-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoenieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkipostaćautor

Phileas Baskerville
Cynik, hedonista, ale świetny adwokat.
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
-
In another life, I think I would have really liked just doing laundry and taxes with you.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
meluzynkę masz kochać nad życie, a malen pewnie jest Twoją idolką!!!!!!!!!!!
chcesz jeszcze Kenny'ego?
Phileas Baskerville
chcesz jeszcze Kenny'ego?
Phileas Baskerville
-
niewiele rzeczy mi przeszkadza - nie lubię jedynie, gdy ktoś steruje moją postacią
-
o, muzo moja biedna co się z tobą stało?
w tych marzycielskich oczach nocnych widzeń roje,
a szaleństwo i groza kolejno twe ciało
przyoblekają w chłodu i milczenia zbroję.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Vincenta kochaj bardziej od Meluzyny, a poza tym możesz wybrać sobie kogoś jeszcze!
-
The bear loved the deer, it was obvious. It ripped the deer's throat out, and then licked the dying deer with the most passionate affection. I thought of you and me.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
liberum veto, nie zapraszam do dyskusji!!!!!!!!!!!vincent beauregard pisze: czw sie 21, 2025 7:28 pm Vincenta kochaj bardziej od Meluzyny, a poza tym możesz wybrać sobie kogoś jeszcze!
-
o, muzo moja biedna co się z tobą stało?
w tych marzycielskich oczach nocnych widzeń roje,
a szaleństwo i groza kolejno twe ciało
przyoblekają w chłodu i milczenia zbroję.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
nikt nie pytał, buziakiMelusine A. Baskerville pisze: czw sie 21, 2025 7:45 pmliberum veto, nie zapraszam do dyskusji!!!!!!!!!!!vincent beauregard pisze: czw sie 21, 2025 7:28 pm Vincenta kochaj bardziej od Meluzyny, a poza tym możesz wybrać sobie kogoś jeszcze!