ODPOWIEDZ
43 y/o
For good luck!
184 cm
former legend at Aurora GP
Awatar użytkownika
I'm a motherf*ckin' starboy
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiwhatever
typ narracji3 os.
czas narracjiteraźniejszy
postać
autor

Kto szuka? Murphy J. Rockwell
Opis: Murphy to znany z hulaszczego stylu życia kierowca F1, który po wypadku i głośnym skandalu spadł ze stołka; teraz musi wypracować w mediach pozytywny wizerunek, żeby w ogóle myśleć o powrocie na tor. Nie może być za łatwo (duh), więc szukam towarzystwa do przypału <3 chętnie przygarnę też byłe/obecne dziewczyny, kumpli albo kogoś, kto właśnie próbuje trzymać go w ryzach i to MJ wciąga go/ją w jakąś krzywą akcję. W grę wchodzi wątek lub smski, zapraszam na pw
Status: nieaktualne na 26.08
Ostatnio zmieniony czw sie 27, 2026 10:46 am przez Murphy J. Rockwell, łącznie zmieniany 1 raz.
26 y/o
DEBIUTUJĄCY SKRYBA
179 cm
🎭 aktor & wokalista 🧑‍🎤 pod The Venture Management
Awatar użytkownika
I will tell you something, but I warn you, it is a lie.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion/jego
typ narracji3. os. l. poj.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Arthit Rattanakosin
Opis: Art to gwiazda, diva, najlepsze, co przytrafiło się branży filmowej przez ostatnie dziesięć lat – a przynajmniej tak sobie wmawia. Wyjątkowo irytujący, pewny siebie, traktujący każdego z góry, ale lubi się bawić i nie żałuje przy tym kasy.
Szukam dla niego 2–3 pobocznych wątków, pełnych szaleństwa i ciągłego zastanawiania się, o czym w ogóle piszemy :haha:.
Status: nieaktualne na 30/08
Ostatnio zmieniony ndz sie 30, 2026 10:54 pm przez Arthit Rattanakosin, łącznie zmieniany 2 razy.
22 y/o
SPRING TIME
160 cm
studentka kryminologii na University of Toronto
Awatar użytkownika
I don't wanna be a bitch but somehow you make me wanna rip my own damn eyes out.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona / jej
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Neia
Opis: Neia to dziewczyna wielozadaniowa. Można z nią konie kraść (byle nie z jej rodzinnej stadniny). Studentka kryminologii, wygadana, charakter zmienny - raz promyczek, raz ponura i lepiej nie podchodzić. Ma krótki zapalnik, ale po bliższym poznaniu da się ją całkiem nieźle znosić. Szukam gry i relacji, wymyślam i zapraszam. Lubię zaczynać gry.
Status: nieaktualne na 27/08
Ostatnio zmieniony sob sie 29, 2026 8:20 am przez Neia Delacroix, łącznie zmieniany 1 raz.
Myre
posty wygenerowane przez ai, brak interpunkcji i inicjatywy
26 y/o
For good luck!
189 cm
operator kamery freelancer
Awatar użytkownika
there are too many options, there is no consolation.
i have lost my illusions, what i want is an explanation.
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecia osoba :)
czas narracjiczas mieszany :)
postać
autor

Kto szuka? Jonas Forstner
Opis: Mniej lub bardziej skomplikowanych relacji i gier poszukuję dla tego oto gamonia. Dynamika mojego tworzenia wygląda tak, że wolę znaleźć kogoś kto zbuduje ze mną wątek i relację, która będzie mogła mieć kontynuację w przyszłości, nie mówię o grach do końca świata, ale pozwólmy sobie na więcej, niż jeden wątek. Nie mam żadnych oczekiwań, mam jedynie pomysły i do ich realizacji (bo nie chce mi się pisać poszukiwań). Natomiast, jeśli ktoś chciałby coś wspólnie stworzyć i czuje, że nasze postacie mogą mieć ciekawą dynamikę, to ja jestem otwarta na wszystko.
Totalnie też brakuje mi spontanicznych wątków i zaczepek między postaciami, więc jeśli ktoś jest otwarty na to, by Jonas zrobił slide w DM'y to też możecie mi dać znać i będę mieć to na uwadze, a jak nie to sama znajdę ofiary i będzie problem.

Status: nieaktualne - nie szukam już osób do gry, ale chętnie pozaczepiam się na ig postaciami, czy to w sposób śmieszny czy też i nieśmieszny 31.08
Ostatnio zmieniony pn sie 31, 2026 7:13 pm przez Jonas Forstner, łącznie zmieniany 1 raz.
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
excitin'
jak jest nudno
34 y/o
For good luck!
180 cm
powieściopisarz, publikuje dla Dundurn Press
Awatar użytkownika
I saw the best minds of my generation destroyed by madness, starving hysterical naked, dragging themselves through the negro streets at dawn looking for an angry fix...
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzeciosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Lennart Richardson
Opis: Szukam gier dla mojej świeżynki. Wątki mogą być przesycone introspekcją, pełne zapętleń myślowych i niedorzeczności. Nie wykluczam chaosu, obsesji i braku konsekwencji w zachowaniu postaci. Jeśli jednak ciężkie klimaty i trudna osobowość Lennarta Cię nie zniechęcają, zapraszam do wspólnego psychiatryka. Obiecuję, że będzie się działo. Nie obiecuję, że będzie działo się dobrze.
Status: 30/08 | nieaktualne
Ostatnio zmieniony ndz sie 30, 2026 9:13 pm przez Lenny Richardson, łącznie zmieniany 1 raz.
nihilista
nic co ludzkie nie jest mi obce
34 y/o
For good luck!
174 cm
gasze pożary i nie tylko
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Kto szuka? Bunny
Opis: Chętnie rozkręce Bunny w postaci jakiegoś fajnego wątku! Może spotkaliśmy się przypadkiem, może umówiliśmy się na randkę, może jakoś tak po prostu wyszło, a może uratowałam ci życie albo twojemu kotowi, który wlazł na drzewo i nie umiał zejść. Niech się dzieje! Sky is the limit. Zapraszam na PW! <3
Status: nieaktualne
Ostatnio zmieniony czw wrz 03, 2026 3:08 pm przez Bunny Carver, łącznie zmieniany 1 raz.
kasik
wygenerowanych postów i braku inicjatywy
37 y/o
For good luck!
188 cm
Anastezjolog w Mount Sinai Hospital
Awatar użytkownika
This is not the sound of a new man
Or crispy realization
It's the sound of the unlocking and the lift away
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiona/jej
typ narracji3 os.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Harris L. Morgan
Opis: Na rozkręcenie Harrisa! Możemy pokręcić się w szpitalu, pogadać o baseballu, albo zrobić coś innego <3
Status: aktualne na 29/08
29 y/o
For good luck!
160 cm
Kierownik ds. opieki nad zwierzętami Toronto Zoo
Awatar użytkownika
Life is too short to pretend you’re not into some kinky shit.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiPłacę/Wymagam
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiróżny
postać
autor

Kto szuka? Aurora B. Swan
Opis: Szukam czegokolwiek! Swan jest dosyć specyficzna, więc rozgrywka może pójść w kilka kierunków - możemy walnąć dramę, możemy pogadać w sklepie o rozdeptanym pomidorze przez jakiegoś menela albo odwalić coś nowego dla każdej z postaci. Aurora ma ciężki charakter i w sumie nie zyskuje dużo po głębszym poznaniu. Także ten...
Status: aktualne na 27/09
Ostatnio zmieniony ndz wrz 27, 2026 12:19 pm przez Aurora B. Swan, łącznie zmieniany 11 razy.
kotlet schabowy w jasnej panierce
49 y/o
CHRISTMASSY
168 cm
detektywka wydziału zabójstw w Toronto Police Service
Awatar użytkownika
Whenever I'm alone with you
You make me feel like I am home again
Whenever I'm alone with you
You make me feel like I am whole again
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Evina J. Swanson, Ophelia Attwood, Erika Lindberg, Ruelle I. Prescott
Opis: Oddam moje panie na jakieś nowe wątki. Przygarnę tak naprawdę wszystko. Mogą być zarówno jednorazowe gierki, jak i możemy ustalić sobie jakąś relkę. W grę wchodzi naprawdę wszystko: oferty poważne i niepoważne, random encountery, szlajanie się po mieście, flirty i romanse, spotkania po kumpelsku, dzikie imprezy, a nawet zwyczajne spotkania w stylu nerdów. Każda moja pani ma coś ciekawego do zaoferowania. Jak zbierasz odznaki to mogę ci w tym pomóc.
Status: aktualne na 01/09
Ari
Nie lubię narzucania mojej postaci reakcji i zachowania oraz dopisywania do jej rzeczy czy sterowania nią w jakikolwiek sposób bez konsultacji.
34 y/o
For good luck!
186 cm
prywatny detektyw Aegis Inquiries
Awatar użytkownika
Thâa khun mâi sûu phêua sǐng thîi tânng-kaan, kôo yàa róong-hâi hâi kàp sǐng thîi khun mâi mii.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Sarin Rattanakosin
Opis: Sarin w mieście jest od 15 lat, kiedyś pracował w policji, po śmierci przyjaciela odszedł i został detektywem. Chętnie przyjmę każdą gre - retro z policji, negatywne, pozytywne czy rodzinę martwego przyjaciela, która może mieć do niego pretensje, mimo upływu lat!
0/2
Status: nieaktualne
Ostatnio zmieniony śr wrz 02, 2026 10:24 am przez Sarin Rattanakosin, łącznie zmieniany 1 raz.
Natalia, dc: taaskaa
Nieuzasadniona przemoc, niepoparta argumentami, rozgrywanie gwałtu i maltretowanie zwierząt i dzieci
ODPOWIEDZ

Wróć do „Organizacyne”