36 y/o
Welkom in Canada
164 cm
managerka Tranzac Club
Awatar użytkownika
I am my own sanctuary and I can be reborn as many times as I choose throughout my life
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Lia
kiedy ty w ogóle tam pojechałaś? w ogóle tak bez pożegnania? kanapki bym ci zrobiła na drogę </3
zwiedzaj, dziewczyno. jak wyrwiesz jakiegoś zajebistego italiańca to się pochwal
Billy, skarbie, na jajach byka to się prędzej w Hiszpanii kręcą. Tak myślę
Wiadomość...
Wendy Gardner zaylee miller William N. Patel
Ari
Nie lubię narzucania mojej postaci reakcji i zachowania oraz dopisywania do jej rzeczy czy sterowania nią w jakikolwiek sposób bez konsultacji.
33 y/o
WYJŚCIE Z PROGU
163 cm
Just remember I'm forever your girl.
Awatar użytkownika
Just don't fall recklessly, headlessly in love with me, cause it's gonna be all heartbreak blissfully painful and insanity, if we agree.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Winni
Ophelia tutaj też mają byka! A jacy przystojni mężczyźni łapią w ramiona jak zaczynasz się przewracając już podczas obrotu, to dopiero bajka!
Obrazek
Will, dopiero początek roku, można więc stwierdzić, że w tym roku niewiele podróżowałam :lol: a ta opcja jest budżetowa poniekąd, więc jak się trafiło musiałam skorzystać.
kupię wam magnesy!
Wiadomość...

Ophelia Attwood zaylee miller William N. Patel
Winnie the Pooh
kierowania moją postacią
36 y/o
Welkom in Canada
164 cm
managerka Tranzac Club
Awatar użytkownika
I am my own sanctuary and I can be reborn as many times as I choose throughout my life
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Lia
przystojniacy łapią w ramiona to aż muszę spytać... kręciłaś się na jeszcze jakimś byku? :lol:
wyjaśnij czemu poniekąd budżetowa? zamieniłaś się w sugar baby czy podróżowałaś w luku bagażowym jako jakiś gorący towar do oclenia?
Wiadomość...
Ari
Nie lubię narzucania mojej postaci reakcji i zachowania oraz dopisywania do jej rzeczy czy sterowania nią w jakikolwiek sposób bez konsultacji.
33 y/o
WYJŚCIE Z PROGU
163 cm
Awatar użytkownika
Just don't fall recklessly, headlessly in love with me, cause it's gonna be all heartbreak blissfully painful and insanity, if we agree.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Winni
Jeszcze się nie kręciłam, ale nigdy nie mów nigdy. :brewka:
Póki co dobierała się do mnie tylko współlokatorka, jakaś babka z roboty Petera, z którą mnie ulokowali w pokoju, ale jak wiemy to nie moje gusta, więc chyba zmienię pokój.
A budżetowo, bo pojechałam z ekipą Petera z jego pracy. Udało się mu wkręcić mnie i dwóch jego kumpli, trochę tylko dopłaciłam do interesu.
Wiadomość...

Winnie the Pooh
kierowania moją postacią
34 y/o
Indulge in local cuisine
180 cm
adwokat Vishwakar, Bradford & Grant Llp
Awatar użytkownika
ignorantia iuris nocet, ignorantia facti non nocet
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona
typ narracjipierwszoosobowy
czas narracjiteraźniejszy
postać
autor

billy
w Hiszpanii to chyba można by było zjeść takie jaja, nie wiem jak wy ale ja bym opierdolił w sumie ciekawe czy dobre haha
nooo kup mi jakiś ładny magnes a jak można to zakrec się też na tej mozaice za mnie, za moje szczęście, dobra? Może podziała , raczej nie zaszkodzi
sugar baby XDDDD Boże Sory ale tak bardzo sobie tego nie potrafię wyobrazić haha
oja poważnie? Może trzeba było się jednak dać uwieść, wiesz jak nie spróbujesz to się nie dowiesz czy nie było warto, ja bym został jeszcze na kilka nocy
brzmi super a co tam jeszcze robocie? Ludzie spoko czy sztywniaki? Tylko w Mediolanie będziecie czy jeszcze gdzieś się wybieracie? Opowiadaj bo nas zżera ciekawość
Wiadomość...
Wendy Gardner zaylee miller Ophelia Attwood
twoja stara
???
36 y/o
Welkom in Canada
164 cm
managerka Tranzac Club
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Lia
w sumie też bym zjadła takie jaja. może być ciekawym doświadczeniem. to co, Billy? Jedziemy razem na urlop do Hiszpanii?
fajna chociaż ta koleżanka?
ja wiem, że nie twoje gusta, ale czasami warto się otworzyć na nowe doświadczenia... wiesz ludzie całe życie się czegoś na swój temat dowiadują
Wiadomość...
Ari
33 y/o
WYJŚCIE Z PROGU
163 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Winni
Fuj, ja się nie nadaję do próbowania takich rzeczy. pozostanę przy pizzy i niesmaowitych wypiekach, no lody, dużo WŁOSKICH lodów ;)
Zakręcę się za was wszystkich, obiecuję! Przyda się nam trochę szczęścia. <3
Laska fajna, chociaż trochę starsza i trochę kripi była jak mnie zaszła w łazience mówiąc mi, ze piżamę mam ładną, ale lepiej będzie wyglądać na podłodze. :cooo: Zaleciało desperacją i chyba wolę młodsze osobniki.
W sumie po Mediolanie bujam się sama, albo z Peterem jak nie pracuje i w sumie myślałam, że Włosi to no wiecie, Włosi, ale ci w Mediolanie są trochę tacy zdystansowani, ale grunt, że przystojni. Jest na czym oko zawiesić. *_*
Wiadomość...

Winnie the Pooh
kierowania moją postacią
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”