- 
				 a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe nieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkipostaćautor nieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkipostaćautor

- 
				 In another life, I think I would have really liked just doing laundry and taxes with you. In another life, I think I would have really liked just doing laundry and taxes with you. nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
chcesz jeszcze Kenny'ego?
Phileas Baskerville
- 
				 o, muzo moja biedna co się z tobą stało? o, muzo moja biedna co się z tobą stało?
 w tych marzycielskich oczach nocnych widzeń roje,
 a szaleństwo i groza kolejno twe ciało
 przyoblekają w chłodu i milczenia zbroję. nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
- 
				 you believe me like a god, I'll betray you like a man you believe me like a god, I'll betray you like a man nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
liberum veto, nie zapraszam do dyskusji!!!!!!!!!!!vincent beauregard pisze: czw sie 21, 2025 7:28 pm Vincenta kochaj bardziej od Meluzyny, a poza tym możesz wybrać sobie kogoś jeszcze!
- 
				 o, muzo moja biedna co się z tobą stało? o, muzo moja biedna co się z tobą stało?
 w tych marzycielskich oczach nocnych widzeń roje,
 a szaleństwo i groza kolejno twe ciało
 przyoblekają w chłodu i milczenia zbroję. nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
nikt nie pytał, buziakiMelusine A. Baskerville pisze: czw sie 21, 2025 7:45 pmliberum veto, nie zapraszam do dyskusji!!!!!!!!!!!vincent beauregard pisze: czw sie 21, 2025 7:28 pm Vincenta kochaj bardziej od Meluzyny, a poza tym możesz wybrać sobie kogoś jeszcze!