deszcz – ale rozumie, dlaczego dla niego to może być więcej. Ona wie, że czasem potrzebuje kogoś, kto poda mu parasol, nie pytając czy słońce przestanie dla niego świecić. Są dla siebie całkowitymi przeciwnościami, które razem tworzą spójną całość.
Ona – pragmatyczna, odpowiedzialna, może trochę zbyt wcześnie dorosła. Nie musiała go rozumieć, ale była. Ona wspierała go przy jego pierwszej wystawie na szkolnych korytarzach, a on odpytywał ją z kompletnie obcych mu tematów gdy przygotowywała się do egzaminów. Łączy ich silna więź, bez toksyn i dramatów – to jedno z tych rodzeństw, które mimo różnic naprawdę się wspiera i trzyma razem.

Jest jego przeciwieństwem, ale nie jego przeciwnikiem.

── ⋅ ⋅ ── ⋅ ⋅ ── ⟡ ── ⋅ ⋅ ── ⋅ ⋅ ──

Co mogę zaoferować:
⟡ Gotową relację pełną ciepła — codzienne wsparcie.
⟡ Elastyczność w tworzeniu — jej charakter, pasje, życie — wszystko zależy od Ciebie.
⟡ Piękne scenki familijne — od zwykłych rozmów po trudne momenty czy wspomnienia (najpewniej związane z dzieciństwem, gdyż ich rodzina należała do tych prostszych i biedniejszych) — zależy, jakie masz preferencje do gier.
⟡ Możliwość rozwoju obu postaci — przez ich wzajemną relację.
Ostatnio zmieniony pn lip 14, 2025 1:39 pm przez James A. Rutherford, łącznie zmieniany 1 raz.
jamie
⟡ zbyt wiele tematów w jednym poście ⟡ zbyt szybkie tempo - przeskakiwanie przez ważne momenty ⟡ ignorowanie wcześniej ustalonych faktów ⟡ brak rozwojowości w grze oraz spójności w charakterze postaci ⟡ deus ex machina, meta-gaming, powerplaying, mary sue ⟡ błędy językowe utrudniające zrozumienie ⟡ brak akapitów i ściany tekstu
45 y/o, 189 cm
Pisarz Torstar
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
postać
autor

Rodzeństwa
(nie)Ukochanego
STATUS: AKTUALNE| 08/07
ObrazekObrazek
Poszukuje dwoje rodzeństwa. Nie określam czy młodsze czy starsze, ale graniczy wiek to minimum 30 lat. Nie chciałabym, żeby było między nimi większej różnicy. W zasadzie z to tyle jeśli chodzi o jakieś wymagania z mojej strony. Całą resztę pozostawiam do własnej inicjatywy. Mo nie pogardziłby szwagrami albo szwagierkami czy też bratankami/siostrzeńcami lub bratanicami/siostrzenicami.
Rodzina pochodzi z klasy średniej, od urodzenia mieszkali w Toronto. Rodzice pracowali zawodowo, tata (David) pracował w służbie zdrowia jako ratownik medyczny, obecnie na emeryturze, dorabia jako złota rączka w pobliskiej szkole. Mama (Emily) wciąż pracująca urzędnika w ratuszu.
Chciałabym, żeby rodzeństwo się dogadywło, chociaż nie zawsze musi być różowo i słodko. I liczę na rodzinne gierk
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
For good luck!
gall anonim
45 y/o, 189 cm
Pisarz Torstar
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
postać
autor

Dziecka
Już dorosłego
STATUS: AKTUALNE| 08/07
ObrazekObrazek
Mo i jego ówczesna dziewczyna najnormalniej w świecie zaliczyli wpadkę będąc jeszcze w szkole średniej. Mo nigdy nie był wzorowym ojcem, po prostu tego nie czuł, chociaż rodzice przymuszali go do angażowania się w wychowanie dziecka. Płacili za niego alimenty zanim nie skończył szkoły i nie zaczął zarabiać na tyle, by móc robić to osobiście.
Jako ojciec Mo był po postu fatalny, bo sam nie nawet z biegiem lat nie dorósł do tej roli. Dopiero niedawno sam z siebie zaczął dążyć do polepszenia relacji, bo sam trochę powoli dorasta.
Poszukiwane dziecko z jednych wymagań jakie mam to wiek 26-28. Pozostawiam dowolność w kwestii tego czy przyjęło nazwisko po ojcu czy po matce. Mo w dużej mierze przez te lata był ojcem z doskoku, więc ich relacje raczej nie są najlepsze. Teraz moja postać chce to zmienić, ale czy dziecko tego chce to już pozostawiam do ustalenia z chętną osobą.
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
For good luck!
gall anonim
36 y/o, 196 cm
aktor filmowy i telewizyjny / plan zdjęciowy w Kanadzie i Turcji
Awatar użytkownika
Cemil (czyt. Dżemil) jest kanadyjsko-tureckim aktorem. Należy do osób ambitnych i lubiących wyzwania. Mieszkał przez 12 lat w Stambule, do którego myśli się przeprowadzić w przyszłości.
Jest empatyczny, towarzyski i udziela się charytatywnie. Chciałby się ustatkować, ale jego ukochana Eden ma już chłopaka, tylko... czy to na pewno jest problem? ♥
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona, jej
postać
autor

Ja Cię kocham, a Ty z nim (?)
Poszukiwana ukochana
STATUS: NIEAKTUALNE 15/07
ObrazekObrazek
"Cemil nigdy nie był naprawdę zakochany, a może tylko tak myślał? Kiedy pojawiła się przed nim znajoma z dawnych lat (poznali się na jakiejś imprezie rodzinnej), jego serce jakby zabiło mocniej. Odnowili kontakt, ale musiał uważać, bo ona już kogoś miała, ale chyba nie do końca była przekonana co do swego wyboru i dawała Cemowi znaki. Zaczęli się spotykać w sekrecie, a co z tego wyjdzie w przyszłości? Nikt tego nie wie. "

Nie chcę zbyt wiele narzucać, dlatego, że lubię dać innym swobodę w tworzeniu postaci. To, co wyżej, mam w karcie. I chodzi tu o coś poważnego, ale ona ma kogoś. Co z tamtym? Można dziada rzucić, nie? Ale ona chyba nie jest taka, mimo wszystko łączy ich serkretny związek i wspólne marzenia o przyszłości.

Pani powinna mieć 28 - 34 lata, a wizerunku nie narzucam, za to zaproponuję trzy piękne panie, z którymi mój pan ma zdjęcia i gify: Yasemin Yazıcı (pani ze zdjęć powyżej), Sevda Erginci, Sinem Ünsal.
Jest mi obojętne czym się zajmuje i ile zarabia, ważne są cechy charakteru, czyli powinna być bardzo w porządku i dobrą osobą ogólnie. Oczywiście wszelkie dramy też wchodzą w grę, bo nie może być cały czas wesoło ;)
Ostatnio zmieniony wt lip 15, 2025 7:31 pm przez Cem Ayers, łącznie zmieniany 4 razy.
Angellore / dc: xangellorex
wyjdzie po ewentualnych ustaleniach
ODPOWIEDZ

Wróć do „Organizacyne”