34 y/o
GOLDEN BOY
182 cm
Prezes z przypadku, skandalista z wyboru | Northex Industries
Awatar użytkownika
Oficjalnie - prezes Northexu, nieoficjalnie - człowiek, który potrafi zamówić kawę w czterech językach, ale nie pamięta hasła do służbowej poczty.
Mówią, że wszystko mu się udaje. Ale nikt nie widzi, ile razy prawie nie spadł z własnego piedestału.
Żył szybko, kochał mocno, wydawało mu się, że jest niezniszczalny, że jest królem świata, do momentu, kiedy serce tego nie wytrzymało...
Teraz stara się je poskładać.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimki
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

galen wyatt
to dawaj znać jak coś
no z rio, tam brali ten ślub tak? no... wyrwałbym ją, gdybym wiesz nie był wtedy zaręczony z czery
daj spokój will, pilar jest w porządku, może ona nie jest po prostu z tym typem szczęśliwa?
jezu przecież to tylko smsy, nikt się nie rozwodzi o smsy
no to daj znać, to pojadę sobie do spa, wiesz, że ja i przemoc to tak nie bardzo
ale przecież nikt nikogo z nikim nie zdradza, to tylko wiadomości, przesadzacie z picz, przecież nie spałem z pilar
wkurzyła się, wydzierała, no bo ona uważa, że to zdrada, a dobra, zobacz te smsy
galen wyatt wysyła skriny
no i co myślisz?
ale ja nikogo nie puszczam bokiem, lecę teraz co prawda z majką do francji, ale... ja z nią tez nie spałem, nawet się nie całowałem z nią!
Wiadomość...
William N. Patel
zgrozo
stania w miejscu; nudnego, miłego życia; postów z czata
35 y/o
WILLIAM
180 cm
adwokat Vishwakar, Bradford & Grant Llp
Awatar użytkownika
ignorantia iuris nocet, ignorantia facti non nocet
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona
typ narracjipierwszoosobowy
czas narracjiteraźniejszy
postać
autor

Will Patel
tak, brali ślub w Rio czujesz to? Laska po tym jak obiecała wierność jednemu typowi , wypisuję do drugiego, przecież to jest jakiś absurd, to trzeba naprawdę nie mieć za grosz szacunku do drugiej osoby
a ty jak byś się czuł jakbyś poślubił, nie wiem, Peach, a ona tego samego dnia by wypisywała do jakiegoś Clyda albo Jeffa?? Bo ja chujowo
no to po co ślub bierze z typem z którym nie jest szczęśliwa? Gdzie tu logika???
zdziwiłbyś się ile ludzi się rozwodzi o smsy :roll:
nie trzeba z kimś spać żeby zdradzić, wiesz że jest coś takiego jak zdrada emocjonalna? Boli tak samo albo bardziej, serio muszę ci to mówić??
myślę że jest jebnięta i jak ją naszło na filozofowanie to niech to opisze w swoim pamietniczku a nie w smsach do byłego :roll:
co ona ma do Peach??? Centralnie to wygląda jakby chciała was poróżnić, po chuj???? Oczywiście że Madox sypial z Cherry tylko nie pamiętam czy wy już wtedy byliście razem czy nie prawdę mówiąc
z majka??? Serio??? A mówiłem ci już że ona kradnie? Polecam sprawdzić portfel przed i po spotkaniu, ja pierdole, to ja lepsze laski z rynsztoka wyciągam kurwa, bardziej godne zaufania
po chuj z nią tam lecisz?? A twoja dziewczyna wie??? Chyba nie masz nic do ukrycia skoro z tamtą nawet nie spałeś ani się nie całowałeś????
Wiadomość...
Galen L. Wyatt
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
twoja stara
???
34 y/o
GOLDEN BOY
182 cm
Prezes z przypadku, skandalista z wyboru | Northex Industries
Awatar użytkownika
Oficjalnie - prezes Northexu, nieoficjalnie - człowiek, który potrafi zamówić kawę w czterech językach, ale nie pamięta hasła do służbowej poczty.
Mówią, że wszystko mu się udaje. Ale nikt nie widzi, ile razy prawie nie spadł z własnego piedestału.
Żył szybko, kochał mocno, wydawało mu się, że jest niezniszczalny, że jest królem świata, do momentu, kiedy serce tego nie wytrzymało...
Teraz stara się je poskładać.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimki
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

galen wyatt
ale nie do jakiegoś typa, tylko do mnie will, weź to na poprawkę, do galena wyatta
może ona nie kocha wcale tego całego madoxa, ja w ogóle tego nie rozumiem, jakiś agresywny typ
akurat ja jestem ostatnią osobą, która rozumie kobiety will, więc wiesz...
jednak najlepiej to chyba tak jak ty, bez zobowiązań, a żenić się... chociaż z drugiej strony, ja bym mógł założyć rodzinę, ale jakby mnie żona tak cisnęła o smsy to nie wiem
jakbyś mnie bronił w sądzie?
ja nie wiem co to za zdrada emocjonalna, bo... chyba nie byłem nigdy tak emocjonalnie związany z nikim billy
ale ja nie jestem jej byłym, my nawet ze sobą nie spaliśmy, to było... nie wiem. ja się chyba w niej zakochałem, ale już mi chyba przeszło
a jak ty się przyjaźnisz z picz i z madoxem, i ze mną, jak my się nie lubimy, to znaczy oni, i ja z nim
no to już się nie dowiemy kiedy sypiał, a facet przecież się nie przyzna nie?
will… majka jest świetna, więc się przymknij, a to, że podwinęła jej się noga, to przecież każdemu się może zdarzyć
przecież picz się wścieknie jak powiem, że lecą z majką do francji, oszalałeś?
niech to zostanie między nami
Wiadomość...
William N. Patel
zgrozo
stania w miejscu; nudnego, miłego życia; postów z czata
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”