34 y/o
For good luck!
183 cm
IGGTF Toronto Police Service
Awatar użytkownika
When you look back, you realize how much of our lives we've wasted in solitude. Everyone needs friends.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Layonell Stones
Layonell jest miejscowym, mieszka tutaj od urodzenia. Jest specyficznym czlowiekiem, ale to nie oznacza, że jest zły. Pracuje jako detektyw do spraw gangów i broni palnej.
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
Natalia, dc: taaskaa
Nieuzasadniona przemoc, niepoparta argumentami, rozgrywanie gwałtu i maltretowanie zwierząt i dzieci
34 y/o
LO SIENTO
184 cm
właściciel klubu i informator policji | Emptiness
Awatar użytkownika
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granicy między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

dawaj coś dla madoxa, ty pracujesz nad gangami, ja jestem gangusem xD brzmi jak dobry hejt, albo ziomki
zgrozo
stania w miejscu i postów z czata
34 y/o
LO SIENTO
184 cm
właściciel klubu i informator policji | Emptiness
Awatar użytkownika
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granicy między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

a nie oznaczyłam, ale jestem łeb Layonell Stones
zgrozo
stania w miejscu i postów z czata
34 y/o
For good luck!
183 cm
Awatar użytkownika
When you look back, you realize how much of our lives we've wasted in solitude. Everyone needs friends.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Madox A. Noriega pisze: sob sie 29, 2026 10:05 am dawaj coś dla madoxa, ty pracujesz nad gangami, ja jestem gangusem xD brzmi jak dobry hejt, albo ziomki
Uuu widze, że jest informatorem policji, więc tutaj jak najbardziej możemy sie ziomkować ^^ Layo doceniam takiego rodzaju pomoc, chociaż pewnie rzuci od czasu do czasu jakieś glupie albo i wredne teksty, bo inaczej by wybuchł.
Nieuzasadniona przemoc, niepoparta argumentami, rozgrywanie gwałtu i maltretowanie zwierząt i dzieci
27 y/o
Indulge in local cuisine
173 cm
i'm just kidding A to nie do mnie tak
Awatar użytkownika
You're a bad idea but I like bad ideas.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracji-
postać
autor

Daj mnie coś. Twój brat miesza mnie w sprawę zaginionej dziewczyny - pewnie o tym nie wiesz. A z Marco będę się bawić w gangi. Ogólnie nic nie wymyślę, więc ty wymyśl, bo przed chwilą wstałam.
Buzi

Layonell Stones
Verdsa
Mordeczko po prostu polej
34 y/o
For good luck!
183 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Gabriela R. Blais pisze: sob sie 29, 2026 10:18 am Daj mnie coś. Twój brat miesza mnie w sprawę zaginionej dziewczyny - pewnie o tym nie wiesz. A z Marco będę się bawić w gangi. Ogólnie nic nie wymyślę, więc ty wymyśl, bo przed chwilą wstałam.
Buzi

@Layonell Stones
Dan to kuzyn Layo, ale on bedzie pomagał w rozwiązaniu tej sprawy, a mozesz nakreslic jak cie miesza?
24 y/o
DEBIUTUJĄCY SKRYBA
175 cm
student prawa, stażysta Vishwakar, Bradford & Grant Llp
Awatar użytkownika
If you're the devil then I will sell you my soul
Just for a moment to show you that I'm yours
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
typ narracjinarracja trzecioosobowa
czas narracjiczas przeszły
postać
autor

Aaron Blackwood to Ty vuerierzz I może nawet się z nim lub, ok? To będą fajne ziomeczki

Felix Carlson też jest fajny i kochany, może gdzieś tam się przewinęli ze sobą!

Dean Vanberg well tu albo się lubią albo nienawidzą, up to you xD

Layonell Stones
Eve
narracja pierwszoosobowa, nierealne sytuacje, postaci do porzygu idealne
25 y/o
Indulge in local cuisine
162 cm
Stylistka włosów Studio Lush Locks
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowy
czas narracjiPrzeszły
postać
autor

Layonell Stones
Cześć kolejny człowieku z tej rodziny!
To ja przychodzę… z fajną sąsiadką!
Ogólnie to mogą się jeszcze nie znać :lol:
Elsa mieszka na tym osiedlu jakieś 3 lata, rzuca się w oczy, sprawiając, że sąsiedzi tracą rachubę czasu, bo jaki normalny człowiek zmieniałby kolor włosów co tydzień? No… jakby była chora to może co dwa tygodnie! XDD
No ale mieszkają od siebie kilka domów, więc pewnie nie mieli okazji się jakoś bliżej poznać, więc Elsa nawet nie wie, że ma na osiedlu pana policjanta i to jeszcze od Stonesów! Xx
No i tutaj wjeżdża awaryjna sytuacja… brak wody u niej na chacie, a tę fioletową farbę trzeba zmyć… ^^
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
Badum
34 y/o
For good luck!
183 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kieran Burreau pisze: sob sie 29, 2026 12:36 pm @Aaron Blackwood to Ty vuerierzz I może nawet się z nim lub, ok? To będą fajne ziomeczki

@Felix Carlson też jest fajny i kochany, może gdzieś tam się przewinęli ze sobą!

@Dean Vanberg well tu albo się lubią albo nienawidzą, up to you xD

@Layonell Stones
Aaron pewnie, że mogą być fajnymi ziomeczkami! Bardzo chętnie, chociaż Layo jest dość specyficznym chłopczykiem, ale no dobre serce ma!
Felix jest analitykiem w policji, więc na pewno sie znają! Dla niego Layo może mieć soft spot z racji tego jaki jest Felix!
Dean a tutaj mogą sie nie lubić, bo to co to za człowiek, który nie ma negatywów :lol: Jako sąsiedzi mogą za sobą nie przepadać, ponieważ była walka o miedzę czy coś :lol:
Elsa Eriksen pisze: sob sie 29, 2026 7:58 pm @Layonell Stones
Cześć kolejny człowieku z tej rodziny!
To ja przychodzę… z fajną sąsiadką!
Ogólnie to mogą się jeszcze nie znać :lol:
Elsa mieszka na tym osiedlu jakieś 3 lata, rzuca się w oczy, sprawiając, że sąsiedzi tracą rachubę czasu, bo jaki normalny człowiek zmieniałby kolor włosów co tydzień? No… jakby była chora to może co dwa tygodnie! XDD
No ale mieszkają od siebie kilka domów, więc pewnie nie mieli okazji się jakoś bliżej poznać, więc Elsa nawet nie wie, że ma na osiedlu pana policjanta i to jeszcze od Stonesów! Xx
No i tutaj wjeżdża awaryjna sytuacja… brak wody u niej na chacie, a tę fioletową farbę trzeba zmyć… ^^
Witam serdecznie, sąsiadkę :lol: Pasuje mi jak najbardziej, brak wody i fioletowa farba nie brzmi dobrze, ale od czego jest jej bohater czyli pan polismiant! Mogą sie nie znać, ale poznać w dziwnych okolicznościach - Elsa z fioletową farbą siedzi na ganku, a Layo idzie na spacer z psami, co ty na to? ^^
24 y/o
DEBIUTUJĄCY SKRYBA
175 cm
student prawa, stażysta Vishwakar, Bradford & Grant Llp
Awatar użytkownika
If you're the devil then I will sell you my soul
Just for a moment to show you that I'm yours
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
typ narracjinarracja trzecioosobowa
czas narracjiczas przeszły
postać
autor

Aaron już nie z takimi przypadkami sobie radził, także dla niego zero problemu!

Felix jak nic go ukocha, zwłaszcza jeśli z tej dobroci serca będzie mu podrzucał co jakiś czas serniczek. Pewnie żeby go przekupić, by przyspieszył pracę nad jego dowodami, ale ważne, że będzie cukier!

A z Deanem jak najbardziej przyjmę hejty! Pobili się o chłopca lub dziewczynkę HAHAH

Layonell Stones
Eve
narracja pierwszoosobowa, nierealne sytuacje, postaci do porzygu idealne
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”