ODPOWIEDZ
27 y/o
Indulge in local cuisine
173 cm
i'm just kidding A to nie do mnie tak
Awatar użytkownika
You're a bad idea but I like bad ideas.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracji-
postać
autor

Ruda
Biologia cię przerasta? ;D
Jak mam to opowiedzieć, jak mnie tam nie było! A ty co opowiesz na moim?
Ja zazwyczaj też, ale w ciąży nie można ;/
Masz żonę, więc chyba powinieneś rozróżniać już coś.
Chujowo. Wszędzie widzę Simbę i Sombre.... Ale pracuje teraz z takim jednym pitbullem. Nikt nie chce go adoptować... Nazwałam go Kumpel. Ma paskudną przeszłość i narwany jest. Jak nie znajdą mu domu, to chcą go uśpić ;/ Rzuca się na wszystko biedaczek.
Hm.. Niektórzy tak sobie radzą ze stratą. Ja po SImbie nie umiałam... Zawsze możesz na razie w ramach wolontariat pomóc wyprowadzać psy ze schroniska. Może jakiś urwis skradnie ci serce.
Why not? A jak powie, że moja nie jest przynajmniej w TOP 3, to mu zajeb ;P
Wiadomość...
Madox A. Noriega
Verdsa
Mordeczko po prostu polej
34 y/o
LO SIENTO
184 cm
właściciel klubu i informator policji | Emptiness
Awatar użytkownika
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granicy między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

madi
to już ustaliliśmy, że miałem pałę, dlatego poszedłem na aktorstwo, a nie na medycynę
no zmyślaj
opowiem o tym jak byliśmy w LA i poznałaś tam sobowtóra Brada Pitta z zezem
nic nie można w tej ciąży
pojebało cię? Na pewno Pilar też tego nie rozróżnia
a mogę go wziąć kiedyś pobiegać?
nie chce ze schroniska... to znaczy, bo ja bym wtedy wziął je wszystkie, ile psów się zmieści w mieszkaniu?
dobra..... Ale jak mnie zgłosi na policję to ty się z tego tłumaczysz
Wiadomość...
zgrozo
stania w miejscu i postów z czata
27 y/o
Indulge in local cuisine
173 cm
i'm just kidding A to nie do mnie tak
Awatar użytkownika
You're a bad idea but I like bad ideas.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracji-
postać
autor

Ruda
A jako aktor zamienisz się w drzewo? O! Albo wiem! Potrafisz jakieś dźwięki dzikich zwierząt robić? Agenci w filmach to robią. Musimy mieć jakiś nasz sygnał.
Wystarczy, że menadżer Shaki, nie daje mi żyć. A ma podobno żonę! Nie przekracza granic, ale dziś rano mi napisał, żeby kawusia była smaczna.
No niewiele, ale może dziś Junior wytwarza sobie wątrobę, to nie będę mu dawać w kość. Za jakieś dwa miesiące mogę czuć jego ruchy! Czaisz?
Nie. Jeszcze nie. Nie nadaje się na wyjście.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Piękny, prawda?
Boję się, że nie znajdzie domu. Chyba brał udział w nielegalnych walkach. Nie chcesz wiedzieć w jakich warunkach przebywał....
Daj mi znać kiedy was nie będzie na jakieś dwa dni, to wezmę go do nas, żeby trochę się przystosował do życia.
Nie zgłosi cię. Zaufaj mi. Jak mnie nie zgłosił, to ciebie ma?
Wiadomość...
Madox A. Noriega
Verdsa
Mordeczko po prostu polej
34 y/o
LO SIENTO
184 cm
właściciel klubu i informator policji | Emptiness
Awatar użytkownika
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granicy między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

madi
jakie drzewo? potrafię jaguara i kota i psa... a ty jakie umiesz? to dawaj na sygnał orangutana, nagraj mi się
a to jak ktoś ci pisze smacznej kawusi to już cię podrywa? a będzie ta shaki w końcu, czy nie?
wątroba ważna rzecz, daj mu dzisiaj spokój
ej to jak je poczujesz, to musisz mi pokazać
ale ładny, ale takie miny robi jak ja, jak jestem głodny, może daj mu parówki?
ja pierdolę, ludzi za takie coś to powinni zamykać, jak można tak pieski traktować?
na razie to jesteśmy cały czas... chociaż Pilar może wyjedzie na weekend
no w sumie... przecież jestem przykładnym obywatelem
Wiadomość...
zgrozo
stania w miejscu i postów z czata
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”