komentarz od:Mazarine Winters, śr lis 19, 2025 3:47 pm
-
Nic tak nie rozwiązuje problemu jak prawy na wątrobę
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiSierra/Leonetyp narracjiDemokracja bezpośredniaczas narracjiWłaściwypostaćautor
-
„Now I have a machine gun. Ho-ho-ho.” — Die Hard
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiżeńskietyp narracjityp narracjiczas narracjiprzeczytaj posty to się dowieszpostaćautor
-
Kiedy przestajemy ze sobą rozmawiać, łatwo jest zacząć się nienawidzić.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkion/jegotyp narracji3-osobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Nowy nick: James Bishop
komentarz od:Giovanni Salvatore, czw lis 20, 2025 6:20 pm
-
„I choć nikt mnie tego nie uczył, wiem, że na tym polega miłość. Jeśli jest prawdziwa, sprawia, że człowiek staje się kimś więcej, niż był, kimś więcej, niż wierzył, że może być.”
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkidowolnetyp narracji3 osobaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Nowy nick Ollie Everhart
komentarz od:Giovanni Salvatore, pt lis 21, 2025 9:33 am
-
„I choć nikt mnie tego nie uczył, wiem, że na tym polega miłość. Jeśli jest prawdziwa, sprawia, że człowiek staje się kimś więcej, niż był, kimś więcej, niż wierzył, że może być.”
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkidowolnetyp narracji3 osobaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Nowy nick Ares Everhart
komentarz od:Giovanni Salvatore, pt lis 21, 2025 10:08 am
-
There was a darkness in his eyes that felt cold and foreign, like the gaps between the stars.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona, jejtyp narracji3os.czas narracjiprzeszłypostaćautor
Nowy nick Warren Sinclair
komentarz od:Giovanni Salvatore, sob lis 22, 2025 5:16 pm
-
nieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkityp narracjiTrzecioosobowaczas narracjiCzas przeszłypostaćautor
Nowy nickLucy Amin
komentarz od:Giovanni Salvatore, sob lis 22, 2025 7:13 pm
-
There was a darkness in his eyes that felt cold and foreign, like the gaps between the stars.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona, jejtyp narracji3os.czas narracjiprzeszłypostaćautor
Dzielnica: York Mills
Numer lokum: #111
Mieszkańcy: rodzina Sinclair
Forma własności: własność
komentarz od:Giovanni Salvatore, sob lis 22, 2025 9:59 pm
-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkityp narracjityp narracjiczas narracji-postaćautor
Nowy nick Benjamin Peregrine
komentarz od:Giovanni Salvatore, ndz lis 23, 2025 9:03 am
-