-
W polityce jest całkiem nowa, mimo wszystko dość dobrze sobie radzi. Pracowała jako adwokat, później była prokuratorem generalnym. Jedynie jej kariera rozwija się po jej myśli. W małżeństwie niestety jej nie wyszło.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Sadie
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
bochenek
Nic co ludzkie nie jest mi obce.
-
"Projektuję przestrzenie, w których inni mogą czuć się bezpiecznie, bo sam od lat nie potrafię znaleźć takiego miejsca w sobie."nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiOn, jegopostaćautor
Karrion
Patrik Flair
Nie przepadam za zaborczymi osobami oraz takimi, które cztery razy dziennie poganiają o pisanie postów ;)
-
miała być poważną prawniczką, ale rzuciła wszystko, by występować na scenie, co okazało się kiepską decyzją, ponieważ teraz została z niczymnieobecnośćniewątki 18+niezaimkiżeńskiepostaćautor
Logan
gall anonim
unikam wątków nierozwijających relacji oraz opisów przemocy na tle seksualnym i przemocy nad zwierzętami
-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoenieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkipostaćautor
W sumie to Caspian 

-
Depresyjna lekarka medycyny sądowej, dla której kontakt z trupem jest łatwiejszy niż z człowiekiem.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/herpostaćautor
Theo
-
Skryta w najgłębszym cieniu – zawsze z boku, na drugim planie, poza ciekawskim, oceniającym spojrzeniem. Ale kiedy się odzywa jej sylwetka rysuje się na nowo, wyłania się z mroku. Beznamiętny głos przebija się przez ciszę, słowa dźgają jak małe igły. Celnie wymierzone, zawsze w punkt. W zmęczonych ślepiach rzadko widać zaciekawienie – jakby szukanie szczęścia w życiu przychodziło jej z trudem. Bo się pogubiła. Zbłądziła, zaufała nieodpowiednim osobom, straciła to co najcenniejsze. Przed twarzą trzyma maskę naśladującą idealne oblicze, ale jeśli przyjrzysz się dokładniej nie przejdziesz obojętnie obok popękanej powłoki. Uważniejszy obserwator zobaczy to, co inni zignorują – prawdę.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkifruit roll-uppostaćautor
Silas.
-
gracz =/= postać; wydłużanie postów na siłę; szanuję granice innych, więc wszystko do dogadania.
-
In another life, I think I would have really liked just doing laundry and taxes with you.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
tworzący się Cesare!
-
niewiele rzeczy mi przeszkadza - nie lubię jedynie, gdy ktoś steruje moją postacią
-
Młoda, utalentowana neurochirurg, która wydawałoby się spędza zbyt wiele czasu na to by dbać o swoją karierę. Po utracie swojego narzeczone, próbuje wiec skupić się na tym co wychodzi jej najlepiej - pomaganie innym.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Caspian
bochenek
Nic co ludzkie nie jest mi obce.
-
most days I am a museum of things I want to forgetnieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Matthew
-
The bear loved the deer, it was obvious. It ripped the deer's throat out, and then licked the dying deer with the most passionate affection. I thought of you and me.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Lazare