ODPOWIEDZ
55 y/o
For good luck!
168 cm
Dyrektor szpitala | Zastępca burmistrza Mount Sinai Hospital, Toronto City Hall
Awatar użytkownika
„Granice istnieją tylko do momentu, w którym ktoś decyduje się je przesunąć.”
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiOn, jego
typ narracji1 osoba
czas narracjiPrzeszły
postać
autor

Kto szuka? Cordelia LeBlanc
Opis: Interesują mnie zarówno krótsze wątki, np. w celu zdobycia odznak oraz takie, które pozwolą na rozegranie więcej niż jednej gierki. Chętnie rozegram wątki związane z zawodami Cordelli (czy to w szpitalu, czy w urzędzie), albo pójść w drugą stronę i rozegrać historie związane z twoją postacią. Możemy nawiązać nową znajomość, utrwalać bieżącą lub odnowić stare relacje. Jeżeli będziesz zainteresowany/zainteresowana to zapraszam do kontaktu.
Status: aktualne na 16/04
Monsieur Morrible
Nie lubię nadmiernego poganiania o posty :)
24 y/o
For good luck!
164 cm
studentka medycyny
Awatar użytkownika
Lubię Twój wzrok, Twoje dłonie na sukience
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkidamskie
typ narracji3 osoba
czas narracjiczas przeszły
postać
autor

Kto szuka? Millie Blythe
Opis: Millie to studentka medycyny na uniwersytecie w Toronto, ale nie żyje samą nauką i studiami. Lubi wyjść wieczorem czy spędzić czas ze znajomymi, a na dodatek przyciąga do siebie samych nieodpowiednich mężczyzn. Chętnie przygarnę dla niej wątki, najlepiej na więcej niż jednorazową grę. Możemy spotkać się na uczelni, być znajomymi z dawnych lat, wyjść na jakąś randkę, albo rozegrać bardziej skomplikowaną relację. Zapraszam, na pewno coś wspólnie wymyślimy <3
Status: aktualne na 18/04 :slodziaczek:
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
gall anonim
posty pisane przez ai, znikanie bez słowa, brak inicjatywy w postach
26 y/o
For good luck!
164 cm
doktorantka archeologii Environment and Climate Change Canada
Awatar użytkownika
Don't concern themselves with the opinions of lambs
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjitrzecioosobowa, ograniczona
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Maelle Lennox
Opis: Bardziej coś zobowiązującego niż strzał na raz i już nigdy się nie zobaczymy :lol: Ponieważ wstydzę się żebrać o sesje i relacje, to wystawię się tutaj z cichą nadzieją, że ktoś przyjdzie z propozycją gry (i relacji); wykminić możemy coś razem, polecam się na PW i na dc; jestem otwarta na propozycje wszelkie; lubię przypał, lubię dramy i lubię jak boli. znaczy co
Status: aktualne na 18/04
piesek
hit me with your best shot
24 y/o
Mark your calendar for Canada Day
160 cm
tanatopraktorka white lily funeral services
Awatar użytkownika
Cae la madrugada
Y la noche acaba de empezar
La energía está elevada
Luces apagadas, solo la luna
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Ruelle I. Prescott
Opis:
Szukam głównie wątków na młódkę, ale mogę też przy okazji wypchnąć jakąś inną moją panią, gdyby na nie byli chętni.
W skrócie: Ruelle to pół-Kanadyjka, pół-Portorykanka, która maluje trupy w zakładzie pogrzebowym i studiuje medycynę, na której odbywa też praktyki w lokalnym szpitalu. Preferuje rocka, ale możesz ją też zobaczyć w klubie bujającą się do latynoskich rytmów.
Czego szukam? W zasadzie to rozegram każdy wątek. Zarówno taki, który w teorii mógłby być na raz, a także taki zakładający dłuższą znajomość dla naszych postaci. Czuję się dobrze w każdym klimacie także chętnie zrealizuję wszelkie pomysły.
Chcesz odznakę? Jasne. Coś poważnego? Jak najbardziej. Głupiego? idziemy w to.
Możemy wpaść na siebie podczas praktyk w szpitalu, spotkać się na cmentarzu, razem pójść na imprezę czy koncert, albo zasnąć na maratonie horrorów w kinie, gdzie zostaniemy zamknięci niechcący przez pracowników.
Żaden pomysł mi nie straszny. Odpisuję sprawnie, ale ciebie nie będę cisnąć o posty. Chyba że tego chcesz.
Status: aktualne na 20/04
Ari
Nie lubię narzucania mojej postaci reakcji i zachowania oraz dopisywania do jej rzeczy czy sterowania nią w jakikolwiek sposób bez konsultacji.
43 y/o
For good luck!
183 cm
co-owner & CFO w Tremblay & Langston Holdings Inc.
Awatar użytkownika
Maybe I'm looking for something I can't have
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 os.
czas narracjiprzesły
postać
autor

Kto szuka? Hugo Tremblay
Opis: Potrzebuje dla Hugo jakiegoś stałego lub przelotnego romansu. Nie chodzi tylko o seks, ale też o towarzystwo. Tak to jest jak się jest zapracowanym biznesmanem :D

Status: nieaktualne
Ostatnio zmieniony wt kwie 21, 2026 3:41 pm przez Hugo Tremblay, łącznie zmieniany 1 raz.
gall anonim
Mało co mnie rusza.
21 y/o
For good luck!
165 cm
studentka i recepcjonistka w The Rose Garden Inn
Awatar użytkownika
All pressed up in the bathroom line. You're looking like an angel on the walls of Versailles
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona / jej
typ narracji3os
czas narracjiprzeszła
postać
autor

Kto szuka? Athena Rosenhall
Opis: Szukam czegoś na rozruch mojej postaci i przyjmę wszystko. Od jednorazowej gierki po dramę roku! Może jakaś dziewczyna, która tak samo jak Athena zaczyna eksperymentować ze swoimi uczuciami i lubi kobiety?
Status: aktualne na 21/04
321
drop dead
wulgaryzmy, treści 18+
ODPOWIEDZ

Wróć do „Organizacyne”